Connect with us

NEWS

Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”

Published

on

Dan Negru

Dan Negru a vorbit recent despre moștenirea pe care dorește să o lase copiilor săi, Dara și Bogdan. În ciuda succesului său financiar și profesional, el consideră că terenurile agricole moștenite de la stră-stră-străbunicii săi reprezintă o valoare deosebită, nu doar în termeni materiali, ci și emoționali și istorici.

Moderatorul a subliniat faptul că deține documentele care atestă achiziționarea acestor terenuri încă din perioada anului 1916, când România se afla într-un context istoric complicat. Chiar dacă aceste proprietăți au trecut printr-o perioadă de confiscare în timpul regimului comunist, ele au revenit în posesia familiei sale după Revoluție. Acum, Dan Negru speră ca aceste terenuri să fie păstrate în familia sa și să fie transmise mai departe, ca o amintire a trecutului și o bază solidă pentru viitorul copiilor săi.

Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor

Într-o lume în care presiunea performanței este adesea copleșitoare, vedeta a declarat pentru Libertatea că principala sa preocupare în ceea ce îi privește pe Dara și Bogdan este ca ei să crească ca oameni buni, integri și empatici. În loc să își dorească ca aceștia să fie în fruntea unor clasamente sau să fie recunoscuți pentru performanțele lor academice sau profesionale, el își îndeamnă copiii să își cultive caracterul și să fie solidari și buni în relația cu ceilalți.

Dan Negru

Deși recunoaște importanța educației și a sprijinului în parcursul lor școlar, Dan Negru subliniază că adevăratul său obiectiv este să își vadă copiii sănătoși, fericiți și împliniți, indiferent de drumul pe care îl vor alege în viață.

Pentru el, a fi mândru de copii înseamnă mai mult decât a vedea reușite materiale sau profesionale, înseamnă a-i vedea crescând ca persoane cu valori și cu un caracter puternic, capabili să facă diferența în lume. Astfel, moștenirea pe care Dan Negru speră să le-o lase copiilor săi nu constă doar în bunuri materiale, ci și în valori pe care să le ducă mai departe și să le împărtășească cu cei din jur.

Citește și:

Fiul adoptat al lui Horia Brenciu, gest emoționant pentru tatăl său

Ce afaceri are prezentatorul TV

Dan Negru reușește să capteze atenția publicului și să obțină sume fabuloase din activitățile sale profesionale. În ultimul an fiscal, afacerea sa legată de showbiz i-a adus vedetei un câștig impresionant, înregistrând o cifră de afaceri de peste 2,18 milioane de lei, echivalentul a aproximativ 440.000 de euro. Mai mult decât atât, profitul net raportat de companie depășește 1,63 milioane de lei, adică aproximativ 330.000 de euro, ceea ce înseamnă că Dan Negru înregistrează o medie lunară de aproape 30.000 de euro, conform informațiilor oficiale ale Ministerului de Finanțe.

Pe lângă activitatea sa în televiziune, Dan Negru deține și o afacere în domeniul showbiz-ului, denumită D.N.C. Impact, care se ocupă cu activități de interpretare artistică și spectacole. De-a lungul timpului au apărut informații conform cărora prezentatorul TV ar vrea să intre în politică, însă vedeta nu vrea să audă de așa ceva. El a dezvăluit că a primit propuneri de a candida din partea a trei partide politice importante, însă a respins categoric aceste oferte, subliniind că nu se vede nicicum implicat într-o carieră politică.

Dan Negru a povestit că a crezut că este victima unei filmări cu camera ascunsă atunci când a primit propunerile din partea partidelor politice. Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că politica este o meserie care necesită pregătire și că este esențial ca cei care se implică în acest domeniu să aibă decență și cultură politică.

Advertisement
Gabriela Cristea
NEWS6 mins ago

Gabriela Cristea, un nou scandal legat de cunoscuții cozonaci. Vedeta și-ar fi păcălit, din nou, clienții: „Urât gestul. Mai bine asumă-ți greșeala”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
NEWS18 hours ago

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să își cunoască frații vitregi: „Acești copii nu au nicio vină, trebuie să stea împreună”

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu
NEWS20 hours ago

Cătălin Botezatu, declarație emoționantă despre Bianca Drăgușanu: A făcut şi mai multe greşeli, dar o voi iubi toată viaţa mea

NEWS22 hours ago

Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu apar des împreună

Denisa Filcea si Flick-
NEWS1 day ago

Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor

Augustin Viziru si Lucian Viziru
NEWS1 day ago

Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”

dani otil și gabriela otil
NEWS2 days ago

Dani Oțil și soția lui, Gabriela, vacanță de lux, de Paști. Unde au plecat cei doi

adelina pestritu
NEWS2 days ago

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie de când a renunțat la implanturile mamare

Oana Roman și Isabela
NEWS2 days ago

De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Adriana Iliescu și Eliza
NEWS2 days ago

Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare

irina loghin
NEWS3 days ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

oana si viorel lis
NEWS3 days ago

Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”

Dani Otil
NEWS3 days ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS3 days ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS3 days ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS3 days ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”