Connect with us

NEWS

Probleme de sănătate pentru Tavi Clonda. Artistul este copleșit: „Oficial, e balamuc”

Published

on

Tavi Clonda

Probleme de sănătate pentru Tavi Clonda. Artistul este copleșit: „Oficial, e balamuc”. Cântărețul a avut probleme medicale, iar acum se bucură de o perioadă de relaxare, după momentele dificile. Cu toate acestea, faptul că se simte bine este doar o chestie temporară, iar dacă nu este atent, problemele de sănătate ar putea revenit.

Familia Clonda, formată din Tavi, Gabriela Cristea și cele două fiice ale lor, Victoria și Iris, se pregătește să plece într-o vacanță în Grecia. Cele două fetițe sunt foarte entuziasmate și așteaptă cu nerăbdare această călătorie.

Tavi Clonda s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate

Înainte de a pleca în vacanță, bărbatul a vorbit într-un interviu despre perioada dificilă prin care a trecut. El a menționat că a discutat cu mai mulți prieteni care i-au povestit despre problemele lor de sănătate, unele chiar mai grave decât ale sale. Aceste discuții l-au făcut să realizeze cât de important este să acorde prioritate sănătății și să nu se lase prins în goana după lucruri efemere. A subliniat necesitatea de a încetini ritmul vieții și de a se opri din când în când pentru a se odihni și a se reconecta cu sine însuși și cu cei dragi.

Referindu-se la vacanța planificată în Grecia, artistul a recunoscut că, deși se așteaptă la momente de fericire, există și provocări în viața de familie. Din punctul lui de vedere, este foarte important să existe o bună organizare pentru a se evita stresul și haosul. A explicat că el și soția lui trebuie să își împartă responsabilitățile legate de îngrijirea copiilor, astfel încât fiecare să aibă timp pentru relaxare. De obicei, fac totul împreună, dar acum intenționează să se organizeze mai bine, mai ales că vor merge în vacanță cu o altă familie, ceea ce le va permite să își împartă sarcinile și să se ajute reciproc.

Ce planuri au pentru vacanță

Tavi Clonda a menționat că este important să abordeze vacanța cu o atitudine pozitivă și să nu se streseze cu planuri și obligații. El dorește să plece în vacanță fără să simtă presiunea de a face anumite lucruri sau de a bifa anumite obiective. Vrea să se bucure de moment și să ia lucrurile așa cum vin, fără a pune presiune pe sine.

Deși recunoaște că viața de familie poate fi agitată și dificilă, soțul prezentatoarei de televiziune este hotărât să ia lucrurile pas cu pas și să se bucure de fiecare moment. El știe că vor mai exista provocări pe măsură ce fetițele lor vor crește și vor începe școala, dar este pregătit să le facă față cu calm și răbdare.

Tavi Clonda (2)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, cunoscuți pentru dragostea lor pentru călătorii și pentru dorința de a le oferi copiilor lor experiențe memorabile, au decis să petreacă vacanța de vară în Grecia, alături de cele două fiice ale lor, Iris și Victoria. Înainte de plecare, au făcut o sesiune de cumpărături într-un supermarket, unde au cheltuit o sumă impresionantă de 1681,98 lei noi. Aceștia s-au aprovizionat cu tot ce este necesar pentru vacanță, inclusiv băuturi, cum ar fi vin rose și șampanie pentru copii, precum și alte produse esențiale pentru călătorie.

Cei doi sunt căsătoriți de opt ani și au reușit să construiască o familie frumoasă împreună. În ciuda unor dificultăți recente în afaceri, cei doi sunt implicați în diverse proiecte TV care le aduc venituri considerabile. Aceste sume le permit să investească în fericirea familiei lor și să le ofere copiilor experiențe de neuitat.

În timpul cumpărăturilor, cei doi au glumit pe seama sumei mari cheltuite, dar au plecat de la supermarket cu zâmbetul pe buze, bucuroși că au reușit să cumpere tot ce aveau nevoie pentru vacanță.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”