Connect with us

NEWS

Tavi Colen vrea să facă nuntă cu Emma de la Zu. Cei doi sunt împreună de 16 ani. „Ne-am cununat la preot”

Published

on

Tavi Colen și Emma de la Zu

Tavi Colen vrea să facă nuntă cu Emma de la Zu. Cei doi sunt împreună de 16 ani. „Ne-am cununat la preot” . Ce destinație au ales pentru eveniment. Tavi Colen, ultimele detalii.

Când și unde vor să facă nunta Tavi Colen și Emma de la Zu

Fostul membru al trupei Talisman este împreună cu Emma de la Zu de 16 ani. Aceasta îi era fană din copilărie înainte de a-l avea ca partener de viață, iar în momentul de față ea este cea care urcă pe scenă alături de el, pentru a susține concerte sau alte evenimente.

Tavi Colen și Emma

Tavi Colen și Emma sunt împreună de 16 ani

Când l-a cunoscut pe Tavi Colen, Emma era doar o adolescentă. Atunci, însă, nu a avut loc nicio apropiere romantică între ei. La acea vreme, bărbatul era însurat cu Elena, de care a divorțat ulterior și care i-a dăruit un băiat de 17 ani, pe nume Mario.

După mulți ani, Tavi Colen și Emma s-au reîntâlnit, iar cum artistul era un bărbat singur, divorțat de fosta soție, a decis să dea o șansă relației cu actuala lui parteneră. Între ei este o diferență de 21 de ani, ea având 35, iar el 56. Acest lucru nu a reprezentat, însă, niciodată un impediment în a-și continua povestea de dragoste.

Acum ceva timp, iubita lui Tavi Colen dezvăluia care este, de fapt, secretul unei relații fericite. Tânăra mărturisea că răbadarea este în primul rând cheia de rezistență pentru ca o relație să funcționeze. De asemenea, aceasta ar trebui îmbinată cu respectul și comunicarea.

Emma Ștefan este de părere că partenerii trebuie să manifeste grijă unul față de altul, mai ales atunci când vine vorba de susținerea îndeplinirii visurilor. În viziunea sa, este necesar să-i oferi celui de lângă tine spațiul de care are nevoie pentru a crește pe toate planurile.

De curând, Tavi Colen a avut doar cuvinte de laudă la adresa partenerei lui. O descrie drept o femeie foarte bună. Întrebat într-un interviu pentru Antena Stars când o va cere de soție, Tavi Colen a mărturisit că el și Emma sunt deja cununați în fața Lui Dumneze, însă au în plan și o nuntă.

Tavi Colen și Emma de la ZU, nuntă la malul mării?

De ce nu au organizat-o până în prezent? Motivul invocat de Tavi Colen a fost faptul că nu s-au axat pe acest detaliu, iar Emma nici nu a dat vreun semn că și-ar dori o petrecere de nuntă. Se gândesc în prezent să organizeze la malul mării sau pe malul unui lac, având mulți invitați.
Tavi Colen a vobit și despre gelozie față de logodnica sa. Nu a avut nicio problemă în a recunoaște că se confruntă cu acest sentiment, dar a subliniat că era mai puternic în trecut. Ceea ce îl supără mai tare în momentul de față este modul cum se îmbracă Emma, cu tricouri sau cămăși de ale lui.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS5 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS7 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS14 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS21 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS1 day ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS2 days ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”