Connect with us

NEWS

Imagini fabuloase din casa lui Silviu Prigoană. Unde locuiește milionarul

Published

on

Unde locuiește Silviu Prigoană? Milionarul stă într-o vilă extrem de spațioasă, din centrul Capitalei și dispune de condiții mai mult decât necesare. Unde mai punem și că încasează lunar o pensie specială de 11.000 de euro net?

Cum arată vila din centrul Bucureștiului a lui Silviu Prigoană

Silviu Prigoană duce o viață fără griji financiare la cei 60 de ani. Omul de afaceri, cunoscut mai degrabă de o țară întreagă ca fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, locuiește într-o vilă de lux din inima Capitalei, despre care spune că-i oferă un peisaj de munte când iese afară și îl face să se simtă ca pe litoral când se relaxează la piscină.

Silviu Prigoană savurează fiecare moment din casa sa alături de actuala soție, Mihaela Prigoană, și alături de copiii pe care îi are din mariajul cu Adriana Bahmuțeanu, marcat de o serie de împăcări și despărțiri. Concret, cei doi au divorțat și s-au căsătorit de cinci ori.

Imobilul din centrul Bucureștiului nu este unicul pe care îl are Silviu Prigoană. În total, se laudă cu 10 proprietăți, care se găsesc în zone diferite din țară: în București, Ilfov și Cluj. De altfel, aflați că vila de față este achiziționată în 2007, iar pentru renovare au fost necesari trei ani. Toto aici, Silviu Prigoană a locuit cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu.

În 2011 s-a mutat milionarul în vilă, după cei trei ani de renovări. Ulterior, a mai umblat pe la decor, încât interiorul să ofere singuranță și confort oricui păsește pragul casei. Copiilor li s-au amenajat mai multe camere, semn că Silviu Prigoană nu le refuză aproape nimic și că este un tată îngăduitor.

De exemplu, mezinului familiei i s-a decorat o cameră în stil japonez, după cum și-a exprimat dorința. Cel mic se regăsește foarte mult în elementele acestei culturi asiatice și are o sabie de eppuku deasupra împăratului Japoniei. Tatăl său i-a cerut să învețe japoneza dacă vrea să ajungă în Țara Soarelui Răsare.

Totuși, pe cât de îngăduitor, pe atât de strict este Silviu Prigoană cu fiii lui. Le-a impus un stil de viață sănătos după ce i-a văzut stând foarte mult cu ochii în telefon. Le-a cerut ca la ora 21:00 să fie deja în pat, iar la ora 5.30 să se trezească în fiecare zi.

Silviu Prigoana casa

Eleganță și rafinament în vila lui Prigoană

Eleganța și rafinamentul își spun cuvântul în vila afaceristului. Stilul arhitectural este unul deosebit, oferind ambianță de lux și confort. Piesele de mobilier sunt la fel de firave, dar și de cea mai înaltă calitate. Nu știm ce facturi îi vin lui Silviu Prigoană pentru impozanta sa casă, dar banii nu par a fi o problemă, având în vedere că poștașul îi aduce lunar o pensie specială, de de 11.0000 de euro.

Silviu Prigoană pare foarte împăcat acum și în plan sentimental. După eșecurile cu Adriana Bahmuțeanu, lasă de înțeles că și-a găsit, în sfârșit, fericirea în brațele Mihaelei Prigoană. Cu aceasta, s-a căsătorit în 2015, după ce s-au cunoscut la o petrecere, în Sibiu.

La rândul său, Mihaela Prigoană este divorțată și are trei copii din mariajul anterior, adică două fiice și un băiat. Silviu Prigoană, în schimb, are patru copii din relațiile anterioare, printre care doi din căsnicia cu Adriana Bahmuțeanu.

Povestea dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu a fost multă vreme subiect principal în ziare. S-au căsătorit și au divorțat de cinci ori. Gurile rele spuneau, însă, că se împacă și se ceartă doar de dragul banilor sau al publicității.

Motivele care ar fi dus la atâtea divorțuri ar fi fost violența fizică îndurată de Adriana Bahmuțeanu, atitudinea autoritară a afaceristului sau infidelitatea. La un moment dat, Silviu Prigoană o acuza pe jurnalistă că își bate crunt copii. Doar ei cunosc adevărul pur în cele din urmă, cert este că acum ambii și-au refăcut viețile sentimentale. Adriana Bahmuțeanu este căsătorită din 2023 cu George Restivan.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS18 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS19 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS20 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS21 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS22 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL23 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani