Connect with us

NEWS

Fratele Mădălinei Manole și-a pierdut cumpătul. Ce l-a scos din sărite pe Marian Manole: „Rușine! I-ați tăiat aripile unui înger…”

Published

on

Madalina Manole si Marian Manole

Rebeca Rizea, o fetiță talentată de doar 8 ani, a reușit să impresioneze publicul și jurații emisiunii “Românii au talent” cu vocea sa deosebită, care seamănă izbitor cu cea a regretatei artiste Mădălina Manole. Micuța din Alexandria a interpretat piesa “Tu n-ai avut curaj” cu o trăire și o dicție impresionante pentru vârsta sa fragedă. Asemănarea timbrului vocal al Rebecăi cu cel al Mădălinei a stârnit emoție și nostalgie în rândul celor prezenți, aducând aminte de talentul și muzica lăsate în urmă de îndrăgita cântăreață.

Jurații au fost plăcut surprinși de prestația Rebecăi, remarcând calitățile vocale excepționale ale fetiței. Andra a subliniat frumusețea muzicii create de Mădălina Manole și impactul pe care l-a avut asupra sufletelor oamenilor. Dragoș Bucur a mărturisit că i-a luat câteva secunde să realizeze că vocea incredibilă venea chiar de la Rebeca, fiind neașteptat să auzi un asemenea timbru de la o fetiță de 8 ani. Andi Moisescu a comparat apariția Rebecăi pe scenă cu răsăritul soarelui, evidențiind carisma și lumina pe care o emană micuța artistă.

Fratele Mădălinei Manole, nervos pe emisiunea „Românii au talent”

În ciuda entuziasmului și aprecierii publicului, Rebeca nu a reușit să obțină mult așteptatul Golden Buzz din partea juraților, care i-ar fi asigurat un loc direct în semifinala concursului. Această decizie a stârnit nemulțumirea și dezamăgirea lui Marian Manole, fratele Mădălinei, care consideră că Rebeca merita această șansă. El a criticat aspru jurații pentru lipsa de apreciere față de talentul fetiței și pentru faptul că nu i-au acordat un Golden Buzz.

Marian Manole și-a exprimat tristețea și revolta față de decizia juraților, considerând că au tăiat aripile unui înger de doar 8 ani. El a pus sub semnul întrebării criteriile de selecție și a sugerat existența unor aranjamente și influențe din partea sponsorilor în cadrul emisiunii. Fratele Mădălinei s-a întrebat cum poate fi explicat eșecul micuței Rebeca, care nu a greșit cu nimic, și cum poate fi ea încurajată să continue visul său artistic după o asemenea dezamăgire.

Citește și:

Mama Mădălinei Manole a murit cu gândul la fiica ei. Fratele artistei a făcut dezvăluiri cutremurătoare: „Din ochi îi ieșeau lacrimi”

Fratele regretatei artiste a mărturisit că a plâns de fericire când a ascultat-o pe Rebeca cântând, simțind fiori pe tot corpul. El a comparat vocea fetiței cu cea a surorii sale și a menționat că Rebeca este un fenomen și că a impresionat o țară întreagă cu prestația sa.

Madalina Manole si Marian Manole

Ce s-a întâmplat cu Rebeca Rizea

Rebeca Rizea este o fană înfocată a emisiunii “Românii au talent”, urmărind fiecare ediție de la o vârstă fragedă. Deși muzica este doar o pasiune pentru ea, fetița a participat la două concursuri până acum, obținând rezultate remarcabile. Cu toate acestea, visul său este să devină medic oftalmolog și să ajute oamenii să vadă mai bine.

Viața Mădălinei Manole s-a încheiat tragic la vârsta de 43 de ani, când s-a sinucis în propria locuință din Otopeni, pe 14 iulie 2010. Gestul său a șocat întreaga țară, iar biletul de adio lăsat în urmă a scos la iveală suferința și disperarea care o copleșiseră. Investigațiile au arătat că artista a ingerat un pesticid puternic, Furadan, iar motivele care au condus-o la acest gest extrem au rămas neclare.

În biletul de adio, artista și-a exprimat sentimentele de neputință și auto-condamnare, asumându-și întreaga responsabilitate pentru decizia de a-și lua viața. Ea a menționat că nu merită oamenii buni din jurul ei, inclusiv copilul, și că are un milion de defecte care o fac să creadă că trebuie să se oprească. A cerut celor dragi să aibă grijă de copilul ei și să nu o judece.

Advertisement
mihai onila
NEWS17 hours ago

Confesiuni dureroase făcute de Mihai Onilă. Cum a aflat că fiica lui mai avea doar 6 luni de trăit

Gica Hagi si prima sotie, Leni Celnicu
NEWS2 days ago

Ce s-a ales de Leni Celnicu, prima soție a lui Gică Hagi. Motivul bizar din care au divorțat

andreea marin
NEWS2 days ago

Secretul Andreei Marin pentru o relație solidă cu Adrian Brâncoveanu. Cum reușesc să fie împreună de peste 7 ani

iulia vantur
NEWS3 days ago

Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei

irinel columbeanu
NEWS3 days ago

Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A acumulat datorii la azil și nu are bani cu care să le achite

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda
NEWS3 days ago

De la ce pornesc certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea a spus clar: „Am putea să ne despărțim”

Jojo si Liviu Vârciu
NEWS3 days ago

Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS4 days ago

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

CRBL
NEWS4 days ago

CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani

alina sorescu
NEWS4 days ago

Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu

cristina siscanu
NEWS4 days ago

Cristina Șișcanu, criticată aspru după ce s-a afișat într-o ipostază fierbinte: ”Nu îți e rușine să stai așa?”

paula seling
NEWS4 days ago

Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează artista

Simona Halep-iubit
NEWS5 days ago

Cine este presupusul iubit al Simonei Halep în vârstă de 57 de ani. Bărbatul deține o avere colosală

Lidia Buble si iubitul Horațiu Nicolau
NEWS5 days ago

Lidia Buble, răsfățată de iubitul ei milionar, Horațiu Nicolau. Care este cel mai prețios cadou pe care i l-a făcut

Andreea Liptak protv
NEWS5 days ago

Care este viața Andreei Liptak, de când nu mai prezintă Știrile Protv. Cum a devenit milionară

Anamaria Prodan și Reghe
NEWS5 days ago

Marea împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au îngropat securea războiului