Connect with us

NEWS

Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”

Published

on

Dan-Ciotoi1

Dan Ciotoi a trecut printr-o experiență de viață extrem de dificilă, fiind la un pas de a pierde lupta cu cancerul de colon. După ce un medic i-a dat un diagnostic greșit, artistul a avut curajul să caute o a doua opinie medicală, descoperind adevărata cauză a suferinței sale.

Aflat în fața unui diagnostic devastator, solistul formației „Generic” s-a pregătit să își ia rămas bun de la viață, gândindu-se chiar să își facă testamentul. Norocul a fost de partea lui, iar intervențiile chirurgicale au fost un succes, salvându-i viața. De asemenea, bărbatul s-a putut întoarce pe scenă, acolo unde i-a fost locul întotdeauna.

După ce i-a fost extirpată o bucată de colon afectată de cancer, cântărețul a revenit pe scenă pentru a aduce bucurie în inimile fanilor săi. Recuperarea rapidă și determinarea de a se întoarce pe scenă l-au ajutat să își găsească puterea de a lupta atunci când a trecut prin cele mai dificile momente din viața lui.

Cum se simte Dan Ciotoi după ce a scăpat de cancer

Artistul a ținut să mulțumească medicului Marius Coțofană, de la Spitalul Universitar din București, pentru intervenția chirurgicală reușită care i-a salvat viața. El a subliniat importanța medicilor buni și a îndemnat oamenii să aibă încredere în profesionalismul acestora.

În ceea ce privește planurile sale viitoare, artistul a dezvăluit că va susține spectacole pe litoral pe tot parcursul verii și va participa la evenimente private la care este invitat. Cu o trupă formată din șase persoane, artistul a menționat că onorariul lor crește de la an la an. De exemplu, pentru trei programe de 45 de minute la o nuntă, tariful este de aproximativ 4.000 de euro. În această sumă intră și cheltuielile precum transportul echipamentului și amplificarea sunetului.

Citește și:

Cum a murit, de fapt, Anda Călugăreanu. Care a fost ultima dorință a actriței

Cu umor, cântărețul a mai povestit că, deși sunt invitați să ia parte la masa festivă, artiștii nu prea mănâncă la petreceri, concentrându-se pe jobul lor și pe dorința de a le oferi oamenilor experiențe de neuitat.

Dan-Ciotoi1

A primit un diagnostic greșit

Dan Ciotoi nu a trecut printr-o perioadă prea bună din punct de vedere medical. La sfârșitul anului 2023, bărbatul a fost operat de hernie ombilicală. La scurt timp a primit un alt diagnostic devastator: cancer de colon. Inițial, un medic i-a spus că este sănătos, însă acesta a simțit nevoia de a cere părerea încă unui specialist.

Pe data de 11 ianuarie, artistul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență în care i-au fost extirpați 12 centimetri de intestin afectați de cancer. Recent, bărbatul a trecut prin cea de-a doua procedură, care l-a și scăpat de această boală nemiloasă.

Dan Ciotoi a vorbit despre experiența sa, dezvăluind că primul medic la care a apelat i-a dat un diagnostic greșit, iar el începuse să se simtă din ce în ce mai rău după externare. A luat decizia de a cere o a doua opinie medicală, iar acest lucru i-a salvat viața, conform DcNews.ro.

Operația de urgență a durat ore în șir, iar medicul Marius Coțofană a fost eroul care i-a oferit o șansă la viață în ultimul moment. Artistul a recunoscut că dacă nu se ducea la timp la medic, în acest moment nu mai era printre noi.

Advertisement
Fulgy
NEWS2 hours ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS9 hours ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS11 hours ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”

Carmen Tănase
NEWS12 hours ago

Carmen Tănase, diagnosticată cu tumoră pe măduvă. A descoperit boala gravă printr-o întâmplare: „Dumnezeu mă iubește”

Donatella Versace operatii
NEWS13 hours ago

Donatella Versace a împlinit 69 de ani. Cum arăta înainte de a-și face operații estetice

Dana Budeanu
NEWS13 hours ago

Dana Budeanu și-a arătat adevărata față: „Sunt sensibilă și fină. Nu aș suferi pentru atâtea lucruri…”

Florin Piersic operat
NEWS14 hours ago

Care mai este starea lui Florin Piersic după ce a fost operat. Mesajul transmis de medici

Anamaria Prodan
NEWS15 hours ago

Anamaria Prodan, reacție dură după ce s-a spus că Reghe vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor împotriva ei: „Nu pot da valoare oricui…”

loredana groza
NEWS15 hours ago

Loredana Groza nu agreează vacanțele lungi și dese. Ce părere are cântăreața despre ele

Maria Cârneci
NEWS16 hours ago

Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare

Betty-Salam Asia Express
NEWS16 hours ago

Cum a marcat-o Asia Express pe Betty, fiica lui Florin Salam. Cel mai de preț lucru pe care l-a învățat

Cristina Bâtlan
NEWS17 hours ago

Cristina Bâtlan nu mai vrea să audă de căsătorie. Dezvăluiri uimitoare la un an de la logodnă: „Mi-am dorit un partener care să mă înțeleagă, nu să mă înfrâneze”

Adrian Minune
NEWS18 hours ago

Cum se simte Adrian Minune după ce și-a micșorat stomacul: „M-am născut a doua oară. Am slăbit, sunt frumos”

CRBL si Elena Viscu divort
NEWS1 day ago

Cum s-a schimbat viața lui CRBL de când a divorțat de Elena Viscu. Planurile artistului pentru Paști

lidia buble
NEWS1 day ago

De ce evită Lidia Buble să se afișeze cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. De aproape trei ani sunt împreună

alina eremia
NEWS1 day ago

Alina Eremia, dificultăți înainte de nunta cu iubitul ei, Edi Barbu: ”Acolo e cea mai mare bătaie de cap”