Connect with us

NEWS

Câți bani scot din buzunar Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru educația celor doi copii. Suma este colosală

Published

on

Radu Valcan Și Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan acordă o importanță deosebită educației copiilor lor, investind nu doar în învățământul privat al celor trei băieți, ci și în activitățile extracurriculare pe care aceștia le desfășoară.

Cei doi părinți au ales să-și înscrie copiii în sistemul privat de învățământ, făcând sacrificii financiare considerabile pentru a le oferi micuților oportunități educaționale extinse. Motivația din spatele acestei alegeri se datorează dorinței de a asigura un mediu propice pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, unde aceștia să beneficieze de un program educațional diversificat și adaptat nevoilor individuale ale fiecăruia.

Cel mai mic dintre copiii cuplului a început recent să meargă la grădiniță, alăturându-se astfel fraților săi mai mari în parcursul lor educațional privat. Soții Vâlcan plătesc lunar sume semnificative pentru școlarizarea celor trei copii, taxele pentru un singur copil ajungând la peste 2.000 de euro lunar. Calculând doar taxele școlare, vedetele scot din buzunar suma de 6.000 de euro numai pentru școlarizarea copiilor.

Radu Valcan Și Adela Popescu

Câți bani cheltuiesc Radu Vâlcan și Adela Popescu pentru școala copiilor

Actrița a explicat în trecut motivele care au stat la baza deciziei lor de a opta pentru sistemul privat de învățământ. Flexibilitatea, diversitatea programelor și concentrarea tuturor activităților într-un singur loc au fost argumente importante în favoarea acestui tip de învățământ.

Astfel, familia poate gestiona mai eficient timpul și resursele, fără a fi nevoie de deplasări suplimentare pentru activități extracurriculare. Costurile inițiale ridicate sunt justificate de beneficiile pe termen lung pe care le oferă acest sistem privat de învățământ, eliminând necesitatea unor cheltuieli suplimentare pentru servicii after-school sau opționale.

Radu Vâlcan este un tată foarte mândru, implicat 100% în creșterea celor trei fii – Alexandru, Andrei și Adrian. Recent, el a oferit mai multe detalii despre legătura sa cu aceștia. Soțul actriței Adela Popescu a declarat că adoptă o abordare mai autoritară în ceea ce privește educația copiilor, dar subliniază că se descurcă foarte bine în această privință.

Radu Vâlcan este un tată strict

Renumitul moderator de la emisiunea “Insula Iubirii” evidențiază faptul că este mai strict decât partenera sa de viață, însă consideră că acest aspect este necesar în creșterea copiilor.

Vedeta a mărturisit că este un tată dedicat și că își petrece cât mai mult timp alături de cei mici, în special în timpul vacanțelor. La început, când aceștia erau mici, cea care se ocupa mai mult de ei era mama lor, cum era și firesc.

Prezentatorul de televiziune a mai menționat că cei doi băieți mai mari au grijă întotdeauna de fratele lor cel mic, iar relația lor este una armonioasă, chiar dacă uneori apar conflicte între ei.

Moderatorul a dezvăluit că cel mai mic fiu, Adrian, manifestă uneori gelozie față de ceilalți frați. În ciuda acestor aspecte, Radu Vâlcan este impresionat de modul în care cei trei fii se sprijină reciproc și se protejează, demonstrând o legătură puternică între ei.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani