Connect with us

NEWS

Fuego, dezvăluiri neașteptate despre mama sa. Femeia nu merge niciodată la concertele lui. Care este motivul

Published

on

Fuego și mama lui

Fuego, dezvăluiri neașteptate despre mama sa. Femeia nu merge niciodată la concertele lui. Care este motivul. Paul Surugiu a avut întotdeauna o relație deosebit de strânsă cu mama sa, Eugenia. După moartea tatălui său, femeia a devenit nu doar cel mai bun prieten și sfătuitor, ci și un sprijin necondiționat. Cu toate acestea, deși îl iubește enorm, aceasta nu poate să participe la concertele fiului ei, care sunt adesea sold out și unde spectatorii vin cu mare entuziasm.

Într-un podcast recent, Fuego a vorbit deschis despre relația cu mama sa și despre sprijinul pe care l-a primit de la ea de-a lungul anilor. El a povestit cum, încă de mic, mama sa a fost cea care l-a încurajat să-și urmeze pasiunea pentru muzică. Fără niciun ajutor extern și bazându-se doar pe încrederea în talentul fiului ei, Eugenia l-a dus la București pentru a-i oferi șansa de a-și dezvolta cariera artistică.

Mama lui Fuego nu merge niciodată la concertele fiului ei

Fuegp și-a amintit cu emoție prima lor călătorie în Capitală. La vârsta de 15 ani, mama sa l-a luat de mână și l-a dus la București, venind din Turda. Au călătorit cu trenul, iar când au ajuns la Gara de Nord, femeia a luat legătura cu domnul Kerestely, un maestru din Ardeal, pentru a-i cere sfatul cu privire la viitorul artistic al fiului ei. Această călătorie i-a marcat începutul carierei,cunoscut astăzi sub numele de Fuego.

Deși este mândră de realizările fiului ei, Eugenia Surugiu se emoționează extrem de mult atunci când fiul ei urcă pe scenă, motiv pentru care evită să participe la concertele sale. Chiar și atunci când vine, preferă să stea ascunsă, pentru a nu-și lăsa emoțiile să interfereze cu performanța fiului ei. Fuego a povestit cum, într-un an, la un concert, a anunțat prezența mamei sale în sală, iar aceasta a fost atât de emoționată încât nu s-a putut ridica în picioare.

Fuego și mama lui

Cine îi face ținutele

În cadrul aceluiași podcast, bărbatul a discutat și despre pasiunea sa pentru ținutele excentrice de scenă. El colaborează cu unii dintre cei mai renumiți creatori de modă din România, inclusiv cu designerul Casei Regale, Alexandru Ciucu. Pentru a-și păstra toate aceste costume, bărbatul a transformat piscina din casă într-un dressing imens. El are peste 500 de costume de scenă, multe dintre ele fiind lucrate manual de designeri celebri precum Doina Levintza și Maria Miu.

Fuego își dorește ca, în viitor, să transforme această colecție impresionantă într-o expoziție permanentă. Are planuri clare de a crea o fundație și un muzeu în care să expună toate costumele, distincțiile, discurile de aur și colecția sa de pictură, strânse de-a lungul a 30 de ani de carieră.

Deși este o persoană celebră, Paul Surugiu subliniază că duce o viață normală, la fel ca oricare alt om. El are rate și datorii la bancă și își plătește mașina în rate pe cinci ani, la fel ca mulți alți oameni. Spectacolele sale, deși impresionante și costisitoare, necesită investiții mari. Fuego a explicat că pentru concertele de la Sala Palatului, care implică o scenografie complexă și participarea unor orchestre mari, este adesea nevoit să suporte cheltuielile din propriul buzunar.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”