Connect with us

NEWS

Vica Blochina nu s-a considerat niciodată amantă. Cum o umilea Victor Pițurcă: „Tot timpul eram strâmbă, urâtă, un copil prost…”

Published

on

Vica Blochina

Vica Blochina nu s-a considerat niciodată amantă. Cum o umilea Victor Pițurcă: „Tot timpul eram strâmbă, urâtă, un copil prost…”. Fosta balerină a devenit cunoscută în România din cauza relației controversate cu Victor Pițurcă. Recent, ea a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa personală și provocările pe care le-a întâmpinat. Relația lor, care a durat 16 ani, a fost marcată de numeroase dificultăți și umilințe pe care aceasta a trebuit să le suporte.

În cadrul unei emisiuni TV, Vica Blochina a vorbit deschis despre relația cu fostul selecționer Victor Pițurcă și despre impactul pe care acesta l-a avut asupra vieții sale. Deși cei doi au împreună un fiu, bărbatul nu l-a recunoscut inițial pe fiul său, ceea ce a determinat-o pe fosta dansatoare să-l dea în judecată. Procesul de paternitate s-a încheiat în noiembrie 2012, iar fostul antrenor a fost obligat să plătească o pensie alimentară de 8.600 de euro lunar.

Cum o umilea Victor Pițurcă pe Vica Blochina

Ruptura dintre cei doi a fost declanșată de un incident într-un cazinou, unde fostul selecționer a jignit-o în fața multor persoane. Vica Blochina a mărturisit că a fost nevoită să suporte numeroase umilințe de-a lungul relației lor. Aceste experiențe i-au amintit de umilințele din copilărie, când era desconsiderată de o profesoară care i-a creat traume majore.

În ciuda faptului că era considerată doar amantă, Vica Blochina a simțit că ocupa un loc important în viața lui Victor Pițurcă. Totuși, relația lor s-a deteriorat în timp, iar fosta balerină a realizat că a fost manipulată. Diferența de vârstă dintre ei, femeia având 19 ani la începutul relației, iar Victor Pițurcă 40, a contribuit la dinamica dezechilibrată dintre ei. În cele din urmă, fosta balerină a conștientizat că povestea lor i-a adus mult rău și i-a afectat în mod negativ viața.

În prezent, Vica Blochina și-a îndreptat atenția către numerologie, o pasiune pe care a avut-o dintotdeauna, dar pe care acum a decis să o aprofundeze. Ea a renunțat la alcool și la petrecerile nocturne, concentrându-se pe această nouă direcție. Vedeta susține că numerologia este o știință veche, descoperită de Pitagora, care ajută oamenii să-și descopere aspirațiile interioare și energia care îi ghidează.

Și-a schimbat radical viața

Fosta balerină a explicat că anul 2024 este considerat un an karmic, în care fiecare persoană are asociată o anumită cifră numerologică. Se preconizează că va fi un an provocator, în special pentru cei cu cifra 8, care ar putea întâmpina dificultăți financiare. Pe de altă parte, cei care au trăit în conformitate cu principiile morale ar putea fi răsplătiți.

După participarea la emisiunea „Survivor România 2023”, Vica Blochina a luat o pauză de la micul ecran pentru a se concentra pe sănătatea sa și pe afacerea online cu lenjerie. Ea aleargă în fiecare dimineață și a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, reușind să își îmbunătățească aspectul fizic. Sursele apropiate acesteia susțin că femeia a slăbit mult și arată impecabil.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”