Connect with us

NEWS

Adevărul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Boala de care suferea celebrul artist

Published

on

Adevărul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Boala de care suferea celebrul artist

În anul 2021, industria muzicii populare din România a suferit o mare pierdere odată cu trecerea în neființă a îndrăgitului cântăreț Petrică Mîțu Stoian. Cu toate că acest eveniment a avut loc acum ceva timp, misterul în jurul cauzei morții sale încă persistă și nu este pe deplin clarificat.

Inițial, s-a speculat că decesul său ar fi fost legat de tratamentul într-o cameră hiperbarică, o tehnică medicală utilizată pentru tratarea anumitor afecțiuni. Cu toate acestea, conform unui raport realizat de experții din Timișoara în anul  2023, se pare că această presupunere nu este adevărată. Raportul a dezvăluit că artistul suferea de o afecțiune pulmonară necunoscută, care nu a fost depistată de medicul său.

Adevărul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Carmen Obârșanu, avocata care o reprezintă pe sora regretatului artist, a comentat pe atunci rezultatele acestui raport. Ea a afirmat că experții au concluzionat că moartea lui Petrică Mîțu Stoian a survenit din cauza acestei afecțiuni pulmonare, iar clinica nu a greșit în administrarea terapiei în camera hiperbarică.

Totuși, apărătorul a ridicat obiecții la raportul de expertiză și a întrebat dacă medicul a avut vreo obiecție, dar i s-a spus că acest lucru este secret. Carmen Obârșanu consideră că ipoteza conform căreia medicul nu ar fi putut depista boala lui Petrică Mîțu Stoian nu este corectă și a depus contestații la acest raport. Astfel, va mai dura până când raportul final, împreună cu contestațiile și noile concluzii, vor fi adăugate în dosar.

Se pare că artistul urma tratamente într-o cameră hiperbarică la un centru medical, alături de alte proceduri, ca parte a unui tratament pentru persoanele care au suferit de sechele în urma infectării cu SARS-CoV-2. Această afecțiune pulmonară necunoscută ar putea fi o consecință a infecției cu noul coronavirus, dar acest lucru nu a fost confirmat în mod oficial.

Adevărul despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Boala de care suferea celebrul artist

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost o lovitură dură pentru industria muzicii populare din România. Nu doar fanii săi îl plâng, dar și colegii de scenă. Unul dintre aceștia este Constantin Enceanu, un bun prieten al regretatului artist.

Care a fost ultimul mesaj transmis pe rețelele de socializare

Cântărețul a declarat în urmă cu câteva luni că nu se poate obișnui cu absența lui Petrică și că nu trece o zi fără să se gândească la cel care i-a fost prieten și coleg. El își amintește cu nostalgie de evenimentele la care cântau împreună, de glumele pe care le făceau la filmări și de telefoanele în care discutau diverse subiecte. Artistul afirmă că Petrică Mîțu Stoian era cel mai apropiat prieten al său și că petreceau împreună Crăciunurile și Revelioanele.

Pe data de 6 noiembrie 2021, Petrică Mîțu Stoian a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița, județul Caraș-Severin, de la o clinică unde urma o terapie hiperbară post-Covid. Starea îndrăgitului artist s-a deteriorat rapid, iar medicii nu au mai putut face nimic. În ultima postare pe Facebook, pe data de 27 octombrie, artistul și-a îndemnat urmăritorii să profite de toate momentele vieții.

Artistul a lăsat o amprentă puternică în muzica populară românească și în inimile celor care l-au cunoscut și l-au iubit. Chiar și după trecerea sa în neființă, amintirea sa rămâne vie și muzica sa continuă să răsune în inimile și sufletele celor care îl apreciază.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS55 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS8 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS18 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS19 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS20 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS21 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS22 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS23 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”