Connect with us

NEWS

Mădălina Manole știa că va muri de tânără. Maria Dragomiroiu, prietena artistei, a rupt tăcerea: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem”

Published

on

Mădălina Manole și Maria Dragomiroiu

Mădălina Manole știa că va muri de tânără. Maria Dragomiroiu, prietena artistei, a rupt tăcerea: „Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem”. În urmă cu 14 ani, „ fata cu părul de foc” și-a găsit sfârșitul chiar de ziua ei de naștere. Soțul ei, Petru Mircea, a găsit-o inconștientă în casă și a alertat imediat autoritățile, însă salvatorii nu au mai putut face nimic. Moartea ei și motivele din spatele acestui gest rămân un mister și astăzi.

Viața Mădălinei Manole a fost una plină de evenimente remarcabile, dar a avut un final tragic. Cântăreața și-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010, în locuința sa, unde trăia alături de soțul și de copilul său. Cântăreața a avut două mari iubiri în viața sa.

Prima dintre acestea a fost Șerban Georgescu, un compozitor cu 15 ani mai în vârstă decât ea. Deși diferența de vârstă era considerabilă, acest lucru nu a împiedicat-o pe artistă să se simtă bine în compania lui și să-l iubească.

Mădălina Manole știa că va muri de tânără

În 1994, cei doi și-au oficializat relația, în ciuda opoziției familiilor lor. Familia lui Șerban Georgescu nu a văzut cu ochi buni relația lor, considerând că Mădălina Manole provenea dintr-o familie de muncitori, în timp ce părinții compozitorului erau medici. Mai mult, au existat zvonuri că mama bărbatului ar fi aflat că artista nu îi va putea oferi copii soțului ei.

După 15 ani de relație, în 2002, Mădălina Manole și Șerban Georgescu au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, cântăreața a continuat să afirme că acesta a fost marea sa iubire și că nu îl va uita niciodată. În fața tribunalului, ea a invocat infidelitatea soțului ca motiv al despărțirii.

După divorț, Mădălina Manole și-a refăcut viața alături de Petru Mircea, un inginer de sunet. Cei doi și-au dorit foarte mult un copil și, după numeroase tratamente, cântăreața a reușit să rămână însărcinată. Bucuria a fost imensă când a aflat că va avea un băiețel, dar, din păcate, nu a apucat să se bucure prea mult de el.

Mădălina Manole și Maria Dragomiroiu1

Gestul care a pus-o pe gânduri pe Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a fost una dintre cele mai apropiate prietene ale fetei cu părul de foc, iar gestul făcut de Mădălina Manole a distrus-o pe artistă. Cântăreața de muzică populară a povestit că Mădălina Manole era nefericită și că familia știa că este depresivă. Un episod care i-a ridicat semne de întrebare a avut loc în ziua nunții acesteia. Deși erau foarte apropiate, Mădălina Manole nu i-a spus prietenei că urmează să se mărite.

De asemenea, Maria Dragomiroiu susține că interpreta simțea că asupra familiei ei apasă un blestem și spunea tot timpul că va muri de tânără. Cântăreața spune că mama vedetei era departe, iar soțul ei nu a iubit-o suficient pentru a o putea salva. Maria Dragomiroiu a mărturisit că, dacă ar fi știut prin ce trece prietena ei, ar fi acționat categoric pentru a o ajuta.

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a recurs la gestul necugetat de a-și pune capăt zilelor. Deși a lăsat un mesaj de adio în care a explicat motivele, fratele său susține că soțul ei a determinat-o să ia această decizie.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS5 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS7 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS14 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS21 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS1 day ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS2 days ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”