Connect with us

NEWS

Irinel Columbeanu a dezvăluit ce face în fiecare dimineață în căminul de bătrâni: „Așa îmi place mie”

Published

on

Irinel Columbeanu

Viata lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. Dacă în trecut bărbatul era unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România, dorit de o mulțime de tinere domnișoare, în prezent acesta a ajuns să locuiască într-un azil. Pe vremuri, fostul milionar impresiona cu stilul său de viață extravagant, având palatul de la Izvorani, dar și mașini de colecție, fiind o figură iconică a prosperității.

Viața oamenilor, însă, se schimbă dramatic de la o zi la alta, iar Irinel a simțit asta pe pielea lui. Astăzi, la vârsta de 66 de ani, se găsește trăind într-un cămin de bătrâni, departe de strălucirea și fastul de odinioară. Luxul și bogăția s-au risipit, iar singurele amintiri care îi rămân sunt cele din trecutul său glorios.

Care este rutina lui Irinel Columbeanu

În prezent, Columbeanu trăiește doar din amintirile frumoase pe care a reușit să le strângă în trecut. De jumătate de an el locuiește într-un cămin de bătrâni de la Ghermănești. Contactat de jurnaliștii Click.ro, fostul om de afaceri a dezvăluit care este ritualul său în fiecare dimineață.

Conform acestuia, fiindcă îi place să fie informat, atunci când se trezește se uită la știri. În rest, fostul afacerist a dezvăluit că nu face nimic deosebit, însă a menționat că este bine, fix așa cum este. Deși a fost uitat de majoritatea prietenilor, inclusiv de Monica Gabor, femeia pe care a făcut-o mamă, Irinel Columbeanu a anunțat că mai ține legătura cu una dintre fostele sale iubite. Este vorba despre Oana Cojocaru, tânăra din Bacău, cu 40 de ani mai tânără decât el.

Bărbatul a precizat că nu mai vrea să se recăsătorească, însă cu tânăra vorbește aproape în fiecare zi. Cei doi discută despre amintirile pe care le au împreună și cum au petrecut acea perioadă, nimic altceva.

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a trăit o viață plină de evenimente tumultoase atât în viața sa personală, cât și în afaceri. În prezent, se confruntă cu mari dificultăți financiare, uitat de oamenii care cândva erau prezenți tot timpul în luxul de la Izvorani. Singur în camera sa, simte lipsa unei partenere de viață cu care să împărtășească atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Cu cine vrea să se împace Columbeanu

Trecutul său este marcat de relații pasionale cu femei frumoase, tinere, care au fost subiect de interes public și discuții în media. Printre fostele sale iubite se numără Romanița Iovan, Brianna Caragea, Anna Lesko și Monica Gabor, singura care i-a devenit soție și cu care a avut un copil.

După divorțul de mama copilului său, care s-a mutat în SUA, bărbatul a avut o relație stabilă cu Oana Cojocaru, mult mai tânără decât el. Chiar dacă s-au despărțit, el își dorește să reia legătura cu ea, recunoscând că de ea îi este cel mai dor.

În ciuda eforturilor de împăcare din trecut care au eșuat, bărbatul nu renunță la ideea de a o recuceri pe tânăra domnișoară. Cei doi s-au cunoscut când ea avea 20 de ani și au trăit împreună o perioadă. Cu toate că părinții ei nu au fost de acord cu relația lor, cei doi au încercat să construiască o poveste de dragoste care, din păcate, s-a încheiat în urmă cu trei ani.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani