Connect with us

NEWS

Mama Elodiei Ghinescu, sfâșiată de durere. Unicul ei nepot nu îi bate niciodată la ușă: „M-au ținut la poartă”

Published

on

Emilia-ghinescu

Emilia Ghinescu, mama avocatei dispărute Elodia Ghinescu, trăiește cu inima sfâșiată din cauza distanței dintre ea și singurul său nepot, Patrick. Sentimentul de dor este accentuat de apropierea sărbătorilor Pascale, perioadă în care speră, cu o undă de optimism, că nepotul său i-ar putea trece pragul.

Femeia vorbește cu mândrie despre caracterul și înfățișarea nepotului, observând asemănarea acestuia cu fiica ei, precum și performanțele lui școlare și sportive. Dragostea pe care o poartă pentru Patrick nu a fost umbrită de perioada în care nu au avut nicio legătură.

Cea mai mare suferință din viața Emiliei Ghinescu

Inițial, mama avocatei dispărute a încercat să obțină custodia nepotului, dar în cele din urmă s-a resemnat cu gândul că tânărul preferă compania mătușii paterne, sora lui Cristian Cioacă. Chiar și autoritățile au decis ca băiatul să rămână la sora fostului polițist, fiindcă acesta și-a exprimat preferința clară de a locui la ea. Chiar dacă această situație i-a provocat o suferință enormă, fiindcă și-ar fi dorit să își vadă nepotul mai des, femeia s-a resemnat pentru binele nepotului său.

Convinsă că influențele familiei extinse au contribuit la distanțarea dintre ea și nepotul său, Emilia Ghinescu privește cu tristețe și neputință situația actuală. În ciuda zidurilor puse între ei, dorința sinceră de a avea o relație cu Patrick rămâne nezdruncinată. Femeia susține că a încercat de multe ori să îl viziteze, dorind să îi ducă haine și cadouri, însă nu a fost lăsată de familia fostului ginere. A povestit că era ținută la poartă și i se spunea că cel mic ori doarme, ori nu e acasă.

Citește și:

Răsturnare de situație în cazul Elodia- Cioacă. Acuzațiile mamei avocatei dispărute

Una dintre cele mai tragice povești din România

Pe data de 29 august 2007, Elodia Ghinescu, o avocată din Brașov, a dispărut misterios din propria sa locuință, lăsând în urmă o mulțime de întrebări fără răspuns. Această dispariție a stârnit un adevărat tumult în presă, iar investigațiile care au urmat au adus la lumină detalii cutremurătoare. Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei, a fost principalul suspect în acest caz.

Emilia-ghinescu

După patru ani de căutări fără succes și zvonuri nesfârșite, în luna noiembrie a anului 2011, instanțele au recunoscut oficial decesul avocatei din Brașov. Cu toate acestea, trupul ei nu a fost găsit niciodată, alimentând astfel speculațiile și teoriile conspiraționiste legate de acest caz.

Cristian Cioacă, fostul partener al femeii și tatăl băiețelului său a fost găsit vinovat pentru uciderea soției sale și condamnat la o lungă perioadă de detenție. În luna august a anului 2023, după aproape un deceniu petrecut în închisoare, el a fost eliberat condiționat, cu câțiva ani mai devreme decât era prevăzut. În momentul eliberării sale, bărbatul purta o șapcă cu inscripția “POLICE”, având în mâini câteva bagaje și pungi de rafie.

În fața mulțimii de jurnaliști care îl așteptau la porțile închisorii, bărbatul a răspuns calm și rezervat. Le-a mulțumit pentru interesul lor, însă le-a transmis că nu merită o asemenea importanță. La plecarea din închisoare, el a rostit în limba engleză un scurt text în care a precizat că ziua în care a fost eliberat reprezintă începutul restului vieții sale și că unicul său scop este să trăiască în liniște.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS10 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS2 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS3 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS3 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS4 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS5 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS10 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS19 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS20 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS21 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS22 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”