Connect with us

NEWS

Singura femeie cu care Ion Țiriac s-a căsătorit. De ce nu a rezistat mariajul. Lucruri mai puțin știute despre miliardarul român

Published

on

ion tiriac

Singura femeie cu care Ion Țiriac s-a căsătorit. De ce nu a rezistat mariajul? Lucruri mai puțin știute despre miliardarul român, ajuns la onorabila vârstă de 85 de ani și care pe lângă un tenismen profesionist a fost și un mare cuceritor.

Cine este singura femeie pe care Ion Țiriac a dus-o în fața altarului

Totuși, de când s-a retras din tenis, cei mai mulți români, când aud de Ion Țiriac, se gândesc în mod automat la banii pe care îi are. Potrivit ultimului top realizat de Forbes, din aprilie 2024, Ion Țiriac deține o avere de 2,1 miliarde de dolari, în creștere față de anul trecut (două miliarde de dolari), obținută din afacerile pe care le are în domeniul bancar, imobiliar, al asigurărilor și auto.

Fostul jucător de tenis este pe locul 2 în clasamentul celor mai bogați români, după Daniel Dineș, cofondatorul companiei UiPath. De asemenea, este inclus și în ierarhia celor mai bogați oameni din lume. Ion Țiriac se află pe locul 1.545 la nivel global.

În plus, Ion Țiriac are și o fundație cu numele său prin care face fapte bune, adică donații celor nevoiași. Așa cum apare pe site-ul oficial  Fundatia Tiriac oferă suport persoanelor aflate în situații dificile de viață- copii din medii defavorizate sau vârstnici expuși riscului de sărăcie. 

În urmă cu câteva săptămâni, miliardarul a anunțat că și-a făcut testamentul. Asta înseamnă că viitorul celor trei copii ai săi Ion Ţiriac jr., Karim Mihai Ţiriac și Ioana Natalia Ţiriac este asigurat. Totuși, magnatul a stârnit mister prin a spune că bunurile sale vor rămâne, de fapt, celor 33 de copii pe care i-ar avea. 

”Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă. Dacă le cade totul din cer, vor avea un handicap”, a spus antreprenorul.

Cât depre partenerele, cunoscute publicului sunt fostul fotomodel Mikette Von Issenberg, jurnalista egipteană Sophie Ayad sau handbalista Eria Braedt. Aceasta din urmă i-a fost singura soție. Cu Erika Braed, magnatul român a avut mariaj care a durat doi ani, din 1963–1965.

Erika Braedt

Erika Braedt, singura soție a lui Ion Țiriac

De când a divorțat de Erika Braed, Ion Țiriac pare că nu a mai ajuns în fața stării civile și a altarului cu nicio altă cucerire de-ale sale. Fostul tenismen avea 24 de ani când s-a căsătorit, iar fosta handbalistă 19 ani. Atât de mult l-a iubit Erika pe Ion Țiriac încât a rămas în România, în timp ce părinții ei au emigrat în Germania.

De ce s-au despărțit Ion Țiriac și Erika Braedt

S-au făcut multe speculații privind despărțirea miliardarului de Erika Braedt, însă motivul a fost unul cât se poate de obișnuit. Nu reușeau să petreacă prea mult timp împreună. Ambii fiind sportivi, le era destul de greu să se împartă între carieră și viața lor de cuplu, așa cum a mărturisit chiar Erika Braed.

În cele din urmă, au hotărât de comun acord să divorțeze. După acest pas, Erika Braedt s-ar fi iubit cu Sergiu Nicolaescu, iar Ion Țirac a preferat mai mult viața de burlac.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”