Connect with us

NEWS

Gabriela Cristea, în continuare în centrul unui scandal de proporții. Detaliul care i-a revoltat pe urmăritori: „Minți! Război va fi cu cozonacii tăi”

Published

on

Gabriela Cristea

Continuă scandalul legat de cozonacii Gabrielei Cristea. Deși vedeta și-a pus mari speranțe în această afacere, lucrurile nu au decurs așa cum și-ar fi dorit, iar nemulțumirea clienților a atins cote maxime.

Scandalul a luat amploare când internauții au observat un detaliu care i-a revoltat și mai tare. Gabriela Cristea a petrecut Paștele la Milano, însă și-a luat de acasă toate preparatele delicioase. De asemenea, ea a vrut să le demonstreze fanilor că celebrii cozonaci produși de ea ajung la destinație foarte repede. Astfel, prin intermediul unui clip video pe care l-a publicat pe rețelele de socializare, bruneta susținea că produsele au ajuns prin curier la hotelul unde se afla în vacanță la Milano.

Gabriela Cristea, prinsă cu minciuna?

Vedeta a încercat să demonstreze că celebrii săi cozonaci pot ajunge la destinație rapid, chiar și în alte țări din Uniunea Europeană, precum Germania, Franța, Italia sau Spania. Ea a susținut că în mai puțin de 24 de ore, cozonacii au ajuns la hotelul unde era cazată în Milano, fiind trimiși de colegii ei prin curier. Cu toate acestea, fanii o acuză că îi minte, spunând că se vede clar faptul că produsele se aflau, de fapt, în bagajul ei.

Acest detaliu a stârnit revolta internauților, care au acuzat-o pe moderatoare de minciună și înșelătorie.

“MINȚI, MINȚI MINȚI! Îi aveai în bagaj, se vede clar…. Crezi că noi suntem proști … război va fi cu cozonacii tăi după Paști, de la toți clienții de pe care ai luat bani și nu le-ai dat nimic”, a scris un internaut revoltat.

Cum a început scandalul

Totul a început atunci când vedeta a decis să își extindă activitățile dincolo de cariera televiziunii și să se aventureze în domeniul patiseriei și cofetăriei. Pasionată de gătit, ea a pus la cale o afacere cu cozonaci artizanali, care a atras rapid atenția publicului. Mulți români s-au grăbit să plaseze comenzi, dornici să se bucure de aceste delicatese în perioada Paștelui.

Din păcate, lucrurile au luat o turnură nefericită când o parte dintre cozonaci nu au ajuns la destinatari la timp, deși clienții susțin că au plătit pentru ei. Gabriela a încercat să explice situația, invocând faptul că unele produse au rămas blocate într-un depozit din cauza companiilor de curierat care nu au funcționat în perioada sărbătorilor. Ea a promis că aceste comenzi vor fi livrate în săptămâna următoare și și-a cerut scuze pentru inconveniențele create.

Gabriela Cristea

Pentru a-și apăra reputația și a liniști spiritele, soția lui Tavi Clonda a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook, în care a împărtășit provocările cu care s-a confruntat în această perioadă. Ea a mărturisit că a muncit până la epuizare alături de echipa sa, de dimineața până seara, sperând că toate comenzile vor ajunge la timp la clienți. Cu toate acestea, din cauza unor factori umani și a zilelor libere legale, precum 1 mai, când firmele de curierat nu au funcționat, planurile i-au fost date peste cap.

Citește și:

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Moderatoarea, acuzată că le-a tras țeapă clienților

Vedeta a subliniat că produsele care nu vor ajunge la clienți în termenul de valabilitate pot fi returnate, iar banii vor fi restituiți integral. Ea și-a cerut scuze pentru situația creată și a menționat că această experiență reprezintă o pierdere financiară și o risipă de muncă și produse pentru afacerea sa.

Cu toate acestea, explicațiile prezentatoarei TV nu au reușit să potolească furia clienților nemulțumiți, care și-au exprimat frustrarea pe rețelele sociale. Unii au acuzat-o că nici măcar nu a trimis cozonacii și că a mințit în legătură cu situația. O clientă a susținut că a încercat să o contacteze pe vedetă, dar aceasta nu a putut fi găsită nici la telefon, nici pe WhatsApp.

Alți clienți au criticat-o pe moderatoarea de la Antena Stars pentru lipsa de organizare și comunicare deficitară. Ei au precizat că ar fi trebuit să se intereseze din timp de programul firmelor de curierat în perioada sărbătorilor și să trimită coletele în consecință. De asemenea, moderatoarea a mai fost acuzată că nu își asumă responsabilitatea pentru problemele apărute și că încearcă să manipuleze sentimental publicul.

Advertisement
mihai onila
NEWS13 hours ago

Confesiuni dureroase făcute de Mihai Onilă. Cum a aflat că fiica lui mai avea doar 6 luni de trăit

Gica Hagi si prima sotie, Leni Celnicu
NEWS1 day ago

Ce s-a ales de Leni Celnicu, prima soție a lui Gică Hagi. Motivul bizar din care au divorțat

andreea marin
NEWS2 days ago

Secretul Andreei Marin pentru o relație solidă cu Adrian Brâncoveanu. Cum reușesc să fie împreună de peste 7 ani

iulia vantur
NEWS3 days ago

Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei

irinel columbeanu
NEWS3 days ago

Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A acumulat datorii la azil și nu are bani cu care să le achite

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda
NEWS3 days ago

De la ce pornesc certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea a spus clar: „Am putea să ne despărțim”

Jojo si Liviu Vârciu
NEWS3 days ago

Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 days ago

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

CRBL
NEWS3 days ago

CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani

alina sorescu
NEWS4 days ago

Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu

cristina siscanu
NEWS4 days ago

Cristina Șișcanu, criticată aspru după ce s-a afișat într-o ipostază fierbinte: ”Nu îți e rușine să stai așa?”

paula seling
NEWS4 days ago

Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează artista

Simona Halep-iubit
NEWS4 days ago

Cine este presupusul iubit al Simonei Halep în vârstă de 57 de ani. Bărbatul deține o avere colosală

Lidia Buble si iubitul Horațiu Nicolau
NEWS4 days ago

Lidia Buble, răsfățată de iubitul ei milionar, Horațiu Nicolau. Care este cel mai prețios cadou pe care i l-a făcut

Andreea Liptak protv
NEWS5 days ago

Care este viața Andreei Liptak, de când nu mai prezintă Știrile Protv. Cum a devenit milionară

Anamaria Prodan și Reghe
NEWS5 days ago

Marea împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au îngropat securea războiului