Connect with us

NEWS

Ce s-a ales de „Mitică” din Vacanța Mare după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă în prezent Emilian Rădinoiu

Published

on

Ce s-a ales de „Mitică” din Vacanța Mare după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă în prezent Emilian Rădinoiu

Vacanța Mare, unul dintre cele mai de succes proiecte umoristice din România, rămâne în memoria publicului și după mulți ani de la încheierea sa. Chiar și acum, momentele actorilor din acest show sunt la fel de apreciate și aduc zâmbete pe fețele oamenilor. Cu toate că unii dintre aceștia continuă să aibă contact cu televiziunea și să se implice în alte proiecte, alții au decis să renunțe la statutul de vedetă și să-și dedice timpul altor activități.

Mugur Mihăiescu, Radu Pietreanu și restul colegilor au ridicat umorul la rang de artă și au contribuit semnificativ la evoluția comediei românești în anii  2000. Serialele lor au fost pline de personaje memorabile și de momente comice care au stârnit hohote de râs în rândul publicului. Chimia dintre actori și conexiunea lor pe scenă au fost excepționale, ceea ce a contribuit la succesul proiectului.

Cu ce se ocupă în prezent Emilian Rădinoiu

Unul dintre personajele care a atras mereu atenția în Vacanța Mare a fost Mitică. Mitică era un om simplu, de  țară, dar cu o personalitate aparte. El a fost mereu acela care a adăugat un strop de nebunie și umor în satul Sadova, locul în care se desfășurau aventurile personajelor. Cu căciula lui neagră și mereu nedumerit, Mitică a devenit unul dintre cele mai iubite personaje din show-ul Vacanța Mare. Practic, nu există român care să nu-l cunoască pe Mitică și să nu-i recunoască figura amuzantă.

Emilian Rădinoiu, actorul care a dat viață personajului Mitică, a avut o interpretare autentică. El a reușit să intre cu succes în pielea acestui personaj și să-l facă memorabil pentru public. Mulți oameni îi adresau lui Emilian numele personajului său din serial, ceea ce demonstrează impactul pe care l-a avut Mitică în viața oamenilor.

Însă, spre deosebire de colegii săi de echipă care au continuat să fie prezenți în lumea televiziunii sau să se implice în alte proiecte de actorie, Emilian Rădinoiu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. La vârsta de  63 de ani, actorul s-a stabilit în orașul Craiova și a renunțat definitiv la statutul de vedetă. El nu mai simte atracția pentru actorie și televiziune, așa că și-a găsit o altă pasiune în viață.

În prezent, fostul actor se dedică în mare parte nepoatei sale. El își petrece tot timpul alături de micuța sa nepoată și se bucură de fiecare moment petrecut alături de ea. Bărbatul a declarat că momentan se concentrează exclusiv pe rolul de bunic. Acesta a mai spus că va analiza proiectele pe care le-a lăsat în urmă doar după ce nepoțica sa va începe grădinița. Cu toate acestea, el promite că va  ține publicul la curent cu ceea ce va face în viitor.

Ce s-a ales de „Mitică” din Vacanța Mare după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Cu ce se ocupă în prezent Emilian Rădinoiu

Ce s-a ales de actorii din Vacanța Mare

Grupul umoristic Vacanța Mare a fost înființat în  1988 și a adus bucurie și zâmbete pe fețele românilor. Componența inițială a grupului era formată din Mugur Mihăescu (Leana), Florin Petrescu (Axinte), Iulian Ilinca (Frankfurt), Emil Rădinoiu (Mitică), Mirela Stoian (Lila), George Robu (Romică), Alexandru Conovaru (Vasile), George Lungoci (Primarul) și Lucian Dragotă (Preotul).

După succesul înregistrat în anii ’90, Vacanța Mare a continuat să fie prezentă în lumea televiziunii. În anul  1999, membrii grupului au început să realizeze emisiuni săptămânale la Pro TV, iar în scurt timp au devenit extrem de populari, atrăgând audiențe-record de peste  2,2 milioane de telespectatori. În  2007, grupul s-a mutat la Kanal D, printr-un contract în valoare de  300.000 de euro, însă colaborarea a încetat în  2009.

În  2012, Vacanța Mare a revenit într-o nouă formulă, cu Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu în rolurile principale. În  2015, grupul a revenit la Kanal D sub numele de “Noră pentru Leana”, dar emisiunea a fost scoasă de pe post după un an. Cu toate acestea, au revenit ulterior cu un nou sezon intitulat “Te vreau lângă Leana”. Iată cu ce se ocupă în prezent, „Leana”, „Costel” dar și „Lila”.

Cu ce se ocupă acum Leana, Axinte și Lila

Mugur Mihăescu, cunoscut pentru rolul Lenei, a decis să se lanseze în afaceri după încheierea proiectului Vacanța Mare. Acesta a cumpărat câteva spații comerciale în Centrul Vechi al Bucureștiului și deține acum trei pub-uri în Capitală. Cu toate acestea, antreprenoriatul nu a fost lipsit de provocări actorul recunoaște că a avut de înfruntat situații dificile.

Florin Petrescu, cunoscut ca Axinte, a devenit impresar și organizator de evenimente după despărțirea de Vacanța Mare. Însă, în urmă cu câțiva ani, acesta a fost implicat într-un scandal în care a fost acuzat că a cerut bani de la mai mulți artiști pentru a le aranja concerte, dar nu a onorat angajamentele. Ca urmare, el a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Mirela Stoian, actrița care a interpretat rolul Lilei în Vacanța Mare, și-a continuat cariera pe scenă. Ea este angajată la Teatrul Odeon din București și a avut numeroase apariții televizate de-a lungul timpului.

Advertisement
Click to comment
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani