Connect with us

NEWS

Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica

Published

on

Anca Dumitra este gravida

Anca Dumitra, cunoscută mai degrabă ca Geanina din Las Fierbinți, este însărcinată pentru prima oară. Actrița în vârstă de 36 de ani a dat marea veste pe rețelele de socializare, unde a publicat și imagini cu burtica de graviduță. Ce spune despre sarcină?

Ce spune Anca Dumitra despre sarcină

Anca Dumitra a făcut anunțul prin care și-a surprins fanii la un an după ce s-a căsătorit cu Manfred Spendier, un afacerist austriac în vârstă de 47 de ani. O nuntă ca în povești au avut cei doi și au ținut-o secretă de ochii presei.

Au dezvăluit totul prin postările din online, stârnind mirare, având în vedere că nimeni nu a știut despre planurile lor de nuntă, dar nici că faimoasa și îndrăgita actriță are un partener de viață alături. Asta mai ales spre dezamăgirea bărbaților care o admiră de ani buni pe așa zisa Geanina din Las Fierbinți.

Anca Dumitra a fost toată numai un zâmbet în ziua când a îmbrăcat rochia de mireasă și se uita cu multă dragoste în ochii partenerului ei, semn că sentimentele sale sunt profunde și sincere. De asemenea, actrița a fost splendidă ca mireasă, rochia sa fiind simplă și elegantă în același timp. Modelul a fost tip sirenă, cu trenă detașabilă, la care au venit foarte bine și un decolteu generos, un voal lung până în pământ, un machiaj discret și un păr coafat în bucle romantice.

Cine este, totuși, Manfred Spendier? Acesta deține o afacere la noi în țară de utilaje agricole. Mai aflați despre soțul vedetei și că s-a mutat în România din 2006.  Milionarul a muncit mult la fermă și a condus utilaje agricole, până să ajungă un afacerist prosper și a urmat studii în domeniu.

Totodată, aflați și că părinții austriacului dețin o fermă în Klagenfurt, dar și 40 de hectare de teren pe care cultivă grâu și porumb. La acestea se adaugă și creșterea vacilor, a oilor sau a porcilor, de la care își procură cantități mari de lapte și carne.

”Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei.Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum”, a declarat la un moment dat soțul actriței despre averea părinților și a lui.

Anca Dumitra are un soț bogat. Viitorul copilului, asigurat

Luând în calcul profesia bărbatului, am putea spune că Anca Dumitra i-a asigurat copilului un tată cu potențial financiar. Într-o postare recentă pe Instagram, actrița s-a lăsat fotografiată cu burtica de graviduță și cu un zâmbet larg pe chip, semn că a așteptat de multă vreme să aibă un copil în pântec și să devină mamă.

La postare, Anca Dumitra a atașat și câteva cuvinte emoționante. ”Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a notat vedeta, adunând sute de mii de aprecieri și o mulțime de comentarii. Printre cei care au felicitat-o se numără cântăreața Vlăduța Lupău, care la rândul său este însărcinată, pentru a doua oară, jurnalista Roxana Hulpe, Corina Caragea sau artistele Theo Rose și Nicole Cherry.

Anca Dumitra insarcinata

Anca Dumitra, cu burtica la vedere pe rețelele de socializare

Nu se cunosc detalii despre sexul bebelușului sau cât de avasată este sarcina, cert este că scenariul din serialul Las Fierbinți va trebui modificat odată cu sarcina Geaninei.

Advertisement
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
NEWS4 hours ago

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să își cunoască frații vitregi: „Acești copii nu au nicio vină, trebuie să stea împreună”

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu
NEWS6 hours ago

Cătălin Botezatu, declarație emoționantă despre Bianca Drăgușanu: A făcut şi mai multe greşeli, dar o voi iubi toată viaţa mea

NEWS8 hours ago

Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu apar des împreună

Augustin Viziru si Lucian Viziru
NEWS15 hours ago

Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”

dani otil și gabriela otil
NEWS1 day ago

Dani Oțil și soția lui, Gabriela, vacanță de lux, de Paști. Unde au plecat cei doi

Oana Roman și Isabela
NEWS1 day ago

De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Adriana Iliescu și Eliza
NEWS2 days ago

Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare

irina loghin
NEWS2 days ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

oana si viorel lis
NEWS2 days ago

Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”

Dani Otil
NEWS2 days ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS2 days ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS2 days ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS2 days ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS3 days ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS3 days ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS3 days ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale