Connect with us

NEWS

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Published

on

Stela Popescu

Stela Popescu, un nume emblematic al scenei românești, s-a aflat sub supravegherea Securității încă din tinerețe, fiind studentă la facultatea de „Teatru și Film”.

În cadrul grupului său, considerat prea avangardist pentru acele vremuri, s-a infilrat actorul Valentin Uritescu, având misiunea de a o spiona pe Stela. Acest lucru a fost dezvăluit în cartea sa biografică „Să ai grijă de cel mai bun din tine”, în care Uritescu a povestit cum a fost obligat să furnizeze informații sub acoperirea numelui de „Paul Gavrilescu” pentru Securitate. Recrutat în anii ’60, când era student, actorul a fost nevoit să ofere date despre colegii săi timp de doi ani, printre care se afla și marea actriță a României.

O poveste de dragoste emoționantă

Pe lângă această întunecată poveste de spionaj, viața personală a Stelei Popescu a fost marcată și de o poveste de dragoste intensă cu Mihai „Puiu“ Maximilian. Această relație a emoționat generații întregi, iar Stela a mărturisit că a fost captivată de Puiu încă de la prima lor întâlnire. Dragostea lor a fost descrisă ca fiind una profundă și specială, iar actrița a ales să-și urmeze inima, divorțând de soțul ei pentru a fi alături de sufletul ei pereche.

Stela Popescu a vorbit despre chimia inexplicabilă dintre ea și „Puiu”, subliniind inteligența și simțul umorului acestuia. Deși la început el era mai retras, în timp a devenit tot mai deschis și comunicativ, ceea ce i-a apropiat și mai mult. Actrița simțea că nu mai poate trăi fără el, așa că a decis să pună punct căsniciei în care se afla și să rămână alături de cel care a fost lângă ea chiar și atunci când și-a dat ultima suflare.

Stela Popescu

Citește și:

Relația neștiută dintre Stela Popescu și Ștefan Bănică Senior. Ce spunea regretata artistă despre marele actor: „Avea nevoie de mine”

Cum avea grijă de tenul ei

Pe data de 23 noiembrie 2017, lumea artistică românească a suferit încă o pierdere grea odată cu trecerea în neființă a Stelei Popescu. Moartea sa a adus tristețe în inimile românilor, însă oamenii au rămas cu amintiri frumoase despre marea artistă. Femeia era cunoscută pentru deschiderea și asumarea de care dădea dovadă în interviuri, abordând orice subiect cu puțină ironie și amuzament.

La un moment dat, actrița a împărtășit cu fanii săi detalii interesante din viața personală. Printre aceste aspecte, unul care a stârnit interesul publicului a fost modul în care și-a petrecut tinerețea. Iubea viața, muzica, actoria și relațiile cu oamenii care o apreciau la evenimentele mondene. Se pare că tinerețea Stelei Popescu a fost marcată de petreceri și șuete nopți întregi.

Vedeta nu povestea numai amintiri din copilărie și tinerețe, ci împărtășea și câteva secrete despre rutina sa zilnică și obiceiurile de îngrijire personală. Nu folosea creme de față și nici nu vizita cosmeticieni, preferând să-și mențină tenul curat prin metode naturale. Mai clar, se spăla pe față doar cu apă caldă, fără săpun, și se demachia cu șervețele umede, nu cu creme. De asemenea, artista dezvăluia că nu fuma, că dormea doar 5-6 ore pe noapte și că se odihnea suficient.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS1 hour ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS8 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS13 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS18 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS19 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS20 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS21 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS22 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS23 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”