Connect with us

NEWS

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru Irinel Columbeanu: Fostul om de afaceri a luat cina acasă la manelist

Published

on

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru Irinel Columbeanu: Fostul om de afaceri a luat cina acasă la manelist

După o viață de lux și opulență în palatul de la Izvorani, Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri și fost soț al Monicăi Gabor, a ajuns să-și ducă traiul într-un azil de lângă Capitală. Situația acestuia a atras atenția atât apropiaților, cât și a altor persoane din show-biz, care au făcut donații pentru acesta.

Cu toate acestea, chiar și cu o pensie de aproximativ 2000 de lei pe care o primește de la stat, nu își poate permite să plătească căminul social.

Mulți oameni au simțit compasiune față de situația în care a ajuns Irinel Columbeanu și i-au sărit în ajutor. Au fost însă și persoane care au considerat că aceasta este o formă de karma pentru el, o răsplată pentru modul în care și-a trăit viața în trecut. Chiar și așa, faptul că a primit ajutor din partea mai multor persoane demonstrează faptul că încă mai sunt oameni buni în lume.

Gestul impresionant al lui Tzancă Uraganu

Unul dintre cei care i-au întins mâna de ajutor este chiar Tzancă Uraganu, un cunoscut manelist. Acesta l-a invitat pe fostul om de afaceri în casa sa și l-a tratat regește. Andrei Velicu a organizat o masă îmbelșugată, plină de bunătăți, pentru a-i oferi oaspetelui său o experiență plăcută și pentru a-l face să se simtă ca pe vremuri. Gestul său generos a fost apreciat de mulți oameni, care au lăudat actul de compasiune și solidaritate manifestat de către manelist.

Manelistul a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de Irinel Columbeanu, la descrierea căreia a scris o urare de sănătate și toate cele bune pentru fostul om de afaceri.

Tzancă Uraganu, gest impresionant pentru Irinel Columbeanu: Fostul om de afaceri a luat cina acasă la manelist

În ciuda gestului generos al lui Tzancă, au existat și persoane care au continuat să critice și să judece situația lui Columbeanu. Pentru a le închide gura răutăcioșilor, Tzancă a decis să le răspundă într-un mod ferm și inteligent.

El le-a atras atenția internauților pentru criticile aduse, spunând că poate omul de afaceri nu este hrănit cum trebuie la azil. De asemenea, artistul le-a spus clar celor care comentează că fiecare om este ceea ce spune.

Căderea lui Irinel Columbeanu a avut loc în urma pierderii banilor într-o afacere cu materiale de construcții în Târgul Cărbunești. Fostul om de afaceri a fost convins să investească toți banii într-un produs numit columbeanit, care promitea să revoluționeze piața construcțiilor, însă toate eforturile sale s-au dovedit zadarnice.

Când s-a schimbat viața lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu își amintește cu tristețe de declinul său, care a început odată cu aventura în Târgul Cărbunești. El a investit toți banii pe care îi avea, în valoare de milioane de euro, în această afacere. Cu toate acestea, afacerea nu a avut succes, iar toate eforturile sale au fost în zadar. A fost ca și cum ar fi încercat să împingă un tren cu mâinile goale. Lipsa de fonduri a fost un obstacol major, iar el a trebuit să facă investiții considerabile în fabrică. Chiar dacă fabrica mai există și acum, se află în proces de lichidare.

Viața omului de afaceri s-a schimbat din acel moment. În prezent, bărbatul locuiește la un azil în care a fost și tatăl său, însă are o pensie foarte mică, motiv pentru care are nevoie constant de ajutor financiar pentru a putea plăti cheltuielile. Palatul de la Izvorani în care a locuit cu fosta soție a ajuns o ruină. Bărbatul a fost și criticat în spațiul public, multe persoane reproșându-i că în perioada în care a avut bani nu a ținut cont că vor veni anii bătrâneții. Mai clar, acesta ar fi putut investi într-un fond de pensii private, pentru a avea ajutor financiar la bătrânețe.

Advertisement
2 Comments
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani