Connect with us

NEWS

Ce înseamnă dacă visezi șerpi. Mesajele ascunse transmise de aceste vise

Published

on

vis șerpi

Visele, fenomenul fascinant al experiențelor onirice, se întâlnesc preponderent în timpul stadiului de somn REM (rapid eye movement), dar pot apărea și în timpul somnului NREM (non-rapid eye movement), manifestându-se adesea ca imagini non-narative. Pentru a înțelege semnificația apariției insectelor în vise, este crucial să investigăm funcționalitatea visului. Oamenii de știință, studiind comportamentul și fiziologia visului, au atribuit diferite funcții acestuia la ființele umane.

Una dintre cele mai studiate și argumentate teorii sugerează că visele ne ajută să procesăm amintirile și emoțiile, oferindu-ne oportunitatea de a repeta scenarii potențiale care s-ar putea desfășura în viitor. Astfel, interpretarea propriilor vise depinde în mare măsură de asocierile personale ale fiecărui individ.

Visele noastre pot oferi o fereastră către subconștientul nostru și pot oferi indicii despre adevărurile cele mai profunde ale ființei noastre, odată ce le decodificăm.

Ce înseamnă când visezi șerpi

Când vine vorba despre visele cu șerpi, acestea sunt destul de comune și se numără printre cele mai frecvente tipuri de vise cu animale. Un vis despre un șarpe poate reflecta o problemă care te-a deranjat sau te-a frustrat recent. Uneori, poate indica tendința de a te auto-sabota sau poate semnala că eviți ceva în viața ta. Totuși, prezența unui șarpe în visul tău poate simboliza și regenerarea sau faptul că situația nu este ceea ce pare și mai sunt detalii de descoperit.

Deși șerpii pot fi percepuți ca fiind simboluri ale înțelepciunii în multe culturi, în același timp pot reprezenta și frică sau furie. Dacă tipul de șarpe pe care îl visezi este cunoscut pentru otrăvirea prăzii, acest vis poate reflecta prezența unei persoane sau a unei situații toxice în viața ta.

Citește și:

De ce nu este bine să bei cafea imediat după trezire. Profesor dr. Vlad Ciurea, explicații clare

Când șarpele apare în apă în vis, el devine un simbol puternic al inconștientului și al forțelor necunoscute ce pot fi descoperite în propriul nostru psihic. Șarpele în apă simbolizează pericolul și poate vorbi despre impulsuri necunoscute și periculoase ce ies la suprafață sau chiar despre o frică instinctivă de apă.

vis șerpi

Atunci când visezi șerpi care te urmăresc, este frecvent asociată cu frica. Acest vis poate indica necesitatea unei schimbări în viața ta, sugerând că este timpul pentru un nou început. Fiind urmărit de un șarpe, acesta ar putea semnaliza necesitatea unei transformări interioare.

Ce înseamnă dacă visezi un șarpe în locuința ta

Dacă șarpele apare în interiorul casei tale în vis, acesta poate fi un avertisment cu privire la pericolele ascunse din viața ta sau o remarcă că ai putea să-ți faci rău singur.

Pe lângă interpretarea viselor, există și câteva curiozități fascinante despre acestea. Creierul poate selecta ce să uite în timp ce visezi, iar corpul tău este practic paralizat în timpul somnului REM. Copiii visează mai des în timpul somnului NREM, iar anumite medicamente pot influența intensitatea viselor tale. Unele persoane visează în alb și negru, iar acest lucru poate fi influențat și de vârstă.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani