Connect with us

NEWS

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Published

on

Oana Roman și Catinca Roman

Surorile Roman se află din nou în centrul unui scandal mediatic. Oana Roman a răspuns recent acuzațiilor aduse de sora ei, Catinca, referitoare la modul în care s-a organizat înmormântarea mamei lor.

Fiica lui Petre Roman și-a exprimat frustrarea față de comentariile venite din partea surorii sale, subliniind că este important ca mai întâi să existe implicare, înainte de judecarea deciziile altora. De asemenea, vedeta a evidențiat diferența dintre cei care se implică și cei care doar comentează din afară, subliniind că este esențial să acționăm înainte de a emite opinii sau critici.

Oana și Catinca Roman, din nou la cuțite

Chiar dacă nu s-a adresat direct surorii sale, Oana Roman a transmis un mesaj general despre importanța implicării și a respectului față de deciziile celorlalți. Ea a explicat, prin intermediul rețelelor sale de socializare, că fiecare persoană are un mod propriu de a gestiona situațiile dificile și că este necesar să ne gândim mai întâi la propriile acțiuni înainte de a critica pe altcineva. De asemenea, fosta prezentatoare a acuzat-o, indirect, pe sora ei că nu s-a implicat cu absolut nimic în ceea ce privește funerariile mamei sale, nici măcar cu ajutor financiar.

Reacția Oanei Roman a fost determinată de comentariile surorii ei, Catinca Roman, care a declarat recent că, deși ar fi preferat o abordare mai discretă în organizarea evenimentului, a respectat dorința Oanei de a face înmormântarea mai publică și mai fastuoasă. Ea a subliniat că fiecare are dreptul la propria opinie și că este important să ne acceptăm diferențele în abordare.

Citește și:

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Mioara Roman a avut parte de o înmormântare fastuoasă, organizată special pentru a reflecta personalitatea sa puternică. Fiica sa, Oana Roman, împreună cu Gabriela Lucuțar, cunoscută drept Regina Întunericului, au coordonat toate detaliile evenimentului, începând încă din decembrie 2023. Mioara Roman, cunoscută pentru cariera sa de jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de Limbă și Civilizația Arabă, a fost omagiată într-un mod care să sublinieze influența sa asupra celor din jur și contribuțiile sale la promovarea culturii și dialogului intercultural în România.

Oana Roman și Catinca Roman

Cum a fost organizată înmormântarea Mioarei Roman

Decesul tragic al Mioarei Roman în luna februarie a anului 2024 a fost precedat de o perioadă de suferință și îngrijorare, după ce femeia a fost internată în spital și a suferit o intervenție chirurgicală gravă. În luna octombrie a anului 2023, medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire femeii, motiv pentru care fiica sa, Oana, a început să facă pregătirile pentru înmormântare.

În ceea ce privește ceremonia funerară, Oana a dorit ca mama sa să fie înconjurată de flori albe, iar slujba să fie oficiată de patru preoți. De asemenea, au fost distribuite pachete cu o mulțime de alimente către persoanele nevoiașe, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost condus la cimitir într-o limuzină de lux. De asemenea, Gabriela Lucuțar a fost surprinsă de paparazzi în ziua înmormântării în timp ce aducea o colivă făcută cu foițe de aur. Acest eveniment a adus atât critici, cât și aprecieri pentru Oana Roman.

În timp ce unii oameni au considerat că femeia a organizat înmormântarea fastuoasă din respect pentru ceea ce a reprezentat mama sa pe lumea asta, alții au concluzionat că vedeta a exagerat.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS1 hour ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS7 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS8 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS12 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS13 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS18 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS19 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS20 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS21 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS22 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS23 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”