Connect with us

NEWS

Viviana Sposub și-a surprins urmăritorii. Iubita lui George Burcea a apărut în rochie de mireasă: „Mi se pare potrivită”

Published

on

Viviana Sposub

Viviana Sposub a stârnit un val de emoții și curiozitate în rândul fanilor săi, după ce a postat pe pagina oficială de Instagram o poză în care poartă o rochie albă de mireasă. Deși mulți dintre admiratorii ei au crezut că acest gest reprezintă un indiciu al unei posibile căsnicii cu actorul George Burcea, bruneta a ținut să clarifice situația și să liniștească speculațiile.

Într-o postare pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV a explicat că a ales această rochie din secțiunea de mirese dintr-un magazin, dar nu cu intenția de a se căsători în viitorul apropiat. Ea a fost atrasă de eleganța și versatilitatea rochiei, considerând-o potrivită pentru diverse ocazii speciale. Viviana a subliniat că, deși nu are planuri de nuntă în acest an, nu s-a putut abține când a văzut cum i se potrivește articolul vestimentar.

Viviana Sposub, în rochie de mireasă

Relația dintre Viviana Sposub și George Burcea a trecut prin multe momente de cumpănă de-a lungul timpului. Anul trecut, cei doi și-au anunțat public despărțirea. Cu toate acestea, se pare că sentimentele puternice care îi leagă nu au dispărut complet, iar la începutul acestui an au decis să-și mai acorde o șansă și să se împace.

Fosta concurentă „Bravo, ai stil” a petrecut o perioadă semnificativă de timp alături de actor în America, ba chiar s-au gândit să se mute definitiv acolo. Fotografiile postate de ea din această călătorie au atras atenția fanilor, care au observat un detaliu interesant: un inel spectaculos pe degetul ei. Acest lucru a declanșat o avalanșă de mesaje și felicitări din partea admiratorilor, care au presupus că George Burcea a cerut-o în căsătorie. Totuși, tânăra a preferat să păstreze misterul în jurul semnificației inelului, lăsând loc de interpretare.

Dincolo de speculațiile legate de o posibilă căsătorie, Viviana Sposub a mărturisit recent că își dorește să devină mamă. Aceasta este o dorință profundă pe care a exprimat-o cu sinceritate, deși nu știe exact când se va întâmpla. Ea a subliniat că, indiferent de circumstanțe, iubește copiii din tot sufletul ei și își dorește, ca la un moment dat, să devină mamă.

Viviana Sposub

Citește și:

George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat. Planurile pe care și le-au făcut în America

De ce s-au despărțit cei doi

Experiența petrecută în SUA alături de George Burcea a fost una memorabilă pentru ea. Departe de casă, într-un mediu diferit, cei doi au avut ocazia să reflecteze asupra viitorului lor și asupra posibilității de a face pasul definitiv către o nouă țară. Cu toate acestea, au lăsat acest gând deoparte momentan, fiindcă legătura cu țara natală este încă foarte puternică.

Relația dintre cei doi a trecut prin suișuri și coborâșuri, inclusiv printr-o despărțire oficială anunțată vara trecută. Deși nu au dezvăluit public motivele exacte ale separării, au existat zvonuri conform cărora Viviana își dorea să-și construiască o carieră în America, în timp ce George era mai atașat de România și de fiicele sale din căsnicia cu Andreea Bălan. Se pare că nemulțumirile fostei asistente TV legate de comportamentul iubitului ei au contribuit la decizia de a lua o pauză în relație.

Cu toate acestea, sentimentele puternice dintre ei au persistat, iar actorul a depus eforturi considerabile pentru a o convinge pe aceasta să-i acorde o nouă șansă. Povestea lor de dragoste, începută într-un reality show și continuată în afara acestuia, a fost marcată de sprijinul reciproc și de prezența Vivianei alături de George în fața provocărilor vieții.

Deși au trecut prin momente dificile și au avut diferențe în ceea ce privește dorințele și prioritățile, cei doi au decis să-și ofere o nouă șansă de a construi o relație mai puternică și mai profundă.

Advertisement
iulia vantur
NEWS2 days ago

Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei

irinel columbeanu
NEWS2 days ago

Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A acumulat datorii la azil și nu are bani cu care să le achite

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda
NEWS2 days ago

De la ce pornesc certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea a spus clar: „Am putea să ne despărțim”

Jojo si Liviu Vârciu
NEWS2 days ago

Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 days ago

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

CRBL
NEWS3 days ago

CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani

alina sorescu
NEWS3 days ago

Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu

cristina siscanu
NEWS3 days ago

Cristina Șișcanu, criticată aspru după ce s-a afișat într-o ipostază fierbinte: ”Nu îți e rușine să stai așa?”

paula seling
NEWS3 days ago

Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează artista

Simona Halep-iubit
NEWS4 days ago

Cine este presupusul iubit al Simonei Halep în vârstă de 57 de ani. Bărbatul deține o avere colosală

Lidia Buble si iubitul Horațiu Nicolau
NEWS4 days ago

Lidia Buble, răsfățată de iubitul ei milionar, Horațiu Nicolau. Care este cel mai prețios cadou pe care i l-a făcut

Andreea Liptak protv
NEWS4 days ago

Care este viața Andreei Liptak, de când nu mai prezintă Știrile Protv. Cum a devenit milionară

Anamaria Prodan și Reghe
NEWS4 days ago

Marea împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au îngropat securea războiului

Andreea Tonciu a mers la vrăjitoare
NEWS4 days ago

Andreea Tonciu și-a cheltuit banii câștigați din TV pe vrăjitoare. Ce voia să afle

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr-fiu
NEWS4 days ago

Imagine rară cu fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva. Cel mic a împlinit 5 ani

Iulia Vântur și Salman Khan (2)
NEWS4 days ago

Ce a putut să spună mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur. Acum totul e clar