Connect with us

NEWS

Andreea Raicu face praf „cuplurile perfecte” de pe Instagram: „În casele lor curg lacrimi șiroaie din cauza aventurilor extraconjugale”

Published

on

raicu

Andreea Raicu, afirmații dure despre cuplurile ”perfecte” din social media. Fosta prezentatoare a făcut declarații surprinzătoare, de curând, pe rețelele de socializare. Totul a pornit de la absența sa din mediul online, din ultima perioadă.

Andreea Raicu, postare dură despre postările pe social media

Andreea Raicu a scris pe contul său de Instagram, în aceste zile, un text în care s-au regăsit mulți dintre fanii ei. A vorbit despre falsitatea prezentă în social media, după ce i s-a spus că nu mai postează atât de des.

raicu

Vedeta a mărturisit că în India, unde a plecat la începutul anului, a realizat cât este de important să te conectezi cu lumea reală, din jurul tău. Aceasta te readuce la adevărată viață, cu bune și cu rele, și nu doar cu momente de fericire, așa cum vedem în lumea virtuală.

Andreea Raicu observă o competiție a postărilor perfecte

Andreea Raicu este de părere că oamenii au ajuns să trăiască pentru Instragram, Facebook, Tik-Tok și alte aplicații, dezvoltând chiar o competiție a fotografiilor perfecte și fără a-și da seama că au devenit dependeți de tehnologie.

Fosta moderatoare consideră că relațiile de iubire au cel mai mult de suferit din consumul exagerat de rețele de socializare. Nu vede cu ochi buni cuplurile care se pozează adesea cu zâmbete largi pe chip.

În opinia Andreei Raicu, cuplurile care se postează intens în mediul online sunt, de fapt, nefericite. Chiar dacă în fotografii par că-și strigă bucuria, în realitate, în casele lor, pot curge lacrimi șiroaie, din cauza unor motive precum aventurile extraconjugale.

De asemenea, Andreea Raicu este de părere și că sănătatea noastră mintală are prioritate în fața a ceea se petrece pe social media, de aceea nu ar trebui să ne cufundăm prea mult în aceasta. În India, Andreea Raicu este de părere că a avut parte de un cadou extrem de prețios, prin a reuși să se detașeze de online.

Andreea Raicu, mesaj pentru tinerele de 20 de ani

În același timp, vedetei nu i se pare corect ca tinere de 20 de ani să dea sfaturi despre viață, pe conturile lor, în condițiile în care ele au o vârstă fragedă și puțină experiență de viață. Andreea Raicu a punctat și pericolul editării fotografiilor. De multe ori a văzut cum, din cauza filtrelor, fetele sau femeile arată la fel. De asemenea, nu crede că este bine să facem story uri din orice.

Andreea Raicu a subliniat și că preferă liniștea, în detrimentul zgomotului produs de rețelele de socializare. Acestea, mai spune ea, deși au ca scop crearea conexiunilor interumane, nu fac decât să-l îndepărteze pe om de la el însuși.

Andreea Raicu are și un sfat pentru cei care empatizează cu spusele sale, mai exact, să lase deoparte telefonul cât timp stau de vorbă, fizic, cu cineva drag sau atunci când ies în oraș, la o cafea. Efectele care apar sunt unele uimitoare, a mai subliniat vedeta.

Andreea Raicu a făcut toate aceste afirmații în contextul în care, de câțiva ani, este și antreprenor. Dezvoltarea personală este domeniul său de interes și îi ajută adesea pe oameni să se vindece de rănile interioare.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani