Connect with us

SPECIAL

Filmul de pe Netflix care a spart toate topurile. Românii spun că aceasta este cea mai tare producție din 2024

Published

on

netflix

Filmul de pe Netflix adorat de români. Domină topurile platformei de streaming printr-o poveste care se petrece în viitor, mai exact în anul 2040. Lucrurile nu arată prea bine într-o astfel de perioadă, o cauză fiind dependența oamenilor de tehnologie. S-ar putea să-ți schimbe perspectiva asupra vieții.

Filmul de pe Netflix cu o poveste înfricoșătoare despre viitor. Românii îl adoră

”Bucătăria”, o producție lansată în 2023, te va cuceri printr-o dramă, îmbinată cu acțiune și aventură, pe parcursul unui interval de 1 oră și 48 de minute. Faptele se petrec în Londra anului 2040, iar mulți au asemănat filmul cu ”Black Mirror”.

”Bucătăria” se difuzează pe Netflix de pe data de 19 ianuarie și de când a avut premiera a devenit unul dintre cele mai vizionate conținuturi ale platformei, de către români. Se menține în top 3 al celor mai urmărite noi pelicule. Și la nivel european este privit foarte bine, mai ales că se scot în evidență lipsurile unei societăți și rasismul. De asemenea, în film se va prezenta și un telefon mobil cu hologramă, care îți va stârni puțin fiori.

Sub regia lui Kibwe Tavares și Daniel Kaluuya, ”Bucătăria” redă imaginea unui cartier marginalizat din Londra,  considerat un ghetou, unde cei mai mulți oameni au resurse limitate. Personajele principale, Izi, interpretat de actorul Kane Robinson, Benji, interpretat de Jedaiah Bannerman, și Cronik, jucat de actorul Henry Lawfull, vor purta o luptă, disperată, de a-și apăra casele, de către cei care vor încerca să le distrugă.

Despre ce este vorba în filmul ”Bucătăria” de pe Netflix

Totul începe să se complice din clipa când un băiat de culoare, pe nume Biji, recent rămas orfan de mamă, se întâlnește cu un angajat al unei case funerare, tot de culoare, pe nume Izi. Acesta locuiește într-un ghetou, cunoscut în Londra anului 2040 drept ”Bucătăria”. Cei doi se împrietenesc și fac față împreună provocărilor.

Băiatul se va integra foarte bine în ghetoul londonez, în timp ce oamenii legii dau adesea târcoale locației și pun presiuni pe cei aflați acolo să-și abandoneze locuințele. Totul are loc la insistențele celor puternici, de fapt, care vor să elimine zona pentru a face din Londra o capitală perfectă, la care mulți să viseze.

Izi va intenționa la un moment dat să scape din cartierul marginalizat, însă nu-i va fi ușor odată cu apariția lui Benji în viața sa. Îl privește pe tânăr cu compătimire și se gândește permanent cum să-l protejeze și să-i asigure un viitor mai bun.

Criticii de film au o opinie pozitivă despre noua peliculă de pe Netflix. O privesc, totodată, precum un protest față de modul cum evoluează lucrurile acum, la nivel global, și față de discriminarea pe bază de rasă. Prin ”Bucătăria” se evidențiază și lipsa perfecțiunii, dincolo de lumea virtuală, unde situația pare roz.

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să vezi care este deznodământul din ”Bucătăria”, atunci trebuie numaidecât să deschizi Netflix sau să-ți creezi un cont dacă nu ești deja abonat al serviciului de streaming. Dintre cei care au vizionat filmul au declarat că nu au mai fost interesați să-și achiziționeze ultimele noutăți tehnologice. Suntem curioși și de opinia ta.

Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani