Connect with us

NEWS

Mioara Roman a fost înmormântată. Oana și Catinca i-au făcut colivă cu foițe de aur

Published

on

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum. Oana și Catinca, cele două fiice ale femeii, și-au luat „adio” de la femeia care le-a dat viață. Fosta soție a lui Petre Roman și-a dat ultima suflare cu doar câteva luni înainte să împlinească 84 de ani.

Fiica fostului premier al României a planificat înmormântarea încă din luna octombrie, atunci când medicii au anunțat-o că femeia nu va mai trăi mult timp. Din respect și din iubirea imensă pe care i-a purtat-o celei care i-a dat viață, Oana s-a asigurat că funeraliile vor fi la cel mai înalt nivel.

Mama Oanei Roman a fost înmormântată

Pe data de 25 februarie, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, iar astăzi, 26 februarie, femeia a fost înmormântată la cimitirul Reînvierea din București. Gabriela Lucuțar, buna prietenă a Anamariei Prodan, este cea care s-a ocupat de această înmormântare. „Regina Întunericului”, așa cum este cunoscută, a stabilit împreună cu Oana Roman fiecare detaliu al funerariilor.

Sicriul în care se afla trupul femeii a fost transportat pe ultimul drum cu o limuzină de lux, iar slujba de înmormântare a fost oficializată de patru preoți. De asemenea, fiica Mioarei Roman și-a dorit ca pe ultimul său drum, mama ei să fie frumoasă. În acest sens, Luțucaru a anunțat că fostei soții a premierului Petre Roman i s-a făcut tanatoestetică funerară, mai exact, o procedură de reconstrucție.

De asemenea, Oana Roman a avut grijă ca mama ei să fie înconjurată de foarte multe flori albe, iar pentru pomenirea ei, s-au împărțit multe pachete pentru persoanele nevoiașe.

Gabriela Lucuțar a fost surprinsă de paparazzi Click!, aducând coliva pentru înmormântare, care a fost ornată cu foiță de aur și pe care tronează o cruce făcută cu bomboane din foiță de aur.

Marele regret cu care a murit Mioara Roman

Mioara Roman a fost o figură notabilă în peisajul politic și social al României, aducându-și contribuția nu doar ca parteneră a fostului prim-ministru Petre Roman, ci și prin propriile sale realizări și angajamente în diverse domenii, precum jurnalismul radio, traducerea și predarea limbii și culturii arabe. Născută sub numele de Mioara Georgescu, a fost alături de fostul premier al țării timp de trei decenii, având împreună o fiică, pe Oana Roman.

Dificultățile financiare au marcat ultimii ani din viața femeii, mai ales după divorțul din 2007. O mare parte din aceste probleme au derivat dintr-o datorie considerabilă rezultată din chiriile restante pentru vila în care au locuit în timpul mandatului soțului său ca prim-ministru. Pierzând procesul în instanță împotriva Regiei Autonome – Administrația Patrimoniului și Protocolului de Stat (RA-APPS), s-a văzut nevoită să facă față unei sume uriașe de plată, iar poprirea pe pensie a complicat și mai mult situația sa financiară.

Femeia a murit cu un regret imens. Mama Oanei Roman a rămas cu o datorie uriașă de plătit, totalizând 300.000 de euro. Conform contractului, pentru vila de 180 de metri pătrați și terenul de 1000 de metri pătrați, femeia plătea o chirie lunară de 2000 de lei. Chiar și în ultimii ani, fosta soție a politicianului avea poprire pe un sfert din pensia sa.

Oana Roman a fost alături de mama sa în această luptă, făcând tot ce i-a stat în putință pentru a-i asigura cele mai bune condiții de îngrijire. Mutarea ei într-un azil de lux din Snagov a fost o decizie dificilă, dar necesară pentru a-i oferi accesul la servicii medicale specializate și îngrijire permanentă. Chiar dacă a fost criticată pentru această hotărâre, fosta prezentatoare a explicat că a preferat să își ducă mama într-un loc unde să primească toată atenția și îngrijirea necesară, având în vedere starea de sănătate gravă a acesteia.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS18 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS19 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS20 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS21 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS22 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL23 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani