Connect with us

NEWS

Adriana Iliescu, cel mai dramatic moment din viață. Cum a pierdut sarcina, la 20 de ani

Published

on

-adriana iliescu-

Povestea mai puțin știută a Adrianei Iliescu, considerată cea mai bătrână mamă din România. Drama cu care s-a confruntat la 20 de ani. Cum a pierdut o sarcină la această vârstă? A fost îngenucheată de durere.

Drama din viața Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

O țară întreagă o cunoaște pe Adriana Iliescu, după ce în urmă 19 ani a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a adus un copil pe lume, la o vârstă înaintată, 66 de ani. Totul a fost posibil printr-o fertilizare in vitro, iar până să o aibă pe fiica sa, Eliza, femeia a mai încercat să rămână însărcinată, dar nu a reușit, iar la vârsta de 20 de ani a pierdut un copil.

Cea care este și fost profesor universitar de literatură română, dar și autoare a unor cărți pentru copii, a demonstrat în 2004 că are un caracter foarte puternic, în pofida gurilor rele care nu priveau cu ochi buni sarcina sa la 66 de ani. Adriana Iliescu, însă, își vedea de scopul său, acela de a fi mamă.

-adriana iliescu-

În diferitele sale interviuri, Adriana Iliescu a rememorat îndurerată ziua când medicii i-au sugerat să renunțe la sarcină, din cauză că bebelușul avea malformații grave, adică se putea naște cocoșat, strâmb și cu șanse slabe de supraviețuire pe termen lung. Adriana Iliescu era o tânără de 20 de ani atunci și visa să-și întemeieze o familie alături de partenerul de la acea vreme. Astfel, sfatul medicilor a întristat-o profund și după mai multe explicați a înțeles că nu are încotro și că trebuie să renunțe la sarcină.

Adriana Iliescu, părăsită de partener după pierderea copilului

Supărarea Adrianei Iliescu a devenit o povară tot mai grea pe umeri din clipa când bărbatul pe care îl iubea a părăsit-o. Femeia și-a alinat suferința prin muncă. S-a dedicat în totalitate carierei, iar după ceva timp avea să se mai lovească de un obstacol. S-a trezit bolnavă de TBC.

Adriana Iliescu se simțea devastată că avea TBC, deoarece în perioada tinereții sale, această afecțiune era privită precum una fatală, dar și rușinoasă pe alocuri. Femeia credea că va muri, dar după ce s-a tratat cu penicilină s-a vindecat.

În pofida greutăților care i-au marcat destinul, Adriana Iliescu nu renunța la dorința de a aduce un copil pe lume. Chiar dacă nu mai avea cum pe cale naturală, s-a gândit să apeleze la o procedură artificială, privită cu mult mister la începutul anilor 2000, fertilizarea in vitro.

Adriana Iliescu s-a ales, așadar, cu o sarcină gemelară, la 66 de ani, rezultată din fertilizarea in vitro. Din păcate, unul dintre copii, care avea o greutate de 700 de grame, nu a supraviețuit. A rămas în viață doar Eliza. Copila a fost născută pe 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești.

Astăzi, Eliza este un adult în toată firea. Studiază la două facultăți, la Litere și la Științe Umane și i-ar plăcea să devină profesoară de limba română și de engleză. Materiile sale preferate sunt Limba Română și Filosofia. Eliza a fost și șefă de promoție la absolvirea liceului, iar la BAC a luat peste 9. Adriana Iliescu se declară foarte mândră de unicul său copil.

Advertisement
NEWS5 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS12 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS13 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS17 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar