Connect with us

NEWS

Oana Roman, acuzată de angajații unei clinici medicale că nu și-a plătit datoriile. Vedeta a răbufnit: „Am uitat. Măi, un pic de empatie?”

Published

on

Oana Roman

Oana Roman a reacționat vehement pe platformele de socializare după ce a fost acuzată că nu și-a achitat serviciile la o clinică medicală. În contextul unei perioade dificile, marcată de pierderea mamei sale, vedeta a anunțat că a uitat să plătească două ședințe de terapie și este nemulțumită de modul în care angajații i-au comunicat acest lucru.

După ce a scăpat dintr-o relație toxică cu fostul soț, Marius Elisei, fiica fostului premier al României a trecut printr-o altă încercare. Pierderea mamei sale, Mioara Roman, a fost o lovitură extrem de dură, iar ea încă luptă să găsească liniștea sufletească. În această perioadă dificilă, vedeta a apelat la serviciile unui psiholog, iar fiica sa, Isabela, a participat și ea la câteva ședințe individuale, deoarece a avut de suferit din cauza divorțului părinților.

Oana Roman, nervoasă pe angajații unei clinici de terapie

Oana Roman a explicat că, din cauza greutăților cu care se confruntă, a uitat să plătească două ședințe de terapie, iar angajații clinicii respective au contactat-o să-i reamintească de datoriile restante. Cu toate acestea, vedeta s-a arătat deranjată de lipsa totală de empatie din mesajul primit, subliniind importanța unei comunicări respectuoase și sensibile, mai ales în contextul unor situații dificile.

Vedeta a postat și mesajul primit din partea angajaților clinicii, evidențiind că, având în vedere tipul de servicii pe care îl oferă acea clinică, era de așteptat să existe o abordare mai empatică. În plus, vedeta a remarcat că este clientă fidelă a clinicii și că angajații ar fi trebuit să țină cont de contextul personal prin care trecea.

Citește și:

Care a fost ultimul cuvânt spus de Mioara Roman fiicei sale. Oana Roman a dezvăluit abia acum

După separarea definitivă de fostul soț, femeia a decis să își ducă și fiica la psiholog. Isabela a avut de suferit din cauza absenței tatălui ei și a avut nevoie de ajutor pentru a face față emoțiilor pe care le trăia. Oana a evidențiat importanța sprijinului emoțional și a vorbit deschis despre nevoile fiicei sale, demonstrând preocuparea pentru bunăstarea și sănătatea mintală a acesteia.

Oana Roman

De ce se ruga ca Marius Elisei să își găsească o altă parteneră

Trecutul Oanei Roman a fost marcat de relații pasagere și superficiale, care nu au dus nicăieri. Însă întâlnirea cu tatăl fiicei sale a fost diferită. Înainte să-l întâlnească pe fostul său partener, ea se simțea singură și neîmplinită, la vârsta de aproape 40 de ani, fără copii și fără un partener cu care să împărtășească atât bucuriile, cât și greutățile vieții. Deși a fost atrasă inițial de el, a fost conștientă de dificultățile și complexitatea relației lor.

Deși recunoaște că relația cu Marius a fost una dificilă și plină de traume, ea nu regretă acea perioadă, deoarece atunci a venit pe lume fiica ei. Totuși, procesul de vindecare după despărțire a fost greu, iar ea încă se confruntă cu urmele acelei relații toxice.

Despărțirea de tatăl fiicei sale a fost un proces lung și dureros pentru ea. A mărturisit că a avut nevoie de mult timp și putere interioară pentru a pune capăt acelei relații toxice și pentru a se elibera complet de trecut. În ultimul an petrecut împreună, fiica fostului prim-ministru, Petre Roman, a simțit că Marius devenise insuportabil. Ea ajunsese să se roage ca el să găsească o altă femeie, pentru a putea pune punctul relației lor.

După plecarea lui, femeia a intuit că el se va îndrepta către altă femeie, ceea ce nu a deranjat-o. Cu toate acestea, atitudinea lui față de fiica lor a fost tulburătoare. Deși întotdeauna au avut o relație strânsă, Marius s-a îndepărtat de Isabela după despărțire.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS2 hours ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS4 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS5 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS5 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS6 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS7 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS9 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS12 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS14 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS19 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS20 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS21 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS22 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS23 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS1 day ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”