Connect with us

NEWS

Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”

Published

on

Bontea, Scarlatescu, Dumitrescu

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitescu, cei trei bucătari renumiți care au părăsit emisiunea “Chefi la cuțite”, au revenit în lumina reflectoarelor la Masterchef, difuzat de ProTV. Conducerea postului tv este extrem de optimistă în privința impactului pe care prezența acestor chefi o va avea asupra audienței, motiv pentru care au fost oferite sume substanțiale pentru a-i convinge să se întoarcă.

Potrivit informațiilor apărute în media, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu erau remunerați cu aproximativ 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru participarea la emisiunea “Chefi la cuțite”. Cu toate acestea, nemulțumirile lor erau legate de faptul că, deși postul tv obținea venituri considerabile din publicitate, aceștia nu primeau o parte corespunzătoare din aceste câștiguri, conform România TV.

Câți bani ar primi Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la Pro TV

Astfel, ProTV a decis să le ofere dublu celor trei chefi pentru a-i determina să renunțe la „Chefi la cuțite” și să se întoarcă la Masterchef, emisiunea care i-a consacrat acum aproximativ 12 ani. Astfel, aceștia ar urma să primească 600.000 de euro pe an la noul post de televiziune, ceea ce înseamnă că fiecare ar primi un venit de 200.000 de euro pe an sau aproape 20.000 de euro lunar.

Citește și:

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor fi jurații sezonului 9 MasterChef România

Chiar dacă nu au afirmat direct că divergențele au fost legate de aspectul financiar, bucătarii au lăsat să se înțeleagă acest lucru. Pentru a evita astfel de situații în viitor, conducerea ProTV s-a asigurat că aspectul financiar nu va mai constitui o problemă pentru jurați.

La momentul în care au decis să încheie colaborarea cu Antena 1, cei trei bucătari au menționat că erau prea obosiți pentru a continua filmările. Cătălin Scărlătescu a subliniat că nu consideră că banii sunt totul și că, deși au primit sume mici în comparație cu câștigurile postului tv, ei au fost mulțumiți cu ceea ce au primit.

Bontea, Scarlatescu, Dumitrescu

De ce au plecat de la Antena 1

Deși inițial au devenit cunoscuți prin participarea la emisiunea „MasterChef” de la Pro TV, cei trei jurați au făcut ulterior pasul către Antena 1, unde au fost prezenți pentru o perioadă semnificativă în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”. La un moment dat, când nimeni nu se aștepta, toți trei au decis să părăsească emisiunea în același timp.

Motivul exact al plecării lor nu a fost clarificat nici de către aceștia, nici de conducerea Antena 1, generând speculații în mediul public. Deși oficial s-a comunicat că motivul renunțării la filmări a fost oboseala, se pare că nemulțumirea legată de salariu a fost factorul principal.

Conform informațiilor apărute în presă, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au solicitat o majorare substanțială a salariului încă din sezonul precedent. Chiar dacă cererea lor a fost acceptată verbal, nu s-a concretizat în realitate, determinându-i pe cei trei să reacționeze ferm.

Dezbaterile privind revizuirea contractului au continuat pe durata verii, fără a ajunge la un acord concret. La un moment dat, cei trei bucătari au decis să protesteze și să nu participe la filmările pentru sezonul următor până când li se vor respecta drepturile și li se va oferi ceea ce li s-a promis.

Potrivit unor surse din cercul lor apropiat, aceștia primeau aproximativ 5000 de euro pentru o zi de filmare, ceea ce le-ar fi adus venituri suplimentare de aproximativ 150.000 de euro pe parcursul unui sezon de 30 de zile, conform Cancan.ro.

Advertisement
muzica populara
NEWS8 hours ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS9 hours ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS10 hours ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS10 hours ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Florin Piersic operat
NEWS11 hours ago

Care mai este starea lui Florin Piersic după ce a fost operat. Mesajul transmis de medici

Anamaria Prodan
NEWS11 hours ago

Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a spus că Reghe vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor împotriva ei: „Nu pot da valoare oricui…”

loredana groza
NEWS12 hours ago

Loredana Groza nu agreează vacanțele lungi și dese. Ce părere are cântăreața despre ele

Maria Cârneci
NEWS12 hours ago

Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare

Betty-Salam Asia Express
NEWS13 hours ago

Cum a marcat-o Asia Express pe Betty, fiica lui Florin Salam. Cel mai de preț lucru pe care l-a învățat

Cristina Bâtlan
NEWS14 hours ago

Cristina Bâtlan nu mai vrea să audă de căsătorie. Dezvăluiri uimitoare la un an de la logodnă: „Mi-am dorit un partener care să mă înțeleagă, nu să mă înfrâneze”

Adrian Minune
NEWS14 hours ago

Cum se simte Adrian Minune după ce și-a micșorat stomacul: „M-am născut a doua oară. Am slăbit, sunt frumos”

CRBL si Elena Viscu divort
NEWS1 day ago

Cum s-a schimbat viața lui CRBL de când a divorțat de Elena Viscu. Planurile artistului pentru Paști

lidia buble
NEWS1 day ago

De ce evită Lidia Buble să se afișeze cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. De aproape trei ani sunt împreună

alina eremia
NEWS1 day ago

Alina Eremia, dificultăți înainte de nunta cu iubitul ei, Edi Barbu: ”Acolo e cea mai mare bătaie de cap”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda (2)
NEWS1 day ago

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă

Irina si Irinel Columbeanu revedere
NEWS1 day ago

Emoții mari pentru Irinel Columbeanu. Fiica sa, Irina, îi va face o vizită surpriză la azil