Connect with us

NEWS

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru Irinel Columbeanu: Fostul om de afaceri a luat cina acasă la manelist

Published

on

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru Irinel Columbeanu: Fostul om de afaceri a luat cina acasă la manelist

După o viață de lux și opulență în palatul de la Izvorani, Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri și fost soț al Monicăi Gabor, a ajuns să-și ducă traiul într-un azil de lângă Capitală. Situația acestuia a atras atenția atât apropiaților, cât și a altor persoane din show-biz, care au făcut donații pentru acesta.

Cu toate acestea, chiar și cu o pensie de aproximativ 2000 de lei pe care o primește de la stat, nu își poate permite să plătească căminul social.

Mulți oameni au simțit compasiune față de situația în care a ajuns Irinel Columbeanu și i-au sărit în ajutor. Au fost însă și persoane care au considerat că aceasta este o formă de karma pentru el, o răsplată pentru modul în care și-a trăit viața în trecut. Chiar și așa, faptul că a primit ajutor din partea mai multor persoane demonstrează faptul că încă mai sunt oameni buni în lume.

Gestul impresionant al lui Tzancă Uraganu

Unul dintre cei care i-au întins mâna de ajutor este chiar Tzancă Uraganu, un cunoscut manelist. Acesta l-a invitat pe fostul om de afaceri în casa sa și l-a tratat regește. Andrei Velicu a organizat o masă îmbelșugată, plină de bunătăți, pentru a-i oferi oaspetelui său o experiență plăcută și pentru a-l face să se simtă ca pe vremuri. Gestul său generos a fost apreciat de mulți oameni, care au lăudat actul de compasiune și solidaritate manifestat de către manelist.

Manelistul a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de Irinel Columbeanu, la descrierea căreia a scris o urare de sănătate și toate cele bune pentru fostul om de afaceri.

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru Irinel Columbeanu: Fostul om de afaceri a luat cina acasă la manelist

În ciuda gestului generos al lui Tzancă, au existat și persoane care au continuat să critice și să judece situația lui Columbeanu. Pentru a le închide gura răutăcioșilor, Tzancă a decis să le răspundă într-un mod ferm și inteligent.

El le-a atras atenția internauților pentru criticile aduse, spunând că poate omul de afaceri nu este hrănit cum trebuie la azil. De asemenea, artistul le-a spus clar celor care comentează că fiecare om este ceea ce spune.

Căderea lui Irinel Columbeanu a avut loc în urma pierderii banilor într-o afacere cu materiale de construcții în Târgul Cărbunești. Fostul om de afaceri a fost convins să investească toți banii într-un produs numit columbeanit, care promitea să revoluționeze piața construcțiilor, însă toate eforturile sale s-au dovedit zadarnice.

Când s-a schimbat viața lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu își amintește cu tristețe de declinul său, care a început odată cu aventura în Târgul Cărbunești. El a investit toți banii pe care îi avea, în valoare de milioane de euro, în această afacere. Cu toate acestea, afacerea nu a avut succes, iar toate eforturile sale au fost în zadar. A fost ca și cum ar fi încercat să împingă un tren cu mâinile goale. Lipsa de fonduri a fost un obstacol major, iar el a trebuit să facă investiții considerabile în fabrică. Chiar dacă fabrica mai există și acum, se află în proces de lichidare.

Viața omului de afaceri s-a schimbat din acel moment. În prezent, bărbatul locuiește la un azil în care a fost și tatăl său, însă are o pensie foarte mică, motiv pentru care are nevoie constant de ajutor financiar pentru a putea plăti cheltuielile. Palatul de la Izvorani în care a locuit cu fosta soție a ajuns o ruină. Bărbatul a fost și criticat în spațiul public, multe persoane reproșându-i că în perioada în care a avut bani nu a ținut cont că vor veni anii bătrâneții. Mai clar, acesta ar fi putut investi într-un fond de pensii private, pentru a avea ajutor financiar la bătrânețe.

Advertisement
NEWS5 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS12 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS13 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS17 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS20 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS21 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS22 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS23 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar