Connect with us

NEWS

Ce a pățit Pavel Bartoș în ziua în care s-a căsătorit cu Anca: „A fost o nebunie mare”

Published

on

Pavel Bartoș a celebrat recent a 20-a aniversare a căsătoriei sale cu Anca. Cuplul are trei fiice împreună: Rita, Eva și Sofia. Într-un interviu acordat recent, carismaticul prezentator de la Pro TV a povestit despre toate peripețiile prin care a trecut atunci când el și soția sa și-au unit destinele.

Pavel și Anca Bartoș s-au căsătorit acum două decenii și au ales să boteze și prima lor fiică în aceeași zi. La acea vreme, Pavel nu dispunea de resurse financiare considerabile, motiv pentru care au optat pentru o nuntă mai modestă.

El a mărturisit că principalul motiv pentru care nunta a fost organizată într-un mod mai restrâns a fost dorința de a avea alături cât mai mulți prieteni. Din acest motiv, actorul a fost nevoit să transporte personal apa minerală necesară evenimentului. Această sarcină l-a făcut să întârzie la biserică, iar prietenii îl sunau întrebându-l dacă va ajunge la timp. Cu toate acestea, el a asigurat că va fi prezent și că va face tot posibilul să ajungă acasă, să se pregătească și să se îmbrace în costumul de nuntă.

Întâmplarea actorului în ziua nunții

Partenerul lui Smiley a subliniat că astfel de situații sunt mai frecvente la nunțile cu un buget mai mare, în timp ce ei au ales să se căsătorească într-o locație mai modestă. El a menționat că știau deja cum arătau îmbrăcați, așa că nu exista niciun fel de surpriză în acest sens.

Momentul în care au intrat în restaurant a fost cel mai plăcut pentru actor, deoarece a realizat că din acel punct nu mai putea face nimic pentru a influența desfășurarea evenimentului. Chiar și în cazul în care s-ar fi produs o catastrofă, el ar fi acceptat cu ușurință situația. De aceea, au hotărât să combine nunta cu botezul în aceeași zi, pentru a simplifica lucrurile. Pavel Bartoș a mai menționat că la primul lor copil, procesul a fost mult mai complicat și stresant.

Cine este Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este un actor extrem de iubit în România și mulți îl consideră cel mai simpatic prezentator TV. Emisiuni precum „Românii au talent” și „Vocea României” nu ar fi la fel de captivante fără spontaneitatea sa ieșită din comun. Cu toate acestea, viața și cariera lui Pavel Bartoș înseamnă mult mai mult decât aceste două formate TV de succes.

Pavel Bartoș a absolvit Colegiul Național din Miercurea Ciuc și a urmat apoi Facultatea de Teatru la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.

Citește și:

Pensiile care vor îngheța în urma recalculării. Acești români nu vor primi niciun ban în plus în septembrie 2024

Cariera lui a început ca actor la Teatrul de păpuși Puck din Cluj în perioada 1993-1994, continuând apoi la Teatrul Național din Cluj și Teatrul de Nord din Satu Mare. În 1999, a obținut un post de actor la Teatrul Național din Timișoara și la Teatrul Maghiar de Stat Csicky Gergely, colaborând în același timp cu Opera Română din Timișoara. În 2001, a devenit membru al trupei Teatrului Odeon din București.

În aceeași perioadă, a început să se implice și în televiziune, participând la diverse emisiuni de divertisment, cum ar fi matinalul TVR 1 ‘Buna Dimineața România’, unde a fost prezentator timp de un an, sau emisiunea „Căsătorie în direct” (PRO TV), unde a fost coprezentator.

Debutul său în telenovele și seriale a avut loc în 2004, când a jucat în producții precum „Numai iubirea”, „Păcatele Evei”, „Aniela”, „Îngerașii” și „Iubire ca în filme”. Consacrarea absolută a venit odată cu emisiunile „Românii au talent” și „Vocea României” la care a devenit prezentator.

Pavel Bartoș și-a petrecut copilăria la Miercurea Ciuc, într-o familie numeroasă, alături de încă trei frați. A avut o copilărie “friguroasă”, cu zăpezi încă din septembrie, dar și cu momente frumoase, pline de jocuri și conversații în limba maghiară, pe care actorul a învățat-o pentru a se putea înțelege cu partenerii săi de joacă. Din 2003, Pavel este căsătorit cu Anca, sursa sa de echilibru și omul pe care se poate baza în orice moment. Cei doi au împreună trei fetițe, Eva, Rita și Sofia.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani