Connect with us

NEWS

Mioara Roman a fost înmormântată. Oana și Catinca i-au făcut colivă cu foițe de aur

Published

on

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum. Oana și Catinca, cele două fiice ale femeii, și-au luat „adio” de la femeia care le-a dat viață. Fosta soție a lui Petre Roman și-a dat ultima suflare cu doar câteva luni înainte să împlinească 84 de ani.

Fiica fostului premier al României a planificat înmormântarea încă din luna octombrie, atunci când medicii au anunțat-o că femeia nu va mai trăi mult timp. Din respect și din iubirea imensă pe care i-a purtat-o celei care i-a dat viață, Oana s-a asigurat că funeraliile vor fi la cel mai înalt nivel.

Mama Oanei Roman a fost înmormântată

Pe data de 25 februarie, trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, iar astăzi, 26 februarie, femeia a fost înmormântată la cimitirul Reînvierea din București. Gabriela Lucuțar, buna prietenă a Anamariei Prodan, este cea care s-a ocupat de această înmormântare. „Regina Întunericului”, așa cum este cunoscută, a stabilit împreună cu Oana Roman fiecare detaliu al funerariilor.

Sicriul în care se afla trupul femeii a fost transportat pe ultimul drum cu o limuzină de lux, iar slujba de înmormântare a fost oficializată de patru preoți. De asemenea, fiica Mioarei Roman și-a dorit ca pe ultimul său drum, mama ei să fie frumoasă. În acest sens, Luțucaru a anunțat că fostei soții a premierului Petre Roman i s-a făcut tanatoestetică funerară, mai exact, o procedură de reconstrucție.

De asemenea, Oana Roman a avut grijă ca mama ei să fie înconjurată de foarte multe flori albe, iar pentru pomenirea ei, s-au împărțit multe pachete pentru persoanele nevoiașe.

Gabriela Lucuțar a fost surprinsă de paparazzi Click!, aducând coliva pentru înmormântare, care a fost ornată cu foiță de aur și pe care tronează o cruce făcută cu bomboane din foiță de aur.

Marele regret cu care a murit Mioara Roman

Mioara Roman a fost o figură notabilă în peisajul politic și social al României, aducându-și contribuția nu doar ca parteneră a fostului prim-ministru Petre Roman, ci și prin propriile sale realizări și angajamente în diverse domenii, precum jurnalismul radio, traducerea și predarea limbii și culturii arabe. Născută sub numele de Mioara Georgescu, a fost alături de fostul premier al țării timp de trei decenii, având împreună o fiică, pe Oana Roman.

Dificultățile financiare au marcat ultimii ani din viața femeii, mai ales după divorțul din 2007. O mare parte din aceste probleme au derivat dintr-o datorie considerabilă rezultată din chiriile restante pentru vila în care au locuit în timpul mandatului soțului său ca prim-ministru. Pierzând procesul în instanță împotriva Regiei Autonome – Administrația Patrimoniului și Protocolului de Stat (RA-APPS), s-a văzut nevoită să facă față unei sume uriașe de plată, iar poprirea pe pensie a complicat și mai mult situația sa financiară.

Femeia a murit cu un regret imens. Mama Oanei Roman a rămas cu o datorie uriașă de plătit, totalizând 300.000 de euro. Conform contractului, pentru vila de 180 de metri pătrați și terenul de 1000 de metri pătrați, femeia plătea o chirie lunară de 2000 de lei. Chiar și în ultimii ani, fosta soție a politicianului avea poprire pe un sfert din pensia sa.

Oana Roman a fost alături de mama sa în această luptă, făcând tot ce i-a stat în putință pentru a-i asigura cele mai bune condiții de îngrijire. Mutarea ei într-un azil de lux din Snagov a fost o decizie dificilă, dar necesară pentru a-i oferi accesul la servicii medicale specializate și îngrijire permanentă. Chiar dacă a fost criticată pentru această hotărâre, fosta prezentatoare a explicat că a preferat să își ducă mama într-un loc unde să primească toată atenția și îngrijirea necesară, având în vedere starea de sănătate gravă a acesteia.

Advertisement
NEWS3 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS10 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS11 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS15 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS18 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS19 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS20 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS21 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar