Connect with us

NEWS

Oana Roman a spus tot adevărul. De ce a dus-o pe Mioara Roman la azil: „Trebuie să lămuresc”

Published

on

Oana Roman se află în centrul unui scandal imens, după decesul mamei sale, Mioara Roman. Urmăritorii au criticat-o dur, acuzând-o că și-a abandonat mama într-un azil și că nu i-a păsat de ea. Aceste acuzații au devenit tot mai virulente în ultimele zile, iar presiunea asupra vedetei a crescut considerabil. Vedeta a decis să dea o serie de explicații în urma acestor comentarii negative.

În timpul înmormântării fastuoase a mamei sale, Oana a încercat să aducă un omagiu pe măsura unei vieți pline de realizări. Cu toate acestea, puțini au luat în considerare eforturile depuse de ea pentru a-i oferi mamei sale o bătrânețe demnă și liniștită.

Mioara Roman a fost internată într-un centru specializat în 2022, iar decizia a fost criticată de mulți, care au aruncat vina asupra fiicei fostului premier Petre Roman. Cu toate acestea, vedeta a subliniat de mai multe ori faptul că nu a abandonat-o pe mama sa, ci a asigurat-o de îngrijire de calitate într-un centru de lux din Snagov, unde costurile lunare erau considerabile.

De ce și-a dus Oana Roman mama la azil

Comentariile răutăcioase și speculațiile nu au încetat nici după moartea Mioarei Roman, motiv pentru care Oana a simțit nevoia să facă lumină în legătură cu această situație delicată printr-un mesaj public pe pagina sa de Instagram. Aceasta a subliniat faptul că mama sa se confrunta cu probleme serioase de sănătate și că a făcut tot posibilul pentru a-i oferi cea mai bună îngrijire posibilă. Cu toate acestea, presiunea mediatică și comentariile nejustificate au adus un stres suplimentar într-o perioadă deja dificilă.

Citește și:

Oana Roman, primele declarații despre moartea mamei sale

Femeia a explicat că, în ciuda eforturilor inițiale de a o ține pe mama sa acasă, starea de sănătate a acesteia s-a deteriorat rapid, necesitând îngrijire specializată. Astfel, fosta soție a fostului prim-ministru a fost transferată într-un centru de îngrijire pentru vârstnici, unde primea asistență medicală de calitate. Oana a făcut tot posibilul pentru a-i asigura confortul și siguranța mamei sale, chiar dacă acest lucru a implicat sacrificii financiare considerabile.

Vedeta a răbufnit: Să o lase să se liniștească în pace!

Indignată de atitudinea unor persoane care au comentat fără să aibă cunoștințe de cauză, fosta prezentatoare a ales să le transmită un mesaj ferm și să le atragă atenția asupra ignoranței lor. Vedeta a subliniat faptul că prezența mamei sale într-un centru de îngrijire a fost benefică și i-a prelungit viața.

În final, Oana Roman le-a cerut oamenilor să respecte memoria mamei sale și a subliniat importanța empatiei și înțelegerii în astfel de situații sensibile. Vedeta a dorit să pună capăt speculațiilor și să-și apere deciziile, în ciuda presiunii mediatice și a criticilor nejustificate.

Aceasta a acuzat oamenii că au fost necivilizați, needucați și că au început să vorbească în emisiuni TV despre situația din familia Roman când femeia nu era încă înmormântată. Ea le-a transmis acestora că sunt penibili, ignoranți și primitivi, lucruri pe care Mioara Roman le detesta cel mai mult, motiv pentru care i-a rugat să o lase să se odihnească în pace.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar