Connect with us

NEWS

Neti Sandu, singură la vârsta de 64 de ani. De ce nu mai vrea prezentatoarea să mai audă de vreo relație de dragoste: „De-o cruzime rară”

Published

on

Neti Sandu

Neti Sandu, singură la vârsta de 64 de ani. De ce nu mai vrea prezentatoarea să mai audă de vreo relație de dragoste: „De-o cruzime rară”. Deși vedeta este văzută zilnic de 27 de ani pe micul ecran, detaliile personale din viața ei au rămas un mister pentru cei care o apreciază. Deși inițial intenționa să se retragă din lumina reflectoarelor, a decis să amâne această decizie, continuând să prezinte horoscopul.

Neti Sandu nu se află într-o relație și nici măcar nu își dorește să mai audă de o legătură amoroasă. Într-un interviu acordat Andreei Esca la Europa FM, prezentatoarea a dezvăluit că experiențele dureroase din trecutul său amoros au determinat-o să renunțe la ideea de a se implica într-o altă relație romantică. Această decizie a fost luată după ce a trecut printr-o despărțire dureroasă, fără explicații, dintr-o relație care a durat zece ani.

Neti Sandu nu mai vrea să audă de un nou iubit

Despărțirea a coincis cu debutul său la Pro TV, ceea ce a făcut ca perioada să fie și mai dificilă. Neti Sandu a povestit că a fost nevoită să urmeze terapie timp de cinci ani pentru a depăși trauma provocată de această despărțire. În acea perioadă, relația pe care o avea era, în opinia ei, constructivă, dar ambii parteneri erau prea tineri și nu înțelegeau cu adevărat dinamica unei relații mature. Vedeta a explicat că nu a luptat pentru relație și nu a cerut explicații, deoarece nu ar fi avut cum să demonstreze că nu ea era cauza despărțirii.

Neti Sandu

Momentul separării a fost extrem de dureros pentru ea. În prima zi de emisie la Pro TV, partenerul său a venit și și-a luat toate lucrurile din casă. Când Neti Sandu s-a întors acasă după emisiune și a văzut casa devastată, a fost copleșită de durere. Experiența prin care a trecut a lăsat urme adânci în sufletul ei, iar de atunci nu și-a mai dorit să înceapă o nouă relație.

Dramele care i-au schimbat radical viața

La vârsta de 24 de ani, Neti Sandu a trecut printr-un mariaj eșuat, iar apoi printr-o relație lungă care s-a terminat brusc și a distrus-o. De atunci, vedeta a decis să nu se mai implice în nicio relație și să își concentreze atenția pe surorile ei și pe nepoate.

Familia a avut mereu o valoare importantă pentru Neti Sandu, dar suferința provocată de pierderea părinților săi a lăsat răni adânci. Această durere a avut un impact semnificativ asupra capacității ei de a forma legături, chiar și în ceea ce privește atașamentul față de animalele de companie. Neti Sandu a explicat că evită să adopte sau să își cumpere animale de companie, tocmai pentru a nu mai suferi încă dată.

La vârsta de 64 de ani, prezentatoarea își trăiește viața conform propriilor standarde și nu resimte dorința de a se implica într-o relație romantică. Cu toate că este singură, vedeta se simte împlinită în compania familiei și se bucură de succesul pe care îl are în carieră.

Neti Sandu a mai declarat că a ajuns la un punct în viața ei în care prioritatea este echilibrul personal și fericirea, iar decizia de a rămâne singură este una conștientă și asumată. Aceasta continuă să fie o prezență constantă și apreciată pe micile ecrane, aducând zilnic horoscopul în casele românilor și inspirând prin povestea sa de viață.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”