Connect with us

NEWS

Andreea Marin și-a pierdut cumpătul pe internet. Imaginea care a scos-o din sărite pe zâna surprizelor: „Nu vă lăsați păcăliți”

Published

on

Andreea Marin a răbufnit în online! Iată ce a deranjat-o pe Zâna Surprizelor, care nu a mai rezistat și a tras un semnal de alarmă.

Vedeta a reacționat vehement pe platformele online în urma folosirii ilegale a imaginii sale pentru promovarea unor produse. Vedeta a atras atenția asupra unei reclame false care a utilizat fără permisiune fotografia sa, îndemnându-și urmăritorii să fie vigilenți și să nu cumpere produsul respectiv.

Andreea Marin, foc și pară în online

Ea a subliniat că doar conținutul postat pe canalele sale oficiale, precum Instagram și Facebook, este autentic și legat direct de persoana sa. Fosta prezentatoare le-a mulțumit urmăritorilor care i-au semnalat astfel de practici ilegale și a subliniat că brandul în cauză nu are nicio legătură cu ea, condamnând furtul de imagine folosit în scopuri publicitare.

Aceasta nu este prima dată când imaginea vedetei a fost utilizată abuziv pentru promovarea unor produse, având în trecut experiențe similare. În trecut, Andreea Marin a fost victima unei escrocherii similare și a atras atenția publicului să fie precaut în fața unor astfel de reclame false.

Ea i-a îndemnat oamenii să fie atenți la aceste practici și să nu dea click pe link-urile asociate acestor reclame, deoarece există riscul ca informațiile personale să fie colectate și folosite în mod neautorizat.

Care este principiul de viață al ”Zânei Surprizelor„

Andreea Marin, cunoscută prezentatoare a emisiunii “Surprize, Surprize” și prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, este recunoscută drept un simbol al puterii feminine și al implicării sociale. Ca prim ambasador UNICEF al Bunăvointei pentru România, ea a demonstrat că determinarea și devotamentul pot schimba lumea în bine.

Filozofia sa de viață se bazează pe ideea că, atunci când depinde de tine, nu există imposibil. Prin munca asiduă și dedicarea constantă, ea și-a construit un destin solid, pas cu pas, așezând “cărămizi peste cărămizi” în fiecare zi. Crede că fiecare acțiune temeinică aduce un pas mai aproape de realizarea visului.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu își face planuri pentru viitorul îndepărtat, ci se concentrează pe prezent și pe a face lucrurile cât mai corect posibil în fiecare moment.

Unul dintre principiile de bază ale divei este respectul pentru ceilalți și dorința de a lăsa o lume mai bună în urma sa. Își dorește să lase în urma ei ceva care să conteze, ceva care să schimbe vieți în bine. Prin implicarea sa în proiecte sociale și umanitare, Andreea Marin inspiră și motivează oamenii să acționeze pentru binele comun. Visul ei de a face lumea mai bună și de a contribui la schimbarea în bine a societății rămâne o sursă constantă de inspirație pentru toți cei din jurul ei.

Citește și:

Adevărul despre iubirea dintre Andreea Marin și Ion Țiriac: „Este onorant să ai o legătură cu un astfel de om”

Ce carieră ar fi avut diva dacă nu lucra în televiziune

Prietena omului de afaceri Ion Țiriac a recunoscut că destinul a avut un rol important în ghidarea ei către ceea ce își dorește cu adevărat să facă în viață. Chiar dacă la început s-a orientat către domeniul cifrelor și a excelat în matematică și fizică, vedeta și-a descoperit adevărata chemare în interacțiunile cu oamenii.

Deși ar fi putut urma o carieră în învățământ, ea a simțit că adevărata sa pasiune se află în conexiunea cu oamenii, în capacitatea de a schimba viețile celor din jur în bine. Prin intermediul cuvintelor, emoțiilor și acțiunilor concrete, ea a reușit să aducă schimbări pozitive în viețile oamenilor, lucru care i-a adus o mare împlinire și satisfacție.

Ca prim ambasador UNICEF al Bunăvointei pentru România, Andreea Marin a demonstrat că este posibil să aduci schimbări semnificative în lume prin implicare și devotament. Filozofia ei de viață, bazată pe ideea că nu există imposibil atunci când depinde de tine, a inspirat multe persoane să acționeze pentru binele comun și să își dedice resursele pentru a face o diferență în societate.

Prin deschiderea săptămânii Girl Power #În Comunitate, diva a subliniat importanța valorilor precum determinarea, munca asiduă și respectul față de ceilalți în construirea unui viitor mai bun pentru toți.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani