Connect with us

NEWS

Fiica Ronei Hartner s-ar putea muta din casa pe care i-a lăsat-o mama ei în Franța. În ce țară ar urma să plece Rita Sumalya

Published

on

Fiica Ronei Hartner s-ar putea muta din casa pe care i-a lăsat-o mama ei în Franța. În ce țară ar urma să plece Rita Sumalya

Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, este profund afectată de moartea mamei sale. De la sfârșitul lunii noiembrie, ea trece printr-o perioadă extrem de dificilă în viața ei.

În doar câteva zile, se vor împlini două luni de când Rona Hartner a plecat dintre noi, iar fiica artistei este cea mai afectată de această pierdere. Familia face tot posibilul pentru a o ajuta pe adolescentă să depășească această perioadă dificilă.

Rita Sumalya ia în considerare să se mute în Canada

Adolescenta suferă enorm de mult după moartea Ronei Hartner. Cu doar câteva zile în urmă, ea a împlinit 16 ani și a refuzat să sărbătorească, deoarece perioada sărbătorilor de iarnă și ziua ei de naștere au fost extrem de dificile pentru ea.

În prezent, ea se confruntă cu o decizie extrem de dificilă, iar cei apropiați susțin că este foarte greu pentru ea, deoarece a fost foarte apropiată de mama sa până în ultimul moment și se află acum într-o stare de șoc.

La vârsta de 16 ani, Rita poate decide dacă rămâne în Franța, alături de tatăl ei, Rocco Sedano, sau dacă se mută în Canada cu unchiul său, fratele Ronei, pentru a fi aproape de familie. Fosta manageră a Ronei a mărturisit că tânăra se simte încă legată de mama sa și este foarte dificil pentru ea să ia o decizie cu privire la viitorul său.

Sora și fratele Ronei nu au putut rămâne în Franța

După înmormântarea Ronei, care a avut loc pe 1 decembrie, fratele și sora ei au rămas în Franța alături de Rita. Rinda Hartner s-a întors deja în Canada, iar fratele artistei urmează să facă același lucru, deoarece până acum a lucrat în Toulun, Franța.

Fiica Ronei Hartner s-ar putea muta din casa pe care i-a lăsat-o mama ei în Franța. În ce țară ar urma să plece Rita Sumalya

În prezent, Rita se întâlnește cu tatăl ei, Rocco, de două ori pe lună, conform legii, deși rudele ei susțin că bărbatul a fost absent până la moartea Ronei.

Pe 5 ianuarie, fiica Ronei Hartner, a împlinit 16 ani. Aceasta a fost prima aniversare fără mama ei, iar absența acesteia a lăsat o urmă adâncă în sufletul ei. Ea s-a transformat într-o tânără domnișoară, ajungând la vârsta de 16 ani.

Fiica regretatei artiste a refuzat să își sărbătorească ziua de naștere, deoarece nu a depășit încă moartea mamei sale. Ea a ales ca în ziua respectivă să se uite la fotografii cu mama ei. Moartea Ronei i-a schimbat viața în mod semnificativ, mai ales că se află la o vârstă în care are nevoie de sprijin și îndrumare. De când artista a murit, Rita este în grija unui unchi și a bunicii materne.

Moartea Ronei a devenit o traumă reală pentru adolescentă, iar faptul că a petrecut sărbătorile de iarnă singură a afectat-o și mai mult.

Cu un an în urmă, Rona recunoștea că fiica ei a trecut printr-o perioadă dificilă, deoarece câinele lor a murit și a aflat că boala mamei ei a recidivat. Familia lor încearcă să fie cât mai aproape de Rita Sumalya pentru a o ajuta să treacă peste pierderea celei mai apropiate persoane din viața ei.

Advertisement
Click to comment
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS18 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS21 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS22 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani