Connect with us

NEWS

Tragediile prin care a trecut Andreea Bănică. Vedeta nu a avut o viață ușoară: „A murit când eu eram pe scenă. M-au luat pe sus și m-au dus la spital”

Published

on

Andreea Banica

Andreea Bănică este una dintre cele mai de succes artiste din România. Dacă în prezent pare mai fericită ca niciodată, având o familie minunată, viața ei nu a fost lipsită de drame. Cu toate acestea, a transformat durerea în putere și și-a construit o viață plină de iubire și realizări.

Născută și crescută în Eforie Sud, cântăreața a avut o copilărie modestă, dar fericită, alături de părinții săi iubitori și de sora ei. Educația a fost mereu o prioritate în familia ei, iar artista a învățat de la cei dragi importanța valorilor și a muncii asidue.

La vârsta de 20 de ani, viața ei s-a schimbat brusc și ireversibil odată cu moartea tatălui său într-un mod tragic și neașteptat. Pierderea acestuia a fost un șoc imens pentru blondină, care a trebuit să facă față singurătății și durerii profunde. Cu toate acestea, a trebuit să meargă mai departe, ambiționându-se să facă lucruri mărețe în memoria tatălui său.

Dramele prin care a trecut Andreea Bănică

Din păcate, tragediile nu s-au oprit aici pentru Andreea Bănică, deoarece, la scurt timp după moartea tatălui său, l-a pierdut și pe bunicul său drag. A suferit enorm, însă și de această dată a trebuit să depășească acest eveniment și să își continue viața. Cel mai greu moment, însă, a fost momentul în care și-a pierdut mama. Femeia care i-a dat viață cunoscutei cântărețe a murit în urma unei lupte crâncene cu o boală nemiloasă.

Andreea Banica

În timpul în care vedeta era pe scenă, managerul de atunci a primit vestea că mama artistei s-a stins din viață. A lăsat-o să își termine concertul, apoi a tras-o deoparte și i-a dat cea mai neagră veste din viața ei. Deși a trecut prin atâtea momente cumplite, blondina a reușit să le depășească cu ajutorul unicei sale iubiri, Lucian Mitrea, cu care se află într-o relație încă din perioada liceului.

Citește și:

Andreea Bănică, detalii neștiute din căsnicia cu Lucian Mitrea. Ce sacrificiu au făcut de dragul copiilor

Andreea Bănică a vorbit recent despre viața sa familială și mariajul cu Lucian Mitrea. Relația lor, începută de pe vremea când erau doar doi adolescenți de liceu a rezistat probelor timpului, devenind unul dintre cele mai longevive mariaje din lumea showbizului.

Ce sacrificii au făcut pentru cei doi copii

Celebra artistă în vârstă de 45 de ani a vorbit despre sacrificiile pe care amândoi le-au făcut pentru binele celor doi copii ai lor. În anul 2008, cei doi s-au căsătorit la biserica ”Sfântul Spiridon” din București, ceremonia lor fiind un eveniment de amploare mediatizat intens. Artista a strălucit într-o rochie de mireasă unică, creată de celebrul designer Cătălin Botezatu.

Odată cu trecerea timpului, vedeta a intrat în rolul de mamă, dând naștere primului lor copil, Sofia, la un an după căsătorie. Fiindcă ai observat că programul său aglomerat de concerte și apariții în media începe să îi afecteze viața personală, cei doi soți au decis să angajeze un manager extern pentru ca artista să aibă mai mult timp pentru familie.

Lucian Mitrea a preluat ulterior rolul de manager al soției sale, fiind susținut și de un alt coleg, Marius China. Această schimbare le-a permis să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală, iar artista susține că între cei doi manageri s-a creat o relație eficientă.

Advertisement
irina loghin
NEWS6 hours ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

Dani Otil
NEWS11 hours ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS14 hours ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS15 hours ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS18 hours ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS19 hours ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS23 hours ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS1 day ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS1 day ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS1 day ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS1 day ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS1 day ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Florin Piersic operat
NEWS1 day ago

Care mai este starea lui Florin Piersic după ce a fost operat. Mesajul transmis de medici

Anamaria Prodan
NEWS2 days ago

Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a spus că Reghe vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor împotriva ei: „Nu pot da valoare oricui…”

loredana groza
NEWS2 days ago

Loredana Groza nu agreează vacanțele lungi și dese. Ce părere are cântăreața despre ele

Maria Cârneci
NEWS2 days ago

Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare