Connect with us

NEWS

Monica Tatoiu, declarații neașteptate despre tinerețe: „Mă culcam cu cine nimeream. Tata a crezut că o să mă potolesc dacă mă mărit”

Published

on

Monica-Tatoiu

Monica Tatoiu, declarații neașteptate despre tinerețe: „Mă culcam cu cine nimeream. Tata a crezut că o să mă potolesc dacă mă mărit”. Vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre viața pe care a trăit-o, iar informațiile pe care le-a dat au generat discuții intense în mass-media.

Recent, într-un interviu, Monica Tatoiu a discutat deschis despre adolescența sa tumultuoasă, relațiile personale și opiniile sale despre dependența financiară a femeilor de partenerii lor. Afacerista a vorbit despre tinerețea sa, pe care a descris-o ca fiind marcată de o rebeliune constantă și de o dorință intensă de a trăi viața la maximum, fără a ține cont de regulile impuse de părinții săi.

Monica Tatoiu, declarații despre tinerețea zbuciumată

Tatăl ei, un om cu principii rigide, a crezut că mariajul ar putea să o potolească, dar ea a continuat să fie o persoană neliniștită și dornică de experiențe noi. Provenind dintr-o familie cu valori tradiționale, mama ei fiind crescută într-un mediu religios și tatăl ei având o viziune strictă asupra moralității, Monica Tatoiu a găsit plăcere în a încălca convențiile sociale.

La vârsta de 16 ani, a descoperit bucuria de a interacționa cu băieții și a realizat că putea să-i manipuleze cu ușurință. Deși era o elevă de nota 10, nu a ezitat să frecventeze discotecile și să exploreze sexualitatea, având prima experiență sexuală la 18 ani.

„Dacă intram într-o încăpere – şi eram fata doctorului Radivoiovici dintr-un oraș de provincie – mă culcam cu cine nimeream!”, a declarat femeia.

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a abordat și subiectul femeilor care depind financiar de partenerii lor. Ea a criticat această dependență, subliniind că multe femei se bazează pe resursele financiare ale părinților sau ale iubiților pentru a-și susține stilul de viață.

Ce părere are despre relațiile din ziua de azi

În opinia sa, această situație se reflectă și în politică, unde femeile încearcă să obțină reprezentare fără a demonstra competență reală. Tatoiu a subliniat importanța independenței financiare și a competenței într-o societate care produce bunuri și servicii la standarde înalte.

Pe lângă aceste aspecte, Monica Tatoiu a vorbit și despre relația sa cu actualul partener, cu care este împreună din 1983. Ea a descris această relație ca fiind una stabilă, dar neconvențională, menționând că dorm separat din motive practice, nu din lipsă de înțelegere. Înainte de a-l cunoaște pe actualul soț, ea a trăit o viață plină de experiențe, explorând toate aspectele relațiilor interumane, și se pare că tatăl său a avut dreptate. Afacerista s-a liniștit în momentul în care a întâlnit un om lângă care a realizat că poate avea o viață liniștită.

Monica-Tatoiu

Discuțiile sale despre relații nu s-au limitat doar la experiențele personale. Monica Tatoiu a adus în discuție și perspective mai largi asupra relațiilor de gen și asupra modului în care acestea evoluează în societatea contemporană. Ea și-a exprimat opinii ferme despre conceptul de femininitate și masculinitate, susținând că există trăsături specifice fiecărui gen și că devierea de la aceste tipare poate duce la disfuncții în relațiile interumane.

Un alt punct de vedere important expus de Monica Tatoiu a fost legat de importanța comunicării și a înțelegerii reciproce în cadrul unei relații. Ea a subliniat că sexul nu este doar un act fizic, ci și rezultatul unei conexiuni emoționale profunde și a unei comunicări autentice. În opinia sa, o relație solidă se bazează pe o conexiune emoțională puternică și pe o comunicare deschisă și sinceră.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”