Connect with us

NEWS

Cât plătește Gabriela Cristea pentru școala privată a fiicei sale, Victoria

Published

on

Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu se uită la bani atunci când vine vorba despre fetele lor. Cei doi au decis să o înscrie la o școală privată pe fiica mai mare, iar costurile nu sunt deloc mici. Iată câți bani scot cei doi din buzunare pentru a-i oferi fetei o educație de calitate.

La vârsta de 49 de ani, prezentatoarea este o mamă dedicată, iar cele două fetițe, Victoria și Iris, au 6 și, respectiv, 4 ani. După ce au mers o perioadă la o grădiniță privată, părinții le-au transferat la una de stat. Cu toate acestea, în toamna anului 2023, Victoria a început școala și părinții au hotărât să o înscrie la o școală privată.

Tavi Clonda a dezvăluit că această școală oferă oportunități și beneficii speciale, inclusiv studierea limbii engleze. În viitor, și Iris va urma aceeași școală. Cu toate că a fost o luptă pentru a obține un loc acolo, părinții au reușit să o înscrie pe fiica cea mare și intenționează să o mute și pe Iris acolo. Costurile școlii private se ridică la 700-800 euro pe lună, dar părinții consideră că aceasta este o investiție în educația și viitorul copiilor lor.

Câți bani scot din buzunare pentru școala Victoriei

Bărbatul a subliniat că, în comparație cu costurile pe care le-ar avea la o școală de stat, acestea nu sunt atât de mari. Cei doi consideră că o educație de calitate este cheia pentru un viitor de succes, motiv pentru care nu se uită la bani când vine vorba de copii. Sunt conștienți că școala privată oferă oportunități și resurse suplimentare care pot ajuta la dezvoltarea abilităților și talentelor celor mici.

De asemenea, această școală pune accent pe învățarea limbii engleze, ceea ce este un avantaj semnificativ, ținând cont de globalizarea pe care o trăim.

Soțul Gabrielei Cristea a mai dezvăluit că fiica sa mai mare, Victoria, are înclinații artistice și își dorește să urmeze o carieră în actorie, la fel ca Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Bărbatul a mărturisit că fetele sunt o prioritate, iar ei își doresc să le sprijine în orice pas pe care îl fac în viață. Deși jobul este important, cuplul a promis că nu va rata niciun eveniment important din viața fetelor.

Tavi Clonda: Gabriela este uneori rece și impulsivă

În ceea ce privește relația cu prezentatoarea TV, artistul a vorbit deschis deschis atât despre lucrurile bune, cât și de cele mai puțin plăcute. Cu toate că femeia este uneori rece și poate impulsivă, soțul ei consideră că aceste aspecte sunt minore în comparație cu calitățile pe care le are.

Tavi Clonda a subliniat că Gabriela este iubitoare, profesionistă și frumoasă. Chiar dacă există mici neînțelegeri între ei, căsnicia lor este solidă și se bazează pe iubirea și respectul reciproc.

Diferența de vârstă de 5 ani dintre ei nu a reprezentat niciodată o problemă în relația lor. Ambii parteneri se simt tineri și nu resimt această diferență de vârstă. Cântărețul a subliniat că este important să ai pasiuni comune și să te potrivești pe planuri și gusturi. Este de părere că într-o relație nu există perfecțiune și că este normal să existe atât lucruri frumoase, cât și probleme. Faptul că se completează reciproc și se bucură de fiecare moment împreună le face relația să reziste timpului.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani