Connect with us

NEWS

Cum a fost Mihai Constantinescu prins în pat cu Anastasia Lazariuc. Dezvăluirile soției

Published

on

Cum a fost Mihai Constantinescu prins în pat cu Anastasia Lazariuc. Dezvăluirile soției

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din generația de aur a României, ar fi trăit o poveste de dragoste tumultuoasă cu Anastasia Lazariuc, o altă figură cunoscută în industria muzicală. Cu toate că melodiile lor au devenit imnuri naționale, puțină lume cunoaște detaliile relației lor. Unul dintre cele mai jenante momente prin care cei doi au trecut a fost atunci când au fost prinși în pat de fosta soție a artistului.

Relația dintre cei doi cântăreți a fost una controversată și plină de întorsături dramatice. Fiind parteneri pe scenă ani de zile, s-a speculat că aceștia trăiesc o poveste de dragoste. Îndrăgostiții au trecut printr-un moment extrem de jenant în momentul în care au fost prinși în pat de fosta soție a artistului.

Relația dintre Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc

Totul s-a întâmplat în anul 1990. Mihaela, fosta soție a lui Mihai Constantinescu, s-a întors acasă de la aeroport. Atunci când a intrat în dormitor a rămas fără aer. Anastasia Lazariuc se afla în pat, îmbrăcată în halatul de baie a soției artistului de la vremea respectivă. Cântărețul se afla lângă ea, în pat, vizibil somnoros, ținând cont că era ora 6 dimineața. Reacția ei a fost una neașteptată atunci când a văzut-o pe Mihaela. Cu un zâmbet satisfăcător pe față, artista i-a spus femeii „Bună dimineața, musafir de dimineață!”.

Cum a fost Mihai Constantinescu prins în pat cu Anastasia Lazariuc. Dezvăluirile soției

Femeia a povestit că, deși cântărețul îi fusese întotdeauna fidel, acum se îndrăgostise pentru prima oară în viața lor. Ea a recunoscut că Mihai o iubea cu adevărat pe Anastasia și era într-adevăr devotat și grijuliu față de ea. A adus-o în țară, a obținut cetățenia pentru ea și copiii ei, i-a oferit o casă și a susținut-o în cariera sa muzicală.

Și Mihai Constantinescu a vorbit despre acest episod jenant. Mai exact, el a povestit că nu au avut nicio legătură și neagă că și-ar fi înșelat soția. Artistul a explicat că au venit mai multe persoane la el în locuință, cu diferite probleme, printre care și Anastasia Lazariuc. Fiindcă nu aveau unde să doarmă cu toții, el a ales să împartă același pat cu artista.

Aceeași poveste a spus-o și cântăreața, precizând că va fi un moment pe care nu și-l va ierta niciodată în viața ei. Ea a menționat că în acea noapte trebuia să plece cu taxiul, însă regretă că nu a făcut-o. În urma acestei întâmplări, cuplul Constantinescu a divorțat.

Decesul lui Mihai Constantinescu

În seara de 13 mai 2019, Mihai Constantinescu a suferit un episod de stop cardio-respirator. Simona, a doua soție a sa, l-a găsit inconștient și a solicitat imediat ajutorul de urgență pentru a-l transporta la spital. În primele ore de la infarct, starea lui Mihai Constantinescu a fost extrem de gravă, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire.

El a fost stabilizat și a fost conectat la aparate pentru a-i susține funcțiile vitale timp de câteva luni. Chiar dacă în spațiul public se vorbea de o posibilă vindecare a artistului, pe data de 29 octombrie, la ora 19:00, cunoscutul cântăreț a decedat.

Advertisement
1 Comment
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani