Connect with us

NEWS

Oana Pellea a întrerupt de trei ori un spectacol din cauza telefoanelor publicului. Reacția fermă a actriței

Published

on

oana pellea

Oana Pellea a întrerupt de trei ori un spectacol din cauza telefoanelor publicului. Reacția fermă a actriței, care și-a încheiat stagiunea la teatru, de curând. Ce mesaj are pentru cei care nu respectă regula de a nu mai folosi telefonul, în timp ce sunt la o piesă de teatru?

Cât de supărată este Oana Pellea pe spectatorii care întrerup spectacolele de teatru

Oana Pellea este una dintre cele mai renumite și profesioniste actrițe din România. Totodată, s-a remarcat și ca fiica regretatului mare actor Amza Pellea. De-a lungul carierei, a jucat în numeroase filme și în piese teatru. De ceva timp, pare că teatrul o atrage mai mult, deși se lovește și de momente neplăcute, precum sunatul telefoanelor din public.

oana pellea

Oana Pellea, supărată pe spectatorii care deranjează piesele de teatru

Întâmplarea de care a avut parte de curând și care a supărat-o a avut loc la câteva zile după ce și colegul său de breaslă, Marius Manole, s-a confruntat cu un episod similar.

Marius Manole a captat atenția după ce și-a ieșit din fire în timpul unui spectacol de teatru, susținut pe scena Teatrului Național din București. Actorul a răbufnit la finalul piesei „Hedda Gabler”, când un telefon al unui spectator a sunat îndelung. Vizibil iritat, el a folosit cuvinte destul de aspre. A catalogat gestul drept unul de ”nesimțire” și l-a asemănat cu niște animale.

”Nu se poate să fii de o nesimțire încât să lași un minut telefonul să sune. Nu suntem animale, suntem oameni! L-ați uitat, ok, înțeleg, dar stingeți-l!, au fost cuvintele rostite de Marius Manole. Dar…Nu s-a oprit aici.

Actorul a făcut referire și la clasa politică, precizând că nu aceasta este de fiecare dată vinovată de problemele care au loc în România. Din punctul lui de vedere, unii români dau dovadă de lipsă de educație, de aceea societatea nu pare a se îndrepta cătr un viitor plăcut.

După ce a realizat că a fost prea dur, Marius Manole a revenit pe Facebook unde a prezentat scuze pentru scăparea pe care a avut-o. Nu știa dacă era cazul, dar s-a simțit oarecum responsabil din bun simț. A menționat că a aflat despre persoana căreia îi sunase telefonul că era un profesor în vârstă și că avea o alarmă pentru medicamente.

Oana Pellea, întreruptă de trei ori, de telefoane, în timpul unui monolog

Cât despre Oana Pellea, ea a întrerupt spectacolul său de la Teatrul Național din București, din weekend, de trei ori, deranjată de telefoanele spectatorilor. „Nu e ușor să ieși dintr-o realitate și să intri în alta”, a transmis actrița pe contul ei oficial de Facebook.

Oana Pellea juca ultima ei piesă din această stagiune. A încheiat-o cu un gust amar, căci de trei ori a fost întreruptă de telefoanele spectatorilor în timpul spectacolului. Ea susținea un monolog, era singură pe scenă și îi era greu să se mai concentreze când se producea zgomotul unui apel sau al unui mesaj.

Pe lângă acest obstacol, Oana Pellea a mărturisit și că i-a fost dificil să gestioneze situația și din cauza unei probleme tehnice, care a determinat-o să-și oprească temporar numărul. L-a reluat, l-a terminat cu bine în cele din urmă și apoi și-a povestit oful pe Facebook, în speranța că spectatorii vor avea mai mult respect față de artiști în general, nu doar de actori. Oana Pellea a mai promis că va reveni din toamnă cu piese de teatru.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”