Connect with us

NEWS

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au împăcat? Decizia luată de dragul celor mici

Published

on

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au împăcat? Decizia luată de dragul celor mici

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au reușit să depășească neînțelegerile și să redevină o familie, cel puțin pentru o zi, cu ocazia zilei de naștere a fiicei lor, Carolina. Designerul nu a venit cu mâna goală la petrecerea micuței și a avut grijă să nu uite de fosta soție.

Carolina, fiica cea mare a cuplului, a împlinit 10 ani pe 12 ianuarie și a avut parte de o petrecere minunată alături de părinți și prieteni. Bărbatul a postat pe Instagram fotografii cu buchetele de flori pe care le-a adus fetelor sale, dar a fost criticat de unii oameni pentru că nu a luat flori și pentru fosta soție.

Inițial, Alexandru Ciucu a cumpărat două buchete de flori pentru cele două fete ale sale și le-a oferit vineri, de ziua Carolinei. Înainte de petrecerea de sâmbătă, designerul a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu un al treilea buchet, la fel de impresionant, dedicat Alinei Sorescu.

Există vreun semn de împăcare între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

Când a fost contactat de Click!, Alexandru Ciucu a explicat că i-a oferit buchetul Alinei ca un semn de prețuire. Gestul său a fost apreciat ca o încercare de împăcare și de a menține o relație civilizată cu fosta soție.

Într-un interviu acordat înainte de ziua fiicei, Alina Sorescu a anunțat că fostul soț va fi prezent la petrecerea Carolinei, așa cum este normal în astfel de momente. Ea a subliniat că discuțiile lor se concentrează pe programul fetelor și că în zilele de naștere este important să fie împreună.

Cu toate acestea, Alina Sorescu a comentat gestul lui Alexandru Ciucu de a-i oferi un buchet de flori de ziua de naștere a fiicei lor. Chiar dacă părea o încercare de împăcare, artista a făcut mai multe dezvăluiri, sugerând că lucrurile nu sunt tocmai roz între ei. Ea a menționat că gestul lui Alexandru este doar pentru imaginea publică și că realitatea este complet diferită. De exemplu, atunci când se întâlnesc în privat, el nu o salută.

Ce se întâmplă cu fetițele cuplului

În luna august, Alina Sorescu a avut parte de o victorie importantă în fața fostului său soț. Decizia magistraților a schimbat în totalitate situația legată de copiii lor. Până atunci, micuțele erau nevoite să petreacă o săptămână la mamă și apoi o săptămână la tată, ceea ce a creat o mare perturbare emoțională. Dar acum, datorită hotărârii Curții de Apel București, lucrurile s-au schimbat.

Alina Sorescu a făcut un anunț pe Instagram, explicând cât de mult a însemnat această decizie pentru fetele lor. Prin intermediul unui mesaj emoționant, cântăreața a explicat că instanța a suspendat programul de vizită impus de Judecătoria Buftea, care fusese stabilit în martie, și care permitea vizite partajate de o săptămână la tată și o săptămână la mamă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au împăcat? Decizia luată de dragul celor mici

Această decizie a fost luată la cererea tatălui, dar nu a fost benefică pentru fetițe în niciun fel. De la început, se stabilise că domiciliul copiilor este la mama și că autoritatea părintească este exercitată în comun. Cu toate acestea, anumite aspecte au fost interpretate greșit, așa că suspendarea de care vorbește Alina Sorescu se referă doar la programul de vizită, nu și la custodie.

Cum s-au cunoscut cei doi

Trecând la povestea îndrăgostiților, aceștia și-au început relația în anul 2008. În acea perioadă, artista participa la Cerbul de Aur, iar destinul i-a jucat o carte interesantă. Cătălin Botezatu, un cunoscut designer de modă, i-a făcut cunoștință cu Alexandru, care ulterior a devenit soțul ei. Botezatu a fost nașul lor, chiar dacă nu a fost posibil să îndeplinească întregul ceremonial, deoarece nu era căsătorit.

După un an, Alexandru a cerut-o pe Alina de soție, iar aceasta a acceptat cu mare bucurie. În anul următor, cuplul și-a oficializat relația prin organizarea unei nunți de vis. Logodna s-a desfășurat în Italia, în frumosul oraș Florența, iar nunta a avut loc în România, la Palatul Știrbey, pe data de 12 septembrie 2010.  Ulterior, cuplul s-a bucurat de apariția celor două fetițe, Carolina și Raisa, în vârstă de 10, respectiv 7 ani.

Advertisement
iulia vantur
NEWS1 day ago

Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda
NEWS1 day ago

De la ce pornesc certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea a spus clar: „Am putea să ne despărțim”

Jojo si Liviu Vârciu
NEWS1 day ago

Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 days ago

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

CRBL
NEWS2 days ago

CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani

alina sorescu
NEWS2 days ago

Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu

cristina siscanu
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, criticată aspru după ce s-a afișat într-o ipostază fierbinte: ”Nu îți e rușine să stai așa?”

paula seling
NEWS2 days ago

Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează artista

Simona Halep-iubit
NEWS3 days ago

Cine este presupusul iubit al Simonei Halep în vârstă de 57 de ani. Bărbatul deține o avere colosală

Lidia Buble si iubitul Horațiu Nicolau
NEWS3 days ago

Lidia Buble, răsfățată de iubitul ei milionar, Horațiu Nicolau. Care este cel mai prețios cadou pe care i l-a făcut

Andreea Liptak protv
NEWS3 days ago

Care este viața Andreei Liptak, de când nu mai prezintă Știrile Protv. Cum a devenit milionară

Anamaria Prodan și Reghe
NEWS3 days ago

Marea împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au îngropat securea războiului

Andreea Tonciu a mers la vrăjitoare
NEWS3 days ago

Andreea Tonciu și-a cheltuit banii câștigați din TV pe vrăjitoare. Ce voia să afle

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr-fiu
NEWS3 days ago

Imagine rară cu fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva. Cel mic a împlinit 5 ani

Iulia Vântur și Salman Khan (2)
NEWS3 days ago

Ce a putut să spună mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur. Acum totul e clar

Florin Piersic
NEWS4 days ago

Florin Piersic, mesaj de ultimă oră de pe patul de spital. Ce a transmis marele actor