Connect with us

NEWS

Ce pensie primește Elena Merișoreanu. Suma este colosală față de majoritatea pensiilor românilor

Published

on

elena merisoreanu

Elena Merișoreanu a dezvăluit pensia pe care o primește după zeci de ani de activitate din partea statului român. Artista este o norocoasă, fiindcă nu mulți români ajung la această sumă.

La vârsta de 77 de ani, artista recunoaște că pensia sa este una considerabilă în comparație cu alți pensionari care se luptă să supraviețuiască dintr-o pensie mică. Cu un ton sincer, artista a subliniat importanța de a fi recunoscător pentru ceea ce ai și a menționat că, pe lângă pensie, mai primește și alte ajutoare de la instituțiile statului.

Ce pensie are Elena Merișoreanu

Chiar dacă în prezent nu a dat o cifră exactă a sumei pe care o primește, în urmă cu doi ani, Elena Merișoreanu a declarat că primește o pensie de 5.000 de lei. De asemenea, cântăreața a menționat că în fiecare an această sumă crește, ceea ce înseamnă că în prezent este mult mai mare.

În ceea ce privește cheltuielile, femeia a menționat că nu se preocupă de lucruri scumpe sau de marcă, ci că își pune accentul pe produse de calitate, cum ar fi fardurile și parfumurile. Desigur, ea nu ezită să își răsfețe și nepoții, mai ales că cei mari au deja un trai independent. Artista a subliniat că nu simte nevoia să achiziționeze lucruri extravagante, preferând să se concentreze pe lucrurile care îi aduc bucurie și confort personal.

elena merisoreanu

În ceea ce privește căsnicia ei cu Viorel Croitoru, cântăreața nu se sfiește să își exprime admirația și respectul pe care i le poartă soțului său. Cei doi au reușit să își păstreze căsnicia puternică și solidă timp de aproape cinci decenii, iar artista recunoaște că parteneriatul lor este unul bazat pe încredere reciprocă și sprijin necondiționat. Femeia este mândră că soțul său a avut grijă de casă și de familia lor, în timp ce ea era ocupată cu cariera sa artistică.

Artista este atentă la felul în care arată

Elena Merișoreanu a decis, recent, să apeleze la o nouă intervenție estetică pentru a-și menține tinerețea, optând pentru o blefaroplastie ce urmărea corectarea pleoapelor căzute. La vârsta frumoasă de 77 de ani, cunoscuta cântăreață de muzică populară și-a dorit un aspect mai tânăr, motiv pentru care s-a reîntors la medicul estetician. Chiar dacă nu este străină de astfel de proceduri, artista a ales să împărtășească cu fanii ei decizia luată. Pentru această intervenție, artista a investit suma de 765 de euro, trecând apoi o perioadă de recuperare în care a întâmpinat umflături și vânătăi în zona ochilor.

Citește și:

Elena Merișoreanu, atac dur la adresa lui Marius Elisei după ce a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman: „Să-i fie rușine!”

Cu o istorie bogată în diverse intervenții estetice precum injecții de botox, acid hialuronic și fire pentru lifting facial, vedeta consideră acum că aceste proceduri fac parte din rutina sa de îngrijire personală. Motivația sa pentru această corecție a pleoapelor a fost legată de dorința de a se simți mai confortabil în timpul machiajului și de a evita aspectul de „pleoapă lăsată peste ochi”.

Deschisă și sinceră în privința alegerilor sale, artista a descris procedura de blefaroplastie ca fiind rapidă, nedureroasă și efectuată cu ajutorul laserului. Elena Merișoreanu consideră că intervențiile estetice sunt justificate, dorind să rămână aranjată și să se prezinte în fața publicului în cea mai bună formă. Aceasta recunoaște că schimbările recente ale fizicului său au necesitat ajustări, iar aceasta reprezintă doar o altă etapă în procesul său constant de îngrijire personală.

Este demn de remarcat faptul că vedeta vorbește deschis despre aceste intervenții, fără a încerca să le ascundă, spre deosebire de alte celebrități care preferă să nu recunoască astfel de proceduri estetice.

Ce este blaferoplastia

Blefaroplastia este o procedură chirurgicală estetică care vizează corectarea aspectului pleoapelor căzute sau umflate, contribuind la obținerea unui aspect mai tânăr și mai luminos al feței. Această intervenție poate fi realizată la nivelul pleoapelor superioare sau inferioare, în funcție de necesitățile și preferințele pacientului.

Advertisement
irina loghin
NEWS6 hours ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

Dani Otil
NEWS11 hours ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS14 hours ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS16 hours ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS18 hours ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS19 hours ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS23 hours ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS1 day ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS1 day ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS1 day ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS1 day ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS1 day ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Florin Piersic operat
NEWS1 day ago

Care mai este starea lui Florin Piersic după ce a fost operat. Mesajul transmis de medici

Anamaria Prodan
NEWS2 days ago

Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a spus că Reghe vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor împotriva ei: „Nu pot da valoare oricui…”

loredana groza
NEWS2 days ago

Loredana Groza nu agreează vacanțele lungi și dese. Ce părere are cântăreața despre ele

Maria Cârneci
NEWS2 days ago

Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare