Connect with us

NEWS

Femeile cu care s-a iubit Mircea Radu

Published

on

mircea radu

Femeile cu care s-a iubit Mircea Radu, fostul prezentator al emisiunii ”Din dragoste”. Acesta a avut multe cuceriri până să-și cunoască actuala soție, cu care formează o căsnicie de 11 ani și are doi copii. Unele dintre cele mai renumite vedete au făcut parte din viața moderatorului, care la un moment dat a fost și amant.

Câte femei a cucerit Mircea Radu. La ce vârstă s-a căsătorit fostul prezentator de la ”Din dragoste”

Când spui Mircea Radu te gândești în același timp la emisiunea ”Din dragoste”, care l-a făcut celebru și îi fascina pe români la începutul anilor 2000. Proiectul pare că și-a pus amprenta și în viața personală a fostului prezentator, căci a trăit multe povești de dragoste cu femei foarte cunoscute din lumea showbizului.

Puțini își mai aduc aminte de faptul că actrița Alexandra Dinu, înainte de a se îndrăgosti de Adrian Mutu, a avut o idilă cu Mircea Radu. Relația nu a fost una de durată, căci Alexandra l-a întâlnit pe faimosul fotbalist, și a renunțat pentru acesta la Mircea Radu.

După separarea de actriță, o altă blondă a apărut în viața realizatorului, mai exact Magdolna Grosu, moderatoare a emisiunii în limba maghiară de pe TVR. Nici cu aceasta nu a reușit să rămână împreună pentru totdeauna, dar o cunoaște pe Simona Gherghe.

În anul 2002, Mircea Radu și Simona Gherghe trăiau o poveste de iubire discretă, deși în spațiul monden se dezbătea intens relația lor. S-a scris chiar că Simona Gherghe și-a lăsat fostul partener de dragul lui Mircea Radu.

Toate păreau bune și frumoase, până într-o zi când Mircea Radu a luat decizia de a se îndepărta de actuala prezentatoare a emisiunii ”Mireasa”. Simona Gherghe nu ar fi fost de acord și ar fi suferit enorm în urma despărțirii.

Ce spune Mircea Radu despre rolul de amant

După ce i-a frânt inima vedetei de la Antena 1, Mircea Radu și-a găsit alinare în brațele unei femei măritate. Nu l-a deranjat rolul de amant, conform spuselor sale de odinioară. Asta deoarece el a privit totul precum o relație sinceră, bazată pe iubire în primul rând și mai puțin pe momentele intime, contrar aparențelor.

Totodată, Mircea Radu o descria pe cea căreia i-a fost amant drept femeia cu cel mai bun suflet pe care a întâlnit-o vreodată, până atunci. Fostul prezentator TV și-a găsit liniștea în plan sentimental abia la 45 de ani, când a cunoscut-o pe Raluca, soția sa acum.

Cu ce se ocupă soția lui Mircea Radu

Raluca este de profesie medic oncolog și avea doar 25 de ani când s-a cuplat cu Mircea Radu. Părinții săi nu au fost de acord cu relația, din cauza diferenței prea mari de vârstă, dar Raluca și-a pus sentimentele mai presus de orice. Așa se face că în 2024, Mircea Radu și soția lui vor împlini 11 ani de mariaj.

mircea radu familie

Mircea Radu a devenit și tată în căsnicia cu Raluca. Ei au împreună doi copii și locuiesc departe de Capitală. Sunt stabiliți în Piatra Neamț, iar la cei 55 de ani, Mircea Radu spune că se ocupă de consultanță juridică pentru diferite firme și are grijă și de o livadă a familiei.

Advertisement
1 Comment
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani