Connect with us

NEWS

Vă mai aduceți aminte de Fefe din „Inimă de țigan”? Iată cum arată în prezent și din ce își câștigă banii

Published

on

Fefe inimă de țigan

Vă mai aduceți aminte de Fefe din „Inimă de țigan”? Iată cum arată în prezent și din ce își câștigă banii. Adina Galupa, cunoscută pentru rolul său din cunoscutul serial, a trecut printr-o transformare semnificativă în cei 15 ani care au trecut de la difuzarea serialului. Actrița, care acum locuiește în Statele Unite, este de nerecunoscut. Nu doar că și-a schimbat look-ul, dar și-a schimbat și viața în mod radical, stabilindu-se în SUA în anul 2015.

Decizia de a se muta a venit după ce actrița a simțit că a atins o limită creativă în România. Ea a realizat că, pentru a se dezvolta profesional, avea nevoie de un nou mediu care să-i ofere noi perspective și oportunități. Astfel, a ales să plece în SUA, deși începutul nu a fost deloc ușor pentru ea. În ciuda dificultăților inițiale, ea a reușit să se adapteze și să-și continue cariera în actorie, dar și să descopere o nouă pasiune: yoga. Practicarea regulată a yoga, în special a Hot Yoga, i-a adus nu doar o siluetă de invidiat, ci și o stare de bine generală.

Ce s-a ales de Fefe din „Inimă de țigan”

Adina Galupa a povestit că, la început, nu a fost deloc impresionată de Hot Yoga, care combină exercițiile de yoga cu sauna. Însă, pe măsură ce a continuat să practice, a ajuns să aprecieze acest tip de exercițiu mai mult decât orice altă formă de sport pe care o încercase anterior. Stilul de viață sănătos din California, unde soarele strălucește aproape tot timpul, a contribuit și el la transformarea fizică și mentală a actriței.

Mutarea în Los Angeles la sfârșitul anului 2015 a fost un pas important pentru ea. A simțit că în România nu mai putea progresa din punct de vedere artistic, în ciuda experienței sale în teatru, televiziune și film. În Statele Unite, a trebuit să învețe să perceapă actoria dintr-o perspectivă complet nouă. Industria de divertisment din America funcționează după reguli și norme diferite, iar actrița a trebuit să-și reconstruiască bagajul de cunoștințe de la zero.

Adaptarea la viața din Los Angeles nu a fost ușoară. La început, „Fefe” a fost încântată de oraș, dar entuziasmul inițial s-a estompat rapid. Lipsa unei rețele sociale și dificultatea de a se conecta cu oamenii dintr-o cultură diferită au fost provocări majore. Deși avea un prieten la care a stat la început, restul timpului a fost marcat de singurătate, deoarece nu avea pe cine să sune pentru a ieși la o cafea sau pentru a petrece timp împreună. Cu toate acestea, ea nu s-a gândit niciodată să se întoarcă în România, fiindcă știa că revenirea ar însemna o regresie în cariera sa.

Fefe inimă de țigan

Se află în căutarea visului american

Primii pași în industria hollywoodiană au fost extrem de dificili. Aceasta a participat la numeroase întâlniri cu agenți și manageri de talente, sperând să-i convingă să o angajeze. Însă, în ciuda eforturilor, niciuna dintre aceste întâlniri nu s-a concretizat în oportunități de muncă. A realizat că toți cei care vin la Hollywood au același vis și că trebuie să aduci ceva cu adevărat special pentru a te remarca. Experiențele și realizările sale din România nu contau prea mult în fața celor din industrie, care erau interesați de ce a realizat în Statele Unite.

Cu toate acestea, Adina Galupa a continuat să caute. A învățat să se adapteze și să se reinventeze, găsind modalități de a-și dezvolta cariera și de a-și îmbunătăți abilitățile. În prezent, deși nu a ajuns încă acolo unde și-a propus, este clar că Los Angeles-ul îi priește. Actrița a reușit să își păstreze optimismul și să își îmbunătățească stilul de viață, ceea ce se reflectă și în aspectul său fizic. Practicarea yoga și stilul de viață sănătos au contribuit la o transformare vizibilă, iar aceasta arată mai tânără și mai radiantă ca niciodată.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS5 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS7 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS14 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS21 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS1 day ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS2 days ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”