Connect with us

NEWS

Oana Roman se mută definitiv din România. În ce țară vrea să se stabilească

Published

on

Oana Roman nu pare dispusă să renunțe la visul ei de a părăsi România și de a se stabili definitiv în Franța, alături de fiica ei. Această dorință profundă de a începe o viață nouă în țara ei de suflet a fost exprimată de mai multe ori în trecut. Motivația sa pentru această schimbare majoră în viața ei este legată atât de conexiunile personale, având câțiva dintre cei mai buni prieteni acolo, cât și de perspectivele de viitor pentru fiica sa.

Până acum, însă, influencerița a fost împiedicată să-și urmeze visul din diverse motive. În primul rând, preocupările legate de educația fiicei sale, Isa, au fost o prioritate constantă pentru ea. În plus, schimbările și provocările din viața personală și familială au amânat realizarea acestui plan. Cu toate acestea, refuză să renunțe complet la acest obiectiv.

Oana Roman, decizie radicală. Vrea să se mute definitiv

În prezent, fiica fostului premier al României se află într-o vacanță bine meritată în Egipt, împreună cu fiica sa. Chiar dacă și-a luat un moment de respiro, femeia păstrează conexiunea cu fanii ei prin intermediul mediului online.

Recent, ea a oferit o estimare a momentului în care ar putea face pasul major legat de mutarea sa definitivă. Un urmăritor a întrebat-o printr-un comentariu dacă în cinci ani crede că se va muta de la noi din țară. Vedeta a răspuns afirmativ, precizând că speră din tot sufletul ei că va reuși să își împlinească visul de a trăi în Franța. Pentru ea, acest pas reprezintă o schimbare semnificativă în viața ei și a fiicei sale, considerându-l esențial pentru viitorul lor.

Cum face față valului de critici

Se știe că fosta prezentatoare a fost de-a lungul timpului victima haterilor online. Ea a vorbit recent despre o „rețetă” împotriva răutăcioșilor, bazată pe ignorarea comentariilor negative, așa cum a sugerat într-o postare recentă. Ea a dezvăluit că a trăit ani de zile cu un hater în casă, sugerând indirect că această experiență a contribuit la înțelegerea sa a comportamentului uman și la dezvoltarea unei imunități față de criticile oamenilor. Evident, acesta a fost un apropo la adresa fostului soț, Marius Elisei.

De-a lungul carierei sale, fiica lui Petre Roman a fost adesea ținta unor comentarii răutăcioase, majoritatea fiind legate de aspectul ei. Cu toate acestea, a învățat să nu mai acorde importanță acestor păreri și să îi compătimească pe cei care își pierd timpul criticând.

În discuțiile cu fanii săi online, femeia este adesea întrebată cum reușește să gestioneze valul de ură. Ea a răspuns exemplificând relația cu fostul ei soț, Marius Elisei, pe care l-a descris ca pe un “hater” cu care a stat în casă ani de zile. A învățat că, dacă a putut să treacă peste criticile lui, în prezent nu mai are niciun motiv să se simtă afectată de comentariile negative ale străinilor.

În plus, vedeta a abordat și problema educației din România, remarcând statisticile dezamăgitoare referitoare la continuarea studiilor după liceu. Ținând cont de aceste cifre, fosta soție a lui Marius Elisei spune că nu are cum să fie afectată de părerile unor oameni care critică fără să aibă un fundament solid, fiindcă sunt needucați.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS42 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS20 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS21 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS22 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS23 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”