Connect with us

NEWS

Înmormântare cu fast pentru Mioara Roman! Ce a cerut Oana Roman pentru funeraliile mamei sale

Published

on

Mioara Roman va avea o înmormântare grandioasă. Fiica ei, Oana Roman, și-a dorit ca femeia să aibă funerariile exact pe măsură personalității sale. De întregul eveniment se va ocupa Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Întunericului. Discuția despre înmormântare a fost deja purtată, încă din decembrie 2023, iar afacerista, împreună cu Oana, au pus la punct toate detaliile.

Fiica sa, Oana Roman, și-a dorit să îi ofere mamei sale un ultim omagiu, care să evidențieze personalitatea puternică și influența sa asupra celor din jur. De-a lungul anilor, Mioara Roman s-a remarcat ca jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de Limbă și Civilizația Arabă, contribuind la promovarea culturii și a dialogului intercultural în România.

Mama Oanei Roman a murit în somn

În luna octombrie a anului 2023, femeia a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală. Situația s-a complicat iar Mioara Roman a fost intubată. Medicii îi mai dădeau doar 10% șanse de supraviețuire. Speriată, Oana a apelat la prietena ei, Gabriela Lucuțar, pentru a pune la punct toate detaliile despre înmormântarea femeii.

Organizarea înmormântării a fost pusă la punct din momentul în care starea de sănătate a fostei soții a lui Petre Roman începuse să se degradeze. Chiar dacă la momentul aflării tragicei vești Oana se afla într-o vacanță în Egipt, încearcă să se întoarcă în țară cât de repede poate pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

De-a lungul vieții, Mioara Roman a fost recunoscută pentru cariera sa de succes și pentru contribuțiile sale în domeniul jurnalismului și al educației. A lucrat timp de 17 ani la Radio București Internațional, unde a avut oportunitatea să interacționeze cu personalități de seamă ale lumii și să promoveze diversitatea culturală. În paralel, și-a dedicat timpul și energia predării limbii și civilizației arabe, influențând și inspirând generații întregi de studenți.

Regina Întunericului se va ocupa de înmormântare

Gabriela Lucuțar, cunoscută și sub numele de Regina Întunericului, a fost un sprijin esențial în organizarea ceremoniei funerare. Alături de Oana Roman, ea a lucrat îndelung pentru a se asigura că fiecare aspect al evenimentului este gestionat cu profesionalism și respect. Împreună, au decis să-i ofere femeii un procedeu special de reconstrucție, pentru a se asigura că va fi frumoasă atunci când cei dragi o vor vedea pentru ultima dată, conform Click.ro.

În ceea ce privește înmormântarea femeii, Oana a cerut foarte multe flori albe. De asemenea, se vor împărți multe pachete pentru persoanele nevoiașe, iar slujba va fi oficiată de patru preoți. Trupul neînsuflețit al femeii va fi dus la cimitir cu o limuzină de lux.

În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă a vieții sale, Mioara Roman a rămas o figură puternică pentru cei din jur. Diagnosticată cu Parkinson și trecând prin mai multe intervenții chirurgicale, ea a continuat să  fie demnă și puternică. Oana Roman a anunțat că mama ei a murit în somn, așa cum spunea mereu că vrea să o facă.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani