Connect with us

NEWS

Mirela Vaida, adevărul despre Vulpița și Viorel: „Eu am avut un sentiment de milă, pentru că a fost mult hate, mai ales pe ea”

Published

on

Mirela Vaida, cunoscuta prezentatoare TV din România, a vorbit în cadrul unui podcast despre personajele Vulpița și Viorel, exprimându-și sentimentele reale față de acestea.

Ea a menționat că a simțit milă pentru aceste personaje, deoarece consideră că aproximativ 40% dintre români se află într-o situație similară, fără acces la educație, loc de muncă sau perspective de viitor. Vedeta susține că Veronica (Vulpița) a primit mult hate în acea perioadă, însă situația este foarte tristă ținând cont că acest „personaj” există în realitate, în foarte multe case din România.

Mirela Vaida a subliniat că aceste personaje au fost implicate într-o situație delicată, inițial descrisă ca o tentativă de viol, dar ulterior s-a dovedit a fi o minciună. Mai exact, Vulpița mințise fiindcă nu știa ce scuză să găsească pentru o seară în care a lipsit de acasă.

Ea a evidențiat faptul că realitatea din spatele acestor personaje este mult mai complexă și că uneori aparențele pot înșela. Vedeta a explicat că ceea ce se întâmplă în serialul „Las Fierbinți”, în care actorii vor să reflecte realitatea din România, este „mic copil” pe lângă ceea ce s-a întâmplat în perioada în care Veronica și Viorel apăreau la televizor.

Citește și:

Viorel Stegaru a dat-o uitării pe Vulpița. Bărbatul și-a găsit dragostea adevărată. Mesajul pe care i l-a transmis femeii

Ce s-a ales de Viorel și Vulpița

Cei doi au decis să pună punct relației în urmă cu un an, iar în prezent, fiecare își trăiește viața pe propriul său drum.

După despărțirea de Veronica, Viorel Stegaru a trecut printr-o perioadă dificilă în care a încercat să-și refacă viața fără prea mult noroc. Cu toate acestea, zilele întunecate s-au încheiat, iar el a găsit o nouă iubire care i-a adus fericire.

În trecut, cei doi formau un cuplu cunoscut în România, având o relație expusă publicului și presărată cu momente dificile, pline de despărțiri și împăcări. Ei au ales să meargă pe drumuri separate, anul trecut. Vulpița a plecat în străinătate, iar Viorel a rămas în România, găsindu-și o altă dragoste.

El a reușit să treacă peste relația anterioară, iar acum este extrem de fericit alături de noua sa iubită, exprimându-și sentimentele pe rețelele de socializare. Într-o scrisoare postată în online, se poate observa că este profund îndrăgostit de partenera sa actuală și este hotărât să păstreze această relație. Pe de altă parte, Veronica a decis să părăsească România pentru a începe o nouă viață în altă țară.

Băiețelul mic, dat la stat

Decizia femeii de a pleca a fost însoțită de critici și acuzații din partea publicului, care au condamnat-o pentru părăsirea celor trei copii. Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat influențată de comentariile negative, postând pe rețelele de socializare o poză din Berlin în care arată mai bine ca niciodată.

În ciuda unor momente dificile, ea a continuat să își urmeze drumul, chiar și după despărțirea de Cătălin, bărbatul cu care a început o relație după despărțirea de Viorel. În cele din urmă, și el a părăsit-o. Ea și-a lăsat doi dintre copii în custodia fostului soț, iar cel mai mic a fost plasat în grija statului, explicând că nu are resurse financiare suficiente pentru a-i crește.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani