Connect with us

NEWS

Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”

Published

on

Anamaria Prodan și Ronald Gavril 2

Anamaria Prodan nu s-a lecuit. După ce s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf, pe care îl numea „soarele” ei, vedeta a început o relație cu Ronald Gavril. Se pare că impresarei îi place să își alinte partenerii, motiv pentru care boxerului îi spune „prințul meu”.

Impresara fotbaliștilor a subliniat că prezența sportivului în viața ei i-a adus lumină, motiv pentru care îl alintă în toate felurile, dar cel mai important alint este „prințul”. Anamaria Prodan vorbește foarte frumos despre partenerul ei, spunând că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ și un om foarte bun.

Ronald Gavril, un boxer talentat, a adus mândria unei victorii importante pentru România în lumea boxului. Cucerind centura WBC Continental Americas la categoria semigrea într-un meci dificil împotriva lui Khainell Wheeler, Gavril a demonstrat nu doar abilități sportive remarcabile, ci și o determinare și o muncă grea care l-au propulsat spre succes. Cu o carieră impresionantă de 23 de victorii la profesioniști, dintre care 18 prin KO, Ronald Gavril este un exemplu de perseverență și dedicare pentru tinerii sportivi din România.

În declarațiile sale, bărbatul a subliniat importanța victoriei sale și a faptului că este onorat să reprezinte țara sa pe plan internațional. Cu cinci victorii consecutive și o serie de performanțe impresionante în ring, bărbatul și-a consolidat reputația ca unul dintre cei mai talentați boxeri români din generația sa.

Citește și:

Anamaria Prodan, cerută în căsătorie de Ronald Gavril? Impresara spune că „a treia oară va fi cu noroc”

Se mărită Anamaria Prodan?

Relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril a fost ținută secretă pentru o perioadă, cei doi hotărând să facă publică relația lor în urmă cu câteva luni. Deși între ei este o diferență de 14 ani, cei doi au reușit să depășească orice obstacol și să se apropie și mai mult. Impresara a dezvăluit recent că ia în considerare serios ideea de a deveni din nou mireasă. Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros cu Laurențiu Reghecampf, ea păstrează credința neclintită în puterea iubirii. Relația lor evoluează rapid, iar afacerista este convinsă că va intra în curând într-o nouă etapă a vieții sale alături de noul partener. În prezent, femeia radiază de fericire, afirmând că trăiește cea mai fericită relație din viața sa.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril

Chiar înainte de a-l întâlni pe sportiv, impresara avea încredere că va găsi bărbatul potrivit pentru ea, la momentul oportun. După ce au început să se cunoască mai bine, afacerista a început să discute deschis despre o posibilă căsătorie. Ea își dorește să poarte din nou rochia de mireasă, chiar dacă recunoaște că ar trebui să facă unele ajustări deoarece a slăbit câteva kilograme. Cu toate acestea, este hotărâtă să facă față provocărilor, fiind sigură că va fi o mireasă fericită în curând.

Ronald Gavril este la fel de îndrăgostit de Anamaria și are numai cuvinte de laudă la adresa ei. Recent, pe rețelele de socializare, el și-a exprimat mândria pentru realizările partenerei sale și pentru pasiunea pe care o manifestă mereu în tot ceea ce face. Sportivul consideră că iubita lui este o persoană specială și se simte onorat să fie alături de ea în acest moment important al carierei sale.

Advertisement
Augustin Viziru si Lucian Viziru
NEWS2 hours ago

Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”

Oana Roman și Isabela
NEWS17 hours ago

De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Adriana Iliescu și Eliza
NEWS1 day ago

Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare

irina loghin
NEWS1 day ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

oana si viorel lis
NEWS2 days ago

Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”

Dani Otil
NEWS2 days ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS2 days ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS2 days ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS2 days ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS2 days ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS2 days ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS2 days ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS3 days ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS3 days ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS3 days ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS3 days ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”