Connect with us

NEWS

Înmormântare cu fast pentru Mioara Roman! Ce a cerut Oana Roman pentru funeraliile mamei sale

Published

on

Mioara Roman va avea o înmormântare grandioasă. Fiica ei, Oana Roman, și-a dorit ca femeia să aibă funerariile exact pe măsură personalității sale. De întregul eveniment se va ocupa Gabriela Lucuțar, supranumită Regina Întunericului. Discuția despre înmormântare a fost deja purtată, încă din decembrie 2023, iar afacerista, împreună cu Oana, au pus la punct toate detaliile.

Fiica sa, Oana Roman, și-a dorit să îi ofere mamei sale un ultim omagiu, care să evidențieze personalitatea puternică și influența sa asupra celor din jur. De-a lungul anilor, Mioara Roman s-a remarcat ca jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de Limbă și Civilizația Arabă, contribuind la promovarea culturii și a dialogului intercultural în România.

Mama Oanei Roman a murit în somn

În luna octombrie a anului 2023, femeia a ajuns în stare gravă la spital, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală. Situația s-a complicat iar Mioara Roman a fost intubată. Medicii îi mai dădeau doar 10% șanse de supraviețuire. Speriată, Oana a apelat la prietena ei, Gabriela Lucuțar, pentru a pune la punct toate detaliile despre înmormântarea femeii.

Organizarea înmormântării a fost pusă la punct din momentul în care starea de sănătate a fostei soții a lui Petre Roman începuse să se degradeze. Chiar dacă la momentul aflării tragicei vești Oana se afla într-o vacanță în Egipt, încearcă să se întoarcă în țară cât de repede poate pentru a-și conduce mama pe ultimul drum.

De-a lungul vieții, Mioara Roman a fost recunoscută pentru cariera sa de succes și pentru contribuțiile sale în domeniul jurnalismului și al educației. A lucrat timp de 17 ani la Radio București Internațional, unde a avut oportunitatea să interacționeze cu personalități de seamă ale lumii și să promoveze diversitatea culturală. În paralel, și-a dedicat timpul și energia predării limbii și civilizației arabe, influențând și inspirând generații întregi de studenți.

Regina Întunericului se va ocupa de înmormântare

Gabriela Lucuțar, cunoscută și sub numele de Regina Întunericului, a fost un sprijin esențial în organizarea ceremoniei funerare. Alături de Oana Roman, ea a lucrat îndelung pentru a se asigura că fiecare aspect al evenimentului este gestionat cu profesionalism și respect. Împreună, au decis să-i ofere femeii un procedeu special de reconstrucție, pentru a se asigura că va fi frumoasă atunci când cei dragi o vor vedea pentru ultima dată, conform Click.ro.

În ceea ce privește înmormântarea femeii, Oana a cerut foarte multe flori albe. De asemenea, se vor împărți multe pachete pentru persoanele nevoiașe, iar slujba va fi oficiată de patru preoți. Trupul neînsuflețit al femeii va fi dus la cimitir cu o limuzină de lux.

În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă a vieții sale, Mioara Roman a rămas o figură puternică pentru cei din jur. Diagnosticată cu Parkinson și trecând prin mai multe intervenții chirurgicale, ea a continuat să  fie demnă și puternică. Oana Roman a anunțat că mama ei a murit în somn, așa cum spunea mereu că vrea să o facă.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS10 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS15 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS18 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS19 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS20 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS21 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar