Connect with us

NEWS

Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței

Published

on

oana radu

Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț, Cătălin Dobrescu. Cântăreața este bună de plată față de acesta, în urma unei decizii judecătorești. Cum este posibil, despre ce sumă este vorba și ce poate face interpreta mai departe?

Oana Radu, la judecată cu fostul soț. De ce trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu

Între Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu mai există cale de împăcare,  chiar dacă au divorțat amiabil, iar ca drept dovadă sunt cele trei procese pe care artista i le-a deschis antrenorului de fitness. Unul este despre partajul de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial,  al doilea este despre sechestrul judiciar, iar al treilea este despre excluderea asociatului.

oana radu

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au fost căsătoriți trei ani

Oana Radu a confirmat despărțirea de Cătălin Dobrescu în toamna lui 2023. Mulți au rămas uimiți când au aflat că speculațiile s-au adeverit, deoarece interpreta părea foarte fericită lângă el și foarte îndrăgostită, luând în calcul că s-au căsătorit civil în 2020.

De asemenea, cei doi păreau că aveau mariajul ideal, deoarece alături de Cătălin Dobrescu, Oana Radu a reușit să slăbească din nou și chiar foarte frumos. Însă, iată că laptele și mierea dintre ei nu au fost eterne și au ajuns într-un punct pe care nu și l-au imaginat atunci când au decis să se cupleze.

Oana Radu a dezvăluit în ultimele săptămâni despre Cătălin Dobrescu faptul că a umilit-o în repetate rânduri, reproșându-i că nu este suficient de bună pe plan profesional și că nu are ambiție să piardă din kilograme. Oana Radu a mai dezvăluit și că ea a făcut primul pas către divorț, din cauză că nu s-a mai simțit apreciată și a lăsat de înțeles că a fost agresată fizic. Nu a dezvoltat subiectu, punctând că totul se află în instanță, dar și că pentru fiecare afirmație are dovezi.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu trebuie să-și împartă apartamentul în care au locuit. Cătălin Dobrescu i-a solicitat cântăreței o anumită sumă, destul de colosală, despre care ea i-a precizat că i-o va oferi atunci când va face rost. Arista a mai povestit că au fost zile în care Cătălin Dobrescu aducea alte femei în imobil, după ce ea i-a comunicat dorința de divorț, iar el ar fi refuzat apoi să părăsească apartamentul până în clipa în care i se va da suma solicitată.

Mai mult, Oana Radu a mărturisit și că fostul ei soț a venit și a ieșit când a vrut din apartament, după ce au hotărât să divorțeze, dar și că de fiecare dată când îl găsea acasă sau când el sosea brusc apăreau conflicte dure, față de care Oana Radu a avut rețineri în a le descrie.

Oana Radu, obligată să achite cheltuieli judiciare de 2000 de lei. Are dreptul la contestație

În urmă cu o zi a avut loc un nou termen în procesul ce are ca obiect sechestrul judiciar, în care Oana Radu are rolul de reclamant, iar fostul iubit calitatea de pârât. Magistrații nu i-au acceptat cererea interpretei de a-i pune sechestru judiciar lui Cătălin Dobrescu, iar pe lângă asta o obligată să-i achite acestuia și suma de 2000 de lei, drept cheltuieli de judecată.

Totuși, Oana Radu poate face apel în maxim cinci zile de la pronunțarea hotărârii, dacă va considera că s-a comis o nedreptate, așa cum apare pe Portalul Instanțelor de Judecată, scrie Spynews.

Advertisement
Augustin Viziru si Lucian Viziru
NEWS2 hours ago

Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”

Oana Roman și Isabela
NEWS17 hours ago

De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Adriana Iliescu și Eliza
NEWS1 day ago

Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare

irina loghin
NEWS1 day ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

oana si viorel lis
NEWS2 days ago

Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”

Dani Otil
NEWS2 days ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS2 days ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS2 days ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS2 days ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS2 days ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS2 days ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS2 days ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS3 days ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS3 days ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS3 days ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS3 days ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”