Connect with us

NEWS

Ce i-a apărut în vis Mioarei Roman cu două zile înainte de deces

Published

on

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum luni, 27 februarie, lăsând în spate o adâncă durere în sufletele celor care au cunoscut-o și au fost alături de ea. Gabriela Luțucar, cea care s-a ocupat de organizarea înmormântării, a povestit ce a visat mama Oanei Roman cu două zile înainte de a decedat.

Fiice sale, Oana și Catinca Roman, au vrut să îi organizeze o înmormântare fastuoasă mamei lor, punând accent pe detalii precum mormane de flori albe, sicriu alb, limuzină și o colivă împodobită cu foiță de aur.

Gabriela Lucuțar, cunoscută și sub numele de „Regina Întunericului”, a fost responsabilă de organizarea funeraliilor și a dezvăluit detalii despre un vis surprinzător pe care Mioara l-a avut cu doar două zile înainte de moartea sa. Acest vis a influențat alegerile făcute pentru ceremonie, inclusiv alegerea culorii predominante, alb.

Ce a visat mama Oanei Roman înainte de a deceda

Femeia de afaceri a povestit că fosta soție a premierului Petre Roman a visat flori albe și verdeață înainte de a muri, inspirând astfel dorința ca totul să fie alb la înmormântare. Această alegere a culorii și a detaliilor ceremoniale a fost percepută de unii ca fiind o expresie a eleganței și rafinamentului caracteristice Mioarei, iar evenimentul a fost organizat cu grijă și respect pentru femeie.

Gabriela a relatat, de asemenea, o experiență emoționantă pe care a trăit-o în timp ce orna coliva cu foiță de aur. În timp ce Oana Roman îi povestea despre planurile sale pentru ceremonie și își exprima emoțiile, foițele de aur s-au așezat pe colivă în formă de lacrimi. Afacerista a considerat că această întâmplare a fost clar un semn divin.

Cum a murit Mioara Roman

Mioara Roman a fost o figură marcantă a societății românești. Fosta soție a prim-ministrului Petre Roman a murit în noaptea de 23 spre 24 februarie la azilul de lux în care locuia în ultimii ani, în Snagov. Ea nu a fost doar soția unui fost premier, ci și un exemplu de integritate și curaj pentru mulți.

Fiica sa, Oana Roman, a fost cea care a împărtășit vestea tragică pe rețelele sociale, exprimându-și durerea profundă și dragostea pe care i-a purtat-o mamei sale. Tot ea a fost cea care a gestionat toate detaliile pentru înmormântarea celei care i-a dat viață.

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că mama sa părea să se simtă bine cu doar câteva zile înainte de tragicul eveniment, iar vestea morții sale a fost copleșitoare pentru toți cei care o cunoscuseră. Cu toate acestea, faptul că femeia și-a dat ultima suflare în somn, fără dureri, a fost o consolare pentru familia și cei apropiați, știind că a plecat în liniște, așa cum își dorea.

Mioara Roman și-a exprimat mereu dorința de a avea o moarte liniștită și lipsită de suferință, iar această dorință s-a împlinit în cele din urmă. Medicii au făcut tot posibilul să o resusciteze, dar eforturile lor au fost zadarnice, iar la vârsta de aproape 84 de ani, mama Oanei Roman a părăsit această lume.

Între timp, influencera, care se afla în vacanță în Egipt împreună cu fiica sa, Isa, a luat imediat decizia de a se întoarce în țară pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. Alături de sora sa, Catinca, și de alte persoane dragi, ea a făcut față acestui moment dificil.

Mioara Roman a trecut prin numeroase probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv intervenții chirurgicale delicate un diagnostic greșit de Parkinson, dar a rămas puternică și hotărâtă până în ultima clipă. În ciuda tuturor obstacolelor, ea a continuat să lupte, fiind un exemplu de voință și rezistență pentru cei din jurul ei.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS37 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS19 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS20 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS21 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS23 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”