Connect with us

NEWS

Ronald Gavril, în scandal cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure: „Nu am timp de asemenea prostii”

Published

on

Ronald Gavril și Laurențiu Reghecampf

Ronald Gavril, în scandal cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure: „Nu am timp de asemenea prostii”. Conflictul dintre antrenorul de fotbal și Anamaria Prodan a atins noi culmi de intensitate, cu acuzații și replici dure aruncate în spațiul public.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 48 de ani, a dat mai multe declarații în cadrul unui podcast găzduit de Adrian Cristea, cunoscut și sub numele de Bursucul. Sportivul susține că impresara trăiește cu Ronald Gavril în vila de la Snagov, o proprietate pe care el ar fi renovat-o din banii săi, iar acest lucru pare că îl deranjează. El a menționat că nu ar putea niciodată să locuiască într-o casă în care a trăit anterior cu fosta soție, alături de altcineva, așa cum face ea acum cu iubitul ei.

Laurențiu Reghecampf și Ronald Gavril, în conflict

Reghecampf a subliniat că toate renovările și obiectele din casă au fost plătite de el și că există facturi care să ateste acest lucru. El a adăugat că i-a dat casa Anamariei Prodan pentru a locui acolo cu copilul lor, nu pentru a face un reality show cu noul său partener.

Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, a fost surprins de jurnaliști în timp ce se îndrepta spre sala de antrenament de la Hotel Phoenicia. Boxerul, în vârstă de 37 de ani, a răspuns acuzațiilor lui Reghecampf cu calm, afirmând că nu îl cunoaște pe acesta și că nu își dorește astfel de persoane în anturajul său. Boxeorul a menționat că este fericit alături de impresară și că iubirea și respectul sunt fundamentele relației lor. El a adăugat că se pregătește pentru un meci de titlu mondial la categoria grea spre ușoară, organizat de compania lor, Gavril & Prodan Promotion, și că nu are timp pentru astfel de conflicte.

Ronald Gavril și Laurențiu Reghecampf

Un nou război între soții Prodan-Reghecampf

Acuzațiile de mai sus nu sunt singurele pe care le-a făcut Laurențiu Reghecampf. El a vorbit despre scandalurile frecvente cu fosta soție, care au devenit o constantă de când s-a întors în România. Bărbatul a vorbit și despre incidentul violent care a avut loc în fața vilei de la Snagov, acolo unde a fost filmat în timp ce o lovea pe fosta soție. Chiar și așa, el susține că femeia a fost cea care a orchestrat totul pentru a-l pune într-o lumină proastă, menționând că ea l-a împins și l-a înjurat în timp ce cineva filma totul dintr-o mașină.

La rândul ei, Anamaria Prodan a declarat că îi este milă de fostul său soț și că se roagă ca acesta să își găsească un loc de muncă, menționând că alcoolul i-a afectat cariera și viața. Impresara a subliniat că nu știe cine îl sfătuiește pe Reghecampf să participe la podcasturi și să facă astfel de declarații, adăugând că nu înțelege cum a ajuns să decadă atât de mult.

Relația dintre Laurențiu Reghecampf și fiul său, Laurențiu Reghecampf junior, cunoscut ca Bebeto, este de asemenea afectată. Antrenorul a menționat că fiul său l-a rugat să evite să se certe cu mama sa în prezența lui. Bebeto a reacționat la acuzațiile tatălui său, afirmând că acesta minte în tot ceea ce spune și l-a acuzat că nu l-a ajutat niciodată de când a plecat de acasă. De asemenea, tânărul a declarat că antrenorul participă la podcasturi și vorbește urât despre Anamaria Prodan doar pentru a mai câștiga puțini bani.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS24 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”