Connect with us

NEWS

Catinca Roman, după moartea mamei sale: „Mulțumesc pentru condoleanțe. O aștept și eu acum pe Oana să vină”

Published

on

mioara roman

Cum a reacționat Catinca Roman, cea de-a două fiica a Mioarei Roman, când a aflat că mama sa a încetat din viață, în noaptea de joi spre vineri, la azilul de lux, de bătrâni, din Snagov, unde era internată de câteva luni.

Mesajul Catincăi Roman după ce a aflat că i-a murit mama

Catinca Roman, fiica mai mare a Mioarei Roman, este la rândul său șocată și cuprinsă de o durere nemărginită de când a primit vestea că mama ei a trecut în neființă. Contactată de jurnaliști, nu s-a ferit să ofere declarații, oricât de tristă este în aceste clipe.

Mulțimi de mesaje de condoleanțe primește între timp și încearcă să se resemneze cu situația. Într-o scurtă declarație pentru Click.ro, Catinca Roman a mărturisit că o așteaptă pe Oana, sora sa, să vină din Egipt. Asta fiindcă aceasta se afla în vacanță cu fiica ei, Isabela, pentru a-i celebra ziua de naștere. Totul, iată, că le-a fost dat peste cap și au trebuie să cumpere de urgență bilet înapoi către România.

Catinca Roman a mai mărturisit pentru sursa menționată faptul că o firmă specializată în pompe funebre se va ocupa de tot ceea ce presupune înmormântarea Mioarei Roman. Vă mulțumesc pentru condoleanțe! O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat vedeta.

Concret, Gabriela Lucuțar, cea cunoscută în spațiul monden și ca ”Regina Întunericului” , și care deține o renumită firmă de pompe funebre , va fi responsabilă de priveghiul și Mioarei Roman. Gabriela Lucuțar, care este și bună prietenă cu Oana Roman, a confirmat că aceasta a luat primul avion către România, din Egipt, de cum a auzit de tragedie.

Catinca Roman a aflat din presă că mama i-a murit

Totodată, potrivit unor surse bugetul.ro, Catinca Roman a aflat din presă că s-a stins cea care i-a dat naștere și că a avut un real șoc în acele clipe. De asemenea, cu o seară înainte i-ar fi precizat fiicei sale că simte o neliniște puternică în suflet și că i-a trecut prin minte și faptul că Mioara Roma nu s-ar simți bine.

Aceleași surse au mai transmis că fiica mai mare a Mioarei Roman nu s-a supărat pe faptul că Oana Roman nu i-a spus ei prima oară de deces și că a preferat, în schimb, să dea vestea pe conturile sale de socializare. Catinca Roman nu și-a dorit să provoace un conflict și ar fi apucat, în cele din urmă, să vorbească la telefon cu sora ei. Aceasta i-a spus că nu trebuie să se implice deloc în organizarea înmormântării, deoarece va fi ea răspunzătoare cu tot.

De mai mulți ani, starea de sănătate a Mioarei Roman era vizibil deteriorată. Era foarte slabă și se mai putea deplasa doar cu ajutorul scaunului cu rotile. A trecut prin mai multe intervenții, precum operație de colecist, extirparea unui lipom infectat, iar mâna dreaptă o avea paralizată.

De asemenea, Mioara Roman a avut anumite stări și din cauză că medicii i-au descoperit un diagnostic greșit de Parkinosn și, astfel, i-au prescris un tratament care a afectat-o, spunea la un moment dat Catinca Roman. Odată cu întreruperea medicamentației pentru Parkinson, a urmat o alta de vindecare, dar a fost destul de grea recuperarea. Mioara Roman se simțea tot mai slăbită de puteri.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani